Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر حجت‌الاسلام حبیب‌الله شعبانی ظهر امروز در شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملایر اظهار کرد: شهرستان ملایر در عرصه فرهنگی، اقتصادی و عالمان فرهیخته دارای داشته‌های قوی بوده و در حوزه فرهنگی، اقتصادی، منابع غنی و شهدای شاخص و دو برند جهانی انگور و منبت سرآمد است.

وی وجود وحدت و همگرایی در ملایر را زبانزد و قابل تقدیر دانست و با بیان اینکه مردم این شهرستان و خانواده‌های شهدا در تمام صحنه‌ها نظام اسلامی را همراهی کرده‌اند، توجه به مساله فرهنگ را بسیار مهم دانست و گفت: این مهم نیاز به توجه مدیریتی، کار علمی و پژوهشی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی به کمیته‌های تخصصی نیاز دارد و باید از ظرفیت نخبگان دانشگاهی برای خلق ایده‌های اجرایی استفاده شود افزود: جایگاه قانونی شورای فرهنگ عمومی تعریف نشده و این یک خلأ است که موجب شده در مدیریت فرهنگی دارای مشکلاتی شویم.

وی با بیان اینکه اخیرا آیین نامه شورای انقلاب فرهنگی تغییر یافته و پس از ابلاغ، مصوبات شورا در حکم قانون خواهد بود اضافه کرد: سند فرهنگی استان همدان تدوین و اولویت‌ها در حال احصا و شناسایی است که شهریور امسال نهایی خواهد شد.

شعبانی با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی نسبت به پیوست‌نگاری و پیوست‌های فرهنگی توجه ویژه داشته باشد یادآور شد: برای برنامه‌های قرآنی یک ردیف بودجه مستقل تعریف شود.

فرماندار ملایر نیز با بیان اینکه شهرستان ملایر همواره در حوزه‌های فرهنگی و قرآنی سرآمد بوده و هست و ظرفیت‌های بالایی در این زمینه دارد گفت: با کش و قوس‌هایی که در کشور وجود دارد، ملایر روی ریل توسعه است و مردم این شهرستان همیشه همراه نظام بوده‌اند.

قدرت‌الله ولدی با بیان اینکه مردم ملایر تمام توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و استعدادها را با تقدیم ۱۱۰۰ شهید والامقام به انقلاب اسلامی ثابت کردند تصریح کرد: مشارکت بالای ۶۰ درصد در ۱۲ دوره انتخابات ریاست جمهوری و بالای ۶۵ درصد در پنج دوره انتخابات شوراهای اسلامی نشان از فرهنگ بالای مردم شهرستان ملایر دارد.

وی یادآور شد: دارا بودن دو برند جهانی انگور و مبل و منبت، شهر شاخص فرهنگی استان همدان، وجود فرهیختگان و عالمان بزرگ و رشد و توسعه در حوزه های مختلف، نشان می‌دهد مردم این شهرستان ویژه بوده اند که چنین ویژگی هایی را به دست آورده‌اند.

فرماندار ملایر با بیان اینکه همه مجموعه این شهرستان با محوریت امام جمعه ملایر، در یک فضای همدلی و وفاق در حال کار و تلاش هستند افزود: با وجود تمام توانمندی‌ها به ویژه در حوزه اقتصادی و فرهنگی، شهرستان ملایر نیازمند نگاه حمایتی و کمک ویژه مسئولان استانی و امام جمعه همدان است.

وی گفت: بسترهای لازم برای حضور حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد در این شهرستان مهیاست و مردم با حضور و مشارکت پرشور خود حماسه دیگری را خلق خواهند کرد.

انتهای پیام/89013

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ ریاست جمهوری نماینده ولی فقیه در استان همدان شورای فرهنگ عمومی شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند/ تغییر نام جزیره ابوموسی
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان