Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: تامین آب مناطق دارای کمبود آب از منابع مطمئن تر در دستور کارم است تا از ایجاد اختلاف بین مناطق جلوگیری شود و برادری ها حفظ شود.

به گزارش مشرق، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز یکشنبه در برنامه تبلیغاتی تلویزیونی که از سیمای جهانبین استان چهارمحال و بختیاری پخش شد، گفت: استان چهارمحال و یکی از استان پر ظرفیت کشور است که با مشکلات و مسائل مختلفی روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مشکلات کم آبی، بیکاری، تورم بالا، نبود شبکه حمل و نقل مناسب و… از مهمترین مسائلی است که در این استان وجود دارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مسئله آب یکی از مهمترین مسائل این استان است که حل این مشکل از مهمترین برنامه‌هایم چه در این استان و استان‌های دیگر است.

وی تاکید کرد: طرح‌های مختلفی برای حل مشکلات آب در سطح کشور در نظر گرفتیم که مهمترین آن طرح قنات ملی ایران است که مسئله کمبود آب فلات مرکزی را حل می‌کند.

وی گفت: تأمین آب مناطق مختلف کشور از منابع مطمئن‌تر در دستور کارم است تا از ایجاد اختلاف بین مناطق جلوگیری شود و برادری‌ها حفظ شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ضعف در بخش حمل و نقل از دیگر مشکلات در این استان به شمار می‌رود که در دستور کار است این بخش را توسعه دهیم.

وی با اشاره به اینکه عشایر از مهمترین ظرفیت‌های در کشور به شمار می‌روند، گفت: با سکنی گزینی عشایر مخالف هستیم و به دنبال افزایش خدمات درمانی، آموزشی و… به عشایر هستیم تا زندگی راحتری داشته باشند.

وی گفت: سعی داریم در اداره کشور بازبینی کنیم و مدل جدیدی در اداره امور کشور را اجرا کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تفویض اختیارات به فرمانداران از مهمترین برنامه‌هایم در صورت انتخاب شدن در انتخابات است و پاسخگو کردن فرمانداران به مردم را در دستور کار داریم.

قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: برنامه‌ای را طراحی کرده‌ایم که اگر یک سوم مردم یک منطقه از یک مسئول ناراضی باشند آن مسئول عزل می‌شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین قاضی زاده هاشمی سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA

جمع‌آوری واکسن کرونای آسترازنکا در جهان، افزایش سهمیه حج و داروی ایرانی SMA و آمادگی ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات ​​​​​​​از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم،  جمع‌آوری واکسن کرونای آسترازنکا در جهان، افزایش سهمیه حج و داروی ایرانی SMA و آمادگی 11500 شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

داروی ایرانی SMA در مرحله ارزیابی کیفی/ احتمال عرضه دارو در خردادماه

دکتر حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره تولید داخلی داروی بیماران SMA اظهار کرد: یک شرکت دانش‌بنیان در مسیر تولید داروی داخلی بیماران SMA گام برداشته است و داروی تولیدی در مرحله «ارزیابی کیفی» و سپری کردن مباحث آزمایشگاهی است. اگر نمونه داخلی داروی بیماران SMA تاییدیه‌های لازم را کسب کند، حدود خرداد ماه وارد مرحله تولید شود. 

آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند

پس از اعتراف شرکت آسترازنکا در خصوص عوارض خطرناک واکسن کرونای خود، این شرکت شروع به جمع آوری این واکسن از سراسر دنیا کرده است. شرکت آسترازنکا آوریل گذشته برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن ضد کروناویروس آن می‌تواند عوارض جانبی کشنده‌ای مانند لخته شدن خون را ایجاد کند.

آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درباره پیگیری‌های صورت گرفته برای افزایش سهمیه حج ایران با توجه به انتظار حدود 900 هزار نفر در نوبت حج تمتع که با سهمیه موجود اعزام آنها بیش از 10 سال زمان خواهد برد، اظهار کرد:برای ایران و حدود 85 میلیون نفر جمعیت، 85 هزار نفر سهمیه حج برای ایران تعیین شده و به تازگی آماری از سازمان ملل ارائه شده است که جمعیت ایران حدود 89 میلیون و 500 هزار نفر اعلام شده است. این موضوع را به اطلاع کشور میزبان رسانده و مطالبه شده است که سهمیه حج ایران متناسب با این آمار جمعیتی، افزایش یابد که آنها هم قول بررسی داده‌اند.

11500 شعبه اخذ رأی در 22 حوزه انتخابیه وجود دارد

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت: تعداد 22 حوزه انتخابیه درگیر برگزاری انتخابات مرحله دوم هستند که در 15 استان، 47 فرمانداری و 81 بخشداری خواهد بود. همچنین 11500 شعب اخذ رأی برای این 22 حوزه انتخابیه در نظر گرفته شده است و در عین حال که حدود 65 درصد از شعب ما، مختص انتخابات الکترونیکی است و مابقی با تعرفه‌های رأی گیری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکل استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا
  • دستور رئیسی برای حل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • پیام تبریک دکتر قاضی‌زاده هاشمی به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس بانک دی
  • خبر خوش قاضی‌زاده هاشمی برای واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس در شبکه تهران
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست