Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید یگانه، یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ۱۷ هزار و ۵۵ دوز طی دو مرحله به این گروه های هدف تزریق شده که ۱۵ هزار و ۴۶۸ از این تعداد از نوع اسپوتنیک، بهارات، سینوفارم و استرازنکا بوده است.

وی بیان کرد: بیشترین میزان واکسن تزریق شده مربوط به استرازنکا و در یک نوبت بوده که تاکنون۶۰ هزار و ۹۳ دوز از این نوع واکسن در این شهرستان ها و به گروه های هدف تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یگانه گفت: بر این اساس تاکنون یک هزار و ۱۳۹ دوز تزریق اول اسپوتنیک، ۷۴۹ دوز نوبت دوم اسپوتنیک، ۲۰۰ دوز نوبت اول بهارات، ۱۸۷ دوز نوبت دوم بهارات، پنج هزار و ۵۹۹ دوز نوبت اول سینوفارم، یک هزار و ۵۰۱ دوز نیز نوبت دوم سینوفارم تاکنون در شهرها و مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان تزریق شده است.

وی همچنین به رنگ بندی بومی مناطق که ابتکار و شروع آن نیز از سوی دانشکده علوم پزشکی لارستان بوده است و هم اینک به در بسیاری ازمناطق کشور اجرایی می شود، اشاره کرد و گفت: بر اساس این رنگ بندی همه روستاها وبخش ها به لحاظ میزان مبتلایان و وضعیت کرونایی مورد رصد دقیق قرار می گیرد.

او بیان کرد: بر اساس همین رنگ بندی انجام شده هم اینک برخی مناطق و روستاهای شهرستان های لارستان، خنج و اوز وضعیتی قرمز و خطرناک دارند وباید تدابیر و تمهیدات ویژه ای برای رعایت پروتکل های بهداشتی در این مناطق بیش از پیش صورت گیرد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: وضعیت روستای بریز لارستان و برخی مناطق دیگر با وجود شناسایی چندین مورد کرونای هندی و انگلیسی همچنان قرمز و رو به بحرانی شدن است و البته روستای بریز که از هفته قبل قرنطینه کامل شده تا پایان این هفته همچنان این وضعیت بر آن حاکم است.

وی با اشاره به ورود کرونای هندی و آفریقایی در برخی نقاط کشور به ویژه در مناطق جنوبی و استان هرمزگان و سرایت آن به لارستان افزود: با توجه به ارتباطات گسترده مردم شهرهای جنوبی فارس با برخی استان های همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس احتمال بروز موج جدید و افزایش مبتلایان در این منطقه وجود دارد.

یگانه با بیان اینکه ۸۹درصد جمعیت تحت پوشش در شهرستان های لارستان، خنج و اوز تاکنون در زمینه بیماری کووید ۱۹ غربال گری شده اند، گفت: این میزان در سه مرحله بوده است.

به گفته معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان در مرحله اول طرح غربالگری ۲۶۵ هزار و ۵۶۰ نفر، در مرحله دوم ۱۹۳ هزار و ۲۱۳ و در مرحله سوم این طرح نیز ۲۵۸ هزار و ۵۱۸ نفر از جمعیت  تحت پوشش علوم پزشکی لارستان غربالگری شده‌اند.

بر اساس اعلام دانشکده علوم پزشکی لارستان تعداد بهبود یافتگان در سه شهرستان لارستان، اوز و خنج از آغاز بروز ویروس کرونا تاکنون ۱۱ هزار و ۴۵۱ نفر و شمار جانباختگان ناشی از کرونا در این مناطق  ۲۱۳ نفر اعلام شده است.

شهرستان لارستان به مرکزیت لار از شهرستان های جنوبی فارس با جمعیتی حدود ۲۳۰ هزار نفر ، در فاصله حدود ۳۸۰ کیلومتری شیراز واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسیناسیون لارستان بهداشت و سلامت فارس پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسیناسیون لارستان ویروس کرونا واکسیناسیون لارستان بهداشت و سلامت فارس دانشکده علوم پزشکی لارستان شهرستان ها تزریق شده دوز نوبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسن پرکار در گفتگویی با بیان اینکه متقاضیان حج تمتع امسال این استان طبق نوبت اعلام شده از امروز (پنجم) تا شانزدهم اردیبهشت ماه برای انجام واکسیناسیون اجباری فرصت مراجعه دارند، اظهارکرد: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

وی اظهار کرد: تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیانی که در ۲ سال گذشته این واکسن را تزریق نکرده‌اند، اجباری است.

معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با بیان اینکه در مشهد حدود ۱۰ هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروانها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، ادامه داد: با توجه به مدت مشخص جهت تزریق واکسن برای حجاج تمتع، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرخراسانی را هم در مشهد با توجه به زیارتی بودن این شهر داریم.

وی ادامه داد: شمار متقاضیان حج تمتع امسال استان خراسان رضوی ۹ هزار و ۵۶۷ نفر هستند که در قالب ۶۷ کاروان به این سفر زیارتی اعزام می‌شوند، ۳۹ کاروان از این شمار متعلق به مشهدی‌ها است.

پرکار گفت: تامین عوامل یکی از آشپزخانه‌های مرکزی در مکه نیز با خراسان رضوی و به تعداد ۱۰۰ نفر است که معاینات پزشکی این تعداد از روز گذشته در مشهد آغاز شده است.

شایان ذکر است، نخستین کاروان اعزام متقاضیان حج تمتع امسال خراسان رضوی از روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود و تا ۱۲ خرداد ادامه دارد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899103

دیگر خبرها

  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • باران همچنان در این مناطق می‌بارد | شدت بارش‌ها در ۵ استان | وزش باد شدید و گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟