Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@08:17:50 GMT

77 هزار معلم جدید از مهر امسال به مدارس می‌روند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۹۱۵۵

77 هزار معلم جدید از مهر امسال به مدارس می‌روند

به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان در نشست با اعضای هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان که با حضور وزیر آموزش و پرورش در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان تنها در مقام تربیت کننده نیروی انسانی است و برنامه‌ریزی برای این نیروها باید لزوماً از سوی وزارت آموزش و پرورش و در قالب برنامه‌ریزی رشته‌ای، جنسیتی و استانی، طی بازه‌های زمانی 5، 10، 20، 50 و 100 ساله صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خانواده‌ها باید بدانند که گزینش، استخدام و تغییر روندها در جذب دانشجومعلمان در مواردی مانند نسبت‌های جنسیتی، تعلقات مذهبی و ... توسط وزارت آموزش و پرورش صورت می‌گیرد و در اختیار دانشگاه فرهنگیان نیست.

خنیفر با اشاره به تغییرات سن پذیرش داوطلبان در دانشگاه فرهنگیان، گفت: طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، سن پذیرش دانشجومعلمان در دوره لیسانس 35 سال، کارشناسی ارشد 40 سال و دکتری 45 سال تعریف شده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به تفاوت فاحش بین نیروی انسانی بازنشسته یا در آستانه بازنشستگی و نیروی انسانی مورد نیاز این دستگاه، تصریح کرد: 4 روش برای کاهش فاصله بین نیروی انسانی جذب شده و نیروهای خارج شده، پیشنهاد شده است که عبارتند از تداوم دوره‌های کارشناسی پیوسته با ظرفیت سالانه 2 هزار نفر، تداوم دوره‌های مهارت آموزی با ظرفیت سالانه 40 تا 50 هزار دانشجو تا سال 1403، پذیرش دانشجویان با مدرک کارشناسی از سایر دانشگاه‌ها و ارائه مدرک کارشناسی ارشد رشته‌ای در دانشگاه فرهنگیان و راه‌اندازی دوره‌های کاردانی آموزش ابتدایی تا سال 1403 است.

خنیفر مواجه شدن با کمبود شدید معلم، محدودیت در فضا و امکانات و رشد مهارت‌آموزی از 2900 نفر در سال 94 به 70 هزار نفر در سال 1400 را از علل تأسیس مراکز آموزشی مهارت آموزی(ماده 28) دانست و بیان کرد: این مراکز به صورت موقتی و برای جلوگیری از تراکم و شلوغی پردیس‌ها تأسیس شده‌اند که با رفع نیازهای آموزش و پرورش، این مراکز تعطیل شده یا تغییر کاربری خواهند داد.

وی گفت: خوشبختانه با فعالیت های انجام شده، قادر خواهیم بود در مهرماه سال 1400، حدود 77 هزار نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان را به عنوان معلم، در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا در کلاس‌های درس، مشغول به فعالیت شوند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان در پایان گفت: تا به امروز دو بار موفق به بازنگری در موارد درسی دانشگاه فرهنگیان شده‌ایم. این بازنگری برای بار اول، در سال 95 و برای بار دوم با فاصله 3 سال، در سال 98 صورت گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسين خنيفر رئيس دانشگاه فرهنگيان مدارس دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح هویتی در خیابان معلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نصرالله آبادیان شهردار منطقه به پاس روز معلم با حضور در ساختمان شهدای مکه «دانشگاه فرهنگیان» واقع در خیابان معلم در نشست بررسی مسائل و مشکلات این دانشگاه شرکت کرد.

آبادیان در این نشست با تاکید بر تعاملات شهرداری تهران و وزارت آموزش و پرورش گفت: این دو نهاد همواره باهم تعاملات سازنده‌ای داشته‌اند و ما هم در منطقه هفت طی تفاهم نامه‌های که با مدارس سطح منطقه داریم، خدماتی را در راستای ارتقای فرهنگ عمومی کشور و آموزش همگانی ارائه می‌دهیم.

او به وجود مرکز آموزش شهدای مکه (دانشگاه فرهنگیان) در منطقه هفت اشاره کرد و گفت: خیلی خوشحالم که دانشگاه فرهنگیان در منطقه هفت قرار دارد و می توانیم در جهت افزایش سرانه‌های آموزشی شهروندان، برنامه‌ریزی‌های خوبی را داشته باشیم .

وی تاکید کرد: با توجه به موقعیت مکانی این دانشگاه و قرار گرفتن آن در کنار چندین مدرسه، شهرداری منطقه هفت در تلاش است پیاده روها و معابر پیرامون دانشگاه را تبدیل به یک گذر فرهنگی کند و این کار می‌تواند محیطی مناسب برای دانشجویان و دانش‌آموزان باشد.

پیش از سخنان شهردار، رییس دانشگاه فرهنگیان با ارائه آمارهایی از میزان فعالیت این دانشگاه گفت: ظرفیت این دانشگاه ۷۰۰ نفر است اما هم اکنون ۱۵۰۰ دانشجو در آن مشغول تحصیل هستند در حالی که این ساختمان به دلیل قدمت بالا، مشکلات زیادی دارد و باید فکری برای استحکام آن در برابر حوادث داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • استخدام دانشجویان دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش/جزییات طرح راتبه معلمی
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند