Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@12:42:53 GMT

آماده صادرات محصولات مقابله با کرونا به کنیا هستیم

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۴۸۹۳

آماده صادرات محصولات مقابله با کرونا به کنیا هستیم

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد: در شرایطی که صادرات محصولات مرتبط با کرونا در بسیاری از کشورها ممنوع است، ایران می‌تواند محصولاتی چون ونتیلاتور یا دستگاه اکسیژن‌ساز به کنیا صادر کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ برنامه‌ یکشنبه‌های صادراتی صندوق نوآوری و شکوفایی این هفته با موضوع پذیرش هیئت تجاری و فناوری در حوزه کشاورزی از کشور کنیا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد 20 شرکت دانش‌بنیان حوزه کشاورزی همچنین هیئتی متشکل از 22 فعال حوزه کشاورزی کنیا حضور داشتند و ضمن آشنایی با محصولات و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه با آنها مذاکرات تجاری داشتند.

سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن ارائه توضیحاتی از شرایط فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران برای هیئت تجاری کنیا گفت: ما در صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌ها برای بین‌المللی شدن کمک می‌کنیم. آخرین تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان 6 هزار 33 عدد است و در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند. ما در اینجا هر شرکتی را به عنوان دانش‌بنیان نمی‌شناسیم و باید از حداقل‌های توسعه تکنولوژی برخوردار باشند، برخی دیگر هم در حوزه لبه‌های دانش‌ فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این تعداد شرکت دانش‌بنیان در ایران توسط نهادهای مختلف پشتیبانی می‌شوند؛ با این پشتیبانی‌ها و طبق آخرین آماری که داریم 450 شرکت دانش‌بنیان توانسته‌اند به صادرات  یک میلیون دلاری دست پیدا کنند.

ملکی‌فر تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف تأمین مالی این شرکت‌ها راه‌اندازی شده و با 60 سرویس مالی به این شرکت‌ها کمک می‌کند. این صندوق به صورت مستقیم زیر نظر رئیس جمهور فعالیت می‌کند و حدود مسئولیت‌های آن در بالاترین سطوح تعریف شده‌است.

وی ادامه داد: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی برای ورود به بازارهای خارجی نیاز به هر گونه استاندارد داشته باشند، می‌توانند هزینه دریافت آن استانداردها را به صورت بلاعوض دریافت کنند. پس اگر هر شرکتی بخواهد پتنت یا اختراع خود را ثبت کند می‌تواند از حمایت‌های صندوق برخوردار شود و با وجود پیچیدگی‌های فرآیند ثبت در کشور دیگر، عزیزان می‌توانند از کارگزاران صندوق برای ثبت هم استفاده کنند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی نباید با معاونت علمی اشتباه گرفته شود و هر کدام وظایف و حمایت‌های جداگانه‌ای دارند.

وی افزود: ایران بسته‌های مقابله با کرونا را که تولید شرکت‌های دانش‌بنیان بوده‌اند به کنیا ارسال کرده‌ است و در شرایطی که هیچ کشوری حق صادرات محصولات مرتبط با این بیماری مانند ونتیلاتور یا دستگاه اکسیژن‌‌ساز را ندارد ما می‌توانیم این محصولات را به کنیا صادر کنیم.

در ادامه برنامه، حسینی، دبیر میز آفریقای وزارت امور خارجه با اشاره به تغییر شرایط در کشورهای آفریقایی توضیح داد: عصر جدید، نگاه گذشته به آفریقا را کنار گذاشته است و اگر زمانی به آفریقا به عنوان یک قاره فقیر نگاه می‌شد، الان این  قاره، قاره‌ی پتانسیل‌هاست و به طور خاص کشور کنیا اهمیت زیادی دارد و دروازه ورود به آفریقا تلقی می‌شود.

وی افزود: کنیا در حوزه صادرات هم حرف اول را در آفریقا می‌زند. اهمیت حضور در آفریقا را کشورهای همسایه ما هم به خوبی تشخیص داده‌اند و به این بازار ورود کرده‌اند. آمریکا و متاسفانه رژیم صهیونیستی هم در این کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند. خوشبختانه خط کشتیرانی مستقیم به کنیا داریم و ارتباط هوایی مستقیم به کنیا هم پیگیری شده و به زودی پرواز مستقیم را هم به این کشور خواهیم داشت تا مقدمات گسترش بازار در این کشور فراهم شود.

حسینی بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یک نمایشگاه دائمی در کنیا تأسیس کرده‌ است و این فرصت خوبی است که شرکت‌ها از این نمایشگاه استفاده کنند. متاسفانه کشورهای رقیب و همسایه ما در این رقاابت ورود جدی داشته‌اند و به خوبی پیش می‌روند. ما نباید در استفاده از این بازار جا بمانیم.

وی یادآور شد: این گروهی هم که به ایران ورود کرده‌اند در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند اما اصلی‌ترین فعالیت آنها در حوزه کشاورزی است که باید از حضور این گروه تجاری حداکثر استفاده را داشت چرا که اغلبشان لیدرهای تجاری در حوزه فعالیت خود هستند.

یکشنبه‌های صادراتی صندوق نوآوری؛ کنیا دریچه ورود ایران به بازار آفریقا استسفرای جدید نیجریه و کنیا رونوشت استوار نامه خود را تقدیم ظریف کردند

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان قاره آفریقا صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان قاره آفریقا صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: قولی از سوی اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شد مبنی بر اینکه سعی می‌کنیم از خدمات تمام این افراد در طول سال استفاده کنیم و منجر به یک‌سری قرارداد شود؛ بی‌شک خرید محصولات این شرکت‌ها بهترین کمک را به آن‌ها است.

سیدامیر سامع با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نمایشگاه دوم با موضوع فناوری‌های جدید با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه حمل‌ونقل شهری و بیشتر با موضوعات مدیریت هوشمند ترافیک شهرها، حمل‌ونقل پاک و خودروهای هیبریدی است.

وی افزود: روش خوبی از قبل در حوزه حمل‌ونقل شهرداری پیشنهاد شد تا کسانی که محصولی داشتند، آن را معرفی کنند که در این راستا در یک کمیته ارزیابی ۲۰ شرکت که خدمات و محصولاتشان آماده استفاده است، شناسایی شدند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: قولی از سوی اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری به شرکت‌های دانش‌بنیان داده شد مبنی بر اینکه سعی می‌کنیم از خدمات تمام این افراد در طول سال استفاده کنیم و منجر به یک‌سری قرارداد شود؛ بی‌شک خرید محصولات این شرکت‌ها بهترین کمک را به آن‌ها است.

سامع با بیان اینکه مدیریت شهری می‌تواند زمینه را برای معرفی، اطلاع‌رسانی و ترویج مباحث مربوط به محصولات را فراهم کند، همچنین در استفاده این محصولات پیشتاز و پیشگام باشد، ادامه داد: بخشی دیگر شرکت‌هایی هستند که ایده جدید دارند، اما هنوز به محصول قابل استفاده‌ای نرسیده است، بنابراین مقرر شد با یک مدل حمایت از ایده‌ها و با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی از آن‌ها نیز استفاده شود.

کد خبر 749867

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها