Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

برخی اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی در جلسه امروز پارلمان به نفتالی بنت رئیس حزب یمینا اعتراض کرده و سخنان او را قطع کردند.

رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی نیز به خاطر تحریم سخنان بنت تعدادی از نمایندگان حزب صهیونیسم دینی را اخراج کرد.

نفتالی بنت که قرار است بعد از رای اعتماد کنست، به عنوان نخست وزیر جدید رژیم صهیونیستی سوگند بخورد در ابتدای سخنانش از بنیامین نتانیاهو، به خاطر آنچه "فداکاری‌هایش برای اسرائیل» خواند، تشکر کرد و این در حالی بود که سخنرانی او با فریادهای اعتراضی نمایندگان حزب لیکود به ریاست نتانیاهو همراه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنت بعد از رای اعتماد به کابینه ائتلافی او جایگزین نتانیاهو می‌شود که ۱۲ سال قدرت را در دست داشت و حالا بعداز شکست در جنگ ۱۲ روزه علیه غزه سرنگون می شود.

نفتالی بنت در سخنان خود در پارلمان رژیم صهیونیستی به شکاف و بحران شدید داخلی در درون این رژیم اذعان کرد و گفت: ما با چالشی مواجه هستیم که خود را در بین اسرائیلی ها به روشنی نشان می دهد. این چالش، همان شکافی است که خود را هم اکنون نیز در درون پارلمان نشان می دهد.

وی همچنین با اشاره به بحران تصمیم گیری در درون ساختار سیاسی و اقتصادی رژیم صهیونیستی گفت: اسرائیل به علت همین اختلافات و شکاف ها بودجه ای ندارد.

بنت تصریح کرد: ما مسئولیت را برعهده گرفتم؛ با وجود اینکه حرکت به سمت برگزاری پنجمین، ششمین یا دهمین انتخابات نیز آسان بود. گفتیم این وضعیت بس است.

وی افزود: برگزاری پنجمین یا ششمین انتخابات به معنای افزایش نفرت و تنفر (در ساختار درونی رژیم صهیونیستی) است و این امر آن را ویران می کند.

بنت گفت: این لحظه سیاسی حساسی است و از همه می خواهم که خویشتندار باشند.

وی با وجود این بحران های شدید داخلی وعده داد که رژیم صهیونیستی را از آنها خارج کند.

رئیس حزب یمینا با وجود شکننده بودن ائتلاف کابینه خود وعده داد که رژیم صهیونیستی تا چهار سال دیگر شاهد انتخابات پارلمانی نباشد.

او با انتقاد از مخالفان خودش در این باره گفت: ما چهار سال دیگر به انتخابات خواهیم رسید و آن هنگام می توانید خواسته های خود را مطرح کنید.

بنت همچنین وعده ترمیم وزارت خارجه رژیم صهیونیستی را داد و آن را به زعم خود یک ابزار قدرت این رژیم توصیف کرد.

وی با اذعان به وجود بیکاری در درون رژیم صهیونیستی گفت: ما بیکاری را کاهش خواهیم داد و ۱۵ درصد نیروی انسانی در بخش فناوری مشغول خواهد بود.

به گزارش شبکه الجزیره، رئیس حزب یمینا همچنین به صهیونیست ها وعده داد که قدرت رژیم صهیونیستی را افزایش دهد و از حمایت از شهرک سازی در همه مناطق بویژه منطقه "ج" در کرانه باختری رود اردن سخن گفت.

بنت همچنین ترس خود را از شهروندان عرب ساکن فلسطین اشغالی پنهان نکرد و بویژه با توجه به اعتراضات گسترده آنها نسبت به تجاوزگری اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه در برخی شهرهای فلسطین اشغالی، وعده داد که "رابطه خوبی را با آنها آغاز کند".

وی همچنین در اذعان ضمنی به برخورد تبعیض آمیز رژیم صهیونیستی با عرب های بادیه نشین در صحرای نقب در جنوب فلسطین اشغالی وعده داد که اوضاع معیشتی آنها را بهبود بخشد.

نفتالی بنت در بخش دیگری از سخنرانی خود در پارلمان رژیم صهیونیستی به موضوع هسته ای ایران پرداخت و با تکرار ادعاهای دیگر مسئولان این رژیم گفت: کابینه جدید کار خود را با مقابله با پروژه هسته ایران شروع خواهد کرد که بزرگترین تهدید برای اسرائیل است.

وی با تکرار ادعاهای واهی گذشته مسئولان رژیم صهیونیستی، ایران را به زعم خود متهم به تلاش برای آنچه "دستیابی به سلاح هسته ای" خواند، کرد و گفت: قاطعیت ما در مقابله با ایران همان چیزی بود که دولت سابق آمریکا را به خروج از توافق هسته ای ترغیب کرد.

رئیس حزب راستگرای یمینا تاکید کرد که رژیم صهیونیستی نخواهد گذاشت که ایران به سلاح هسته ای دست یابد.

سخنان او در حالی است که ایران بارها اعلام کرده که برنامه هسته ای اش صلح آمیز است و آژانس بین المللی انرژی اتمی هم این موضوع را تایید کرده است.

وی همچنین ترس خود را از محور مقاومت در منطقه نشان داد و حضور آن را به زعم خود "تروریستی" خواند و گفت: "ایران مواضع تروریستی متعددی از سوریه گرفته تا لبنان و نوار غزه ایجاد کرده است".

نفتالی بنت رئیس حزب راست افراطی یامینا، در توافقی برای تقسیم قدرت با یائیر لپید رئیس حزب راست میانه یش عتید به نخست وزیری رسیده است .

براساس این توافق بنت تا سپتامبر ۲۰۲۳ در قدرت خواهد بود و بعد از آن لپید برای دو سال نخست وزیر رژیم صهیونیستی می شود.

نتانیاهو که رکورد طولانی‌ترین نخست وزیری تاریخ رژیم صهیونیستی را دارد، ریاستحزب راست‌گرای لیکود را حفظ می‌کند و به سرکرده اپوزیسیون در رژیم صهیونیستی تبدیل می‌شود.

نتانیاهو رقبای خود را به دلیل ائتلاف با احزاب چپگرا به تلاش برای تشکیل یک "کابینه چپ خطرناک" متهم کرده و قول "سرنگونی خیلی سریع" آن را داده است.

اینها در حالی است که محاکمه او به اتهام ارتشاء، کلاهبرداری و نقض اعتماد عمومی ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نفتالی بنت اسراییل پارلمان رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی نفتالی بنت رئیس حزب هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۷۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد

پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای جانبدارانه پاسخ مشروع ایران به رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و در خصوص حمله غیرقانونی رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران به ابراز تاسف بسنده کرده است.

به گزارش تسنیم، نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنجشنبه در قطعنامه‌ای جانبدارانه و بدون در نظر گرفتن حق مشروع و قانونی ایران برای پاسخ به رژیم صهیونیستی، عملیات موشکی و پهپادی اخیر ایران به سرزمین‌های اشغالی را محکوم کرده و خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

نمایندگان اروپا همچنین با اظهار نگرانی از تشدید اوضاع در منطقه بر حمایت کامل از امنیت رژیم اسرائیل تاکید کردند. آن‌ها همچنین در این قطعنامه صرفا به اظهار تاسف در خصوص حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق بسنده کردند!

 

این در حالی است که طبق منشور ملل متحد، کنوانسیون‌های بین‌المللی به ویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک ۱۹۶۱ وین و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین‌المللی از جمله ماموران و سازمان‌های بین‌المللی حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران محکوم بوده و ایران از لحاظ حقوقی و طبق ماده ۵۱ منشور ملل متحد می‌توانسته پاسخ دهد.

نمایندگان پارلمان اروپا در ادامه با نادیده گرفتن بیش از ۷ ماه جنایت و کشتار مردم مظلوم غزه و کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به کشور‌های مجاور، مدعی نقش بی‌ثبات‌کننده ایران در خاورمیانه شدند.

پارلمان اروپا همچنین از تصمیم اتحادیه برای افزایش تحریم‌های فعلی خود علیه ایران، از جمله تحریم عرضه و تولید هواپیما‌های بدون سرنشین و موشک استقبال کردند.

در بخشی از این قطعنامه جانبدارانه در خصوص توافق هسته‌ای ایران نیز صحبت شده و بدون توجه به عدم اجرای تعهدات آمریکا و خروج یکجانبه این کشور از برجام و همچنین عدم اجرای تعهدات طرف‌های اروپایی ادعا شده است که ایران به تعهدات پادمان و حقوقی خود در توافق هسته‌ای عمل نمی‌کند.

این قطعنامه پارلمان اروپا در حالی صادر شده که هیچ توجهی به نقش مخرب و ثبات زدای رژیم اسرائیل و حامیان این رژیم در منطقه اشاره نشده است. اخیرا نیز گزارش‌هایی از کشف گور‌های دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌ها منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • پارلمان اروپا قطعنامه‌ای ضد ایرانی صادر کرد
  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله به رفح/ شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۰۵ تن رسید
  • نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله به رفح/ شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر رسید
  • قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران
  • نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله به رفح
  • نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله احتمالی به رفح
  • دو عضو کابینه نتانیاهو استعفا کنند
  • بحران ناتمام تل‌آویو
  • روز ۲۰۲ طوفان‌الاقصی| نشست کابینه جنگ برای حمله به رفح