Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل انجمن کشتیرانی با رد سخنان عبدالناصر همتی که مدعی شده بود «ما الان یک کشتی با پرچم ایران نمی‌توانیم به دریا بفرستیم»، گفت: همین امروز کشتی‌های زیادی تحت‌ پرچم ایران در آبهای بین‌المللی هستند.

به گزارش مشرق، مسعود پل‌مه‌، دبیرکل انجمن کشتیرانی درباره آخرین وضعیت تردد کشتی‌های تجاری تحت مالکیت ایران در آب‌های بین المللی‌، اظهار داشت: در ابتدا باید با این موضوع اشاره کنم که ‌در همه دنیا و در حرفه دریایی، در حوزه مالکیت کشتی، الزام، پرچم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* مشوق پنج کشور برای مالکان کشتی در دنیا بابت ثبت شناورها در آن کشورها

وی اضافه کرد: در دنیا چهار تا پنج کشور داریم که به خاطر تسهیلات بسیار بالایی که به مالکان کشتی‌ها می‌دهند، موجب می‌شوند مالکان کشتی شناورهای خود را در این کشورها ثبت کنند، به عنوان مثال کشورهایی نظیر یونان یا قبرس، کشورهایی هستند که می‌گویند اگر کشتی آنجا ثبت شود، در گام اول از فعالیت‌های منتهی به درآمد این کشتی‌ها مالیات اخذ نمی‌کنند همچنین‌ بابت آنکه فعالیت تجاری تحت عنوان آن کشور داشته باشند، تسهیلات دیگری نیز ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: همتی: یک جریان می‌خواهد ما بدون دنیا زندگی کنیم

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران بیان کرد: در این راستا ما می‌بینیم در کشورهایی که محل اصلی سرمایه‌گذاری ناوگان دریایی است، یعنی مالکان کشتی آنجا حضور دارند، تعداد کشتی که به نام خودشان ثبت می‌شود، کم است.

* کشتی‌های زیادی تحت‌ پرچم جمهوری اسلامی ایران در آبهای بین‌المللی تردد دارند

پل‌مه اظهار داشت: اما در عین حال اگر بخواهیم ایران را مثال بزنیم، در حال حاضر کشتی‌هایی که هم مالکیت آن متعلق به ایران است و هم تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است، زیاد است، این کشتی‌ها در بنادر جنوبی ما پهلوگیری می‌کنند و تخلیه و بارگیری کالا دارند که البته به دلیل شرایط تحریم، امکان نام بردن از این ناوگان وجود ندارد.

* ثبت کشتی در کشورهای دیگر برای دریافت تسهیلات بیشتر متداول است

وی تأکید کرد: اینکه شناوری تحت پرچم کشور خود نباشد، مفهومش آن نیست که این شناور متعلق به آن کشور نیست، به هر حال متداول است‌ همه شناورهایی که در دریا فعالیت می‌کنند، برای آنکه تسهیلات مالیاتی، مالی، بیمه‌ای و سایر خدمات را با سهولت بیشتر دریافت کنند، به آن سمت می‌روند که در آن چهار الی پنج کشور، پرچم خود را ثبت کنند، ولی مالکیت این کشتی متعلق به آن چند کشور است.

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران بیان داشت: مترادف با این موضوع ما در کشور ناوگانی که تحت پرچم و ثبت جمهوری اسلامی ایران باشد ‌زیاد داریم و روزانه هم در مسیرهای متعدد از کشورهای جنوبی خلیج فارس گرفته تا هند، چین و سایر نقاط دیگر، تردد دارند.

پل‌مه اضافه کرد: همین یکی دو ماه پیش بود که یک کشتی‌ که عملیات حمل کالای تجاری به مقصد سوریه انجام می‌داد و تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران بود، از کانال سوئز تردد کرد و کالای خود را هم به مقصد رساند،‌ مفهوم آن این است که این کشتی متعلق به جمهوری اسلامی ایران و بخش خصوصی این کشور است و تحت پرچم ایران تردد می‌کند و ما از این دست موارد بسیار داریم که اتفاق می‌افتد.

روز گذشته و در برنامه مناظره، عبدالناصر همتی به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری مدعی شد «ما الان یک کشتی با پرچم ایران نمی‌توانیم به دریا بفرستیم».

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین انتخابات 1400 عبدالناصر همتی کشتی ایران یونان شناور انتخابات انتخابات ریاست جمهوری جمهوری اسلامی ایران پرچم جمهوری اسلامی بین المللی مالکان کشتی پرچم ایران تحت پرچم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی

 محمد بروجردی سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با اندی عمران سلیمان وزیر کشاورزی اندونزی ملاقات کرد.

در این ملاقات وزیر کشاورزی اندونزی با اشاره به تغییرات آب و هوایی و آثار نامطلوب آن بر محصولات کشاورزی، خواستار استفاده از دانش متخصصان ایرانی در زمینه مدیریت منابع آب و استفاده از ظرفیت‌های فناوری کشورمان به خصوص فناوری نانو در صنایع کشاورزی شد.

بروجردی نیز ضمن اعلام آمادگی جهت همکاری در این زمینه، امضای سند یادداشت تفاهم همکاری دو کشور در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی و برگزاری نشست سوم کمیته راهبری کشاورزی مشترک دو کشور را گام مهمی جهت تقویت مناسبات دو کشور دانست.

در این دیدار همچنین مقرر شد وزرات کشاورزی اندونزی در آینده نزدیک میزبان هیات کارشناسی وزارت جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • امیر دریادار ایرانی: کشتی‌های ایرانی را اسکورت می‌کنیم
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش : کشتی‌ های ایرانی را در خلیج عدن و اقیانوس اطلس اسکورت می‌کنیم
  • کشتی‌های ایرانی را در خلیج عدن و اقیانوس اطلس اسکورت می‌کنیم
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی