Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرقرارگاه حوزوی انقلاب اسلامی بااشاره به تعامل و همکاری با ۱۰۰گروه انقلابی فعال در عرصه انتخابات، گفت: کارگروه فضای مجازی در فراخوان اولیه ۳۵۰۰ نفر را به عنوان لشکر سایبری جذب کرده است که هرکدام دارای تاثیرگذاری در شبکه های اجتماعی مختلف هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، حجت الاسلام علی اصغرگرجی ظهر امروز در نشست خبری قرارگاه حوزوی انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه مردم باید با بصیرت، آگاهی و شناخت بیشتر در انتخابات کاندیدای اصلح را انتخاب کنند، اظهارداشت: شروع فعالیت های این قرارگاه از تابستان سال ۱۳۹۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اعضای این قرارگاه در رخدادهای مهم کشور مانند کرونا، زلزله، سیل فعال بوده و ارائه خدمات داده اند.
جانشین مسئول شورای مرکزی قرارگاه حوزوی با اشاره به دو آسیب موجود در ارائه خدمات، گفت: در گذشته فعالیت های گروه های جهادی منسجم نبود و در برخی موارد موازی کاری رخ می داد همچنین در اتفاقات مختلف مدت زمان زیادی طول می کشید تا گروه های جهادی به صف شوند به همین دلیل برای هم افزایی و هماهنگی بیشتر نهاد ها و گروه های حوزوی یک قرارگاه تشکیل شد.
وی بیان داشت: در خصوص این قرارگاه ها هم خدمت مراجع،علما و بزرگان حوزه رسیدیم و کسب رهنمودیم نمودیم که همه بزرگان تشویق و استقبال کردند تا در مواقع نیاز وارد عمل شوند و به صورت منسجم و جبهه ای کار کنند.
حجت الاسلام گرجی بااشاره به اینکه برای شروع کار قرارگاه ۵۰نفر از پیشکسوتان گروه های جهادی بنیان این قرارگاه را بنا نهادند، گفت: در این قرارگاه شورایی راهبردی متشکل از نخبگان می باشد که از این افراد ۹نفر به عنوان اعضای شورای مرکزی هستند.
وی اضافه کرد: اولین ماموریت این قرارگاه بعد از تشکیل و بنیان گذاری مسئله انتخابات درنظر گرفته شد. از همین رو از ابتدا طرح علاج مشکلات که بر گرفته از بیانات رهبری بود را در نظر گرفتیم . در این خصوص ۹کارگروه تشکیل شد. نقاط قوت، ضعف، راهکار ها و آسیب ها شناسایی شد.
دبیرقرارگاه حوزوی انقلاب اسلامی بااشاره به برخی از کارگروه های این قرارگاه که فعالیت خود را از سال گذشته آغاز کرده اند، گفت: کارگروه تولید و محتوا اقداماتی از جمله چاپ دو کتاب به نام های یک حادثه شیرین و دولت تراز بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین آماده سازی۶۰۰فایل در خصوص انتخابات راانجام داده است.
وی ابراز داشت: کارگروه تحلیل هم از سال گذشته بسته های تحلیلی مناسبی را منتشر می کند که مورد استفاده بسیاری از مخاطبان است.
حجت الاسلام گرجی با اشاره به کارگروه فضای مجازی گفت: یکی از اقدامات ممتاز این کارگروه ایجاد لشکر سایبری است. در فراخوان اولیه این کارگروه ۳۵۰۰نفر عضو شدند و حدود ۲۵۰۰نفر از آنها به صورت کامل فرم را پر کرده اند.
وی افزود: این لشکر سایبری ملی و از تمام استان ها می باشد که نکته مثبت آنها این است هر کدام از این افراد دارای حوزه تاثیر در شبکه های اجتماعی مختلف هستند.
دبیرقرارگاه حوزوی انقلاب اسلامی عنوان داشت: در کارگروه تبلیغ کشور را به ۶منطقه که متشکل از چند استان است تقسیم بندی کرده ایم. مبلغین به صورت جهادی بعد از آموزش به این مناطق اعزام می شوند.
وی ادامه داد: در سال ۹۶ بیش از ۳۶۰۰ نفر مبلغ اعزام شد و در حال حاضر هم ۲۸۰۰مبلغ در قالب ۱۱۰تیم به سراسر کشور در جهت روشنگری و بصیرت افزایی اعزام شده اند. البته دفتر تبلیغات هم در این زمینه ۷۰گروه را اعزام کرده است.
حجت الاسلام گرجی با اشاره به اینکه عدم حمایت از گروه و جناح و احزاب در قرارگاه جزء خط قرمزهاست، تاکید کرد: قرارگاه به دلیل هویت قرارگاهی خود با بیش از ۱۰۰مجموعه حوزوی، دانشگاهی و غیر حوزوی فعال در عرصه انتخابات که در خط انقلاب قرار دارند همکاری و تعامل دارد


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قرارگاه حوزوی انقلاب اسلامی حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۶۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟
  • میزبانی ایران اکسپو از ۸۰ کشور | کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • گزارش تصویری | دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور با رهبر انقلاب
  • جمعی از کارگران سراسر کشور با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند
  • دیدار جمعی از کارگران سراسر کشور با رهبر انقلاب