Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - هارمونی سیستم‌عامل جدید هواوی برای دستگاه‌های هوشمند است. طبق اعلام هواوی، یکی از بارزترین ویژگی‌های این سیستم عامل، مصرف بهینه‌ باتری و شارژدهی طولانی‌تر است. آزمایش‌های جدید نیز این ادعا را ثابت کرده و عملکرد مثبت هارمونی را تأیید کرده‌اند. در ادامه به بررسی این موضوع و تفاوت زمان شارژدهی هارمونی با رابط کاربری اندرویدی EMUI 11 می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علت بهینگی هارمونی چیست؟
هارمونی سیستم‌عاملی بر مبنای میکروکرنل است و با توجه به بهینه‌سازی‌های انجام شده توسط هواوی باید بتواند مدیریت بهتری روی مصرف انرژی داشته باشد. از این رو، مصرف باتری یک دستگاه بر پایه هارمونی باید کمتر از یک دستگاه اندرویدی باشد.

در رویداد معرفی نسخه 2.0 هارمونی، شرکت هواوی به این نکته اشاره کرد که این سیستم عامل در یک دستگاه نمونه، مانند گوشی هوشمند هواوی میت 40 پرو با نرخ نوسازی نمایشگر 90 هرتز می‌تواند برای مدت زمان 5.1 ساعت، شارژدهی برای بازی‌های با گرافیک سنگین داشته باشد.

در این مقایسه، هواوی همین گوشی را با سیستم‌عامل اندروید و رابط کاربری EMUI 11 نیز در شرایط تست یکسان قرار داده و زمان شارژدهی 4.7 ساعت را برای آن به ثبت رساند. جالب است بدانید که در همین شرایط، گوشی آیفون 12 پرو با سیستم‌عامل iOS 14 تنها 3.9 ساعت شارژدهی داشته که فاصله فاحشی با EMUI 11 و HarmonyOS دارد.
 

شاید بتوان گفت فاصله سیستم عامل هارمونی با رابط کاربری EMUI 11 چندان فاحش نیست ولی در مقایسه با iOS 14 اختلاف زیادی وجود دارد که می‌تواند برتری این سیستم‌عامل در مدیریت انرژی و شارژدهی باتری را به صورت واضح نشان دهد.

آیا می‌توان به تست‌های آزمایشگاهی هواوی اعتماد کرد؟
یکی از راه‌هایی که بتوان صحت ادعاهای شرکت‌ها در عملکرد دنیای واقعی را مورد آزمون قرار داد، انجام تست‌های مستقل است. در بخش باتری، تست تحمل یا Endurance Test می‌تواند عملکرد دستگاه را به خوبی مورد آزمون قرار دهد.

بر اساس گزارش‌ها، در  یک آزمون مستقل، گوشی هواوی میت 40 پرو پلاس تحت دو نسخه هارمونی 2 با شماره ساخت 2.0.0116 که بروزرسانی نزدیک به 3 گیگابایت را دریافت کرده و رابط کاربری EMUI به شماره ساخت 11.0.0.177 مورد مقایسه قرار گرفته تا مشخص شود که عملکرد هر یک در شارژدهی باتری چگونه است. باتری این دستگاه 4400 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد.

این تست توسط نرم‌افزار چینی بررسی عملکرد باتری موسوم به Battery DOG App مورد بررسی قرار گرفته که نرم‌‎افزاری طراحی شده برای پلتفرم اندروید بوده و بدون هیچ مشکلی باید روی هارمونی نیز اجرا شود.
این تست شامل نتایج دقیقی است که حالت آزمون‌های رندرینگ انیمیشن، مرور وب، اجرای ویدئو و اعمال بار سنگین پردازشی به CPU و GPU در حلقه‌ بی‌نهایت است. در پایان، عملکرد واقعی دستگاه با نمایش میزان شارژ مصرف شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

در این آزمایش، حالت تست طول عمر باتری بی‌نهایت مورد استفاده قرار گرفته که برای بررسی عملکرد کامل باتری تا رسیدن به 1 درصد شارژ و تخلیه کامل آن، به طول خواهد انجامید. در ادامه، گوشی مجدداً به شارژر متصل شده و روشن می‌شود تا ببینیم نتایج تست به چه صورت بوده است.
 

پس از طی چرخه تست و شارژ مجدد دستگاه، گوشی هواوی Mate 40 Pro+ با رابط کاربری اندرویدی EMUI 11  مدت زمان 412 دقیقه و 29 ثانیه شارژدهی را به ثبت رساند. همین دستگاه با استفاده از سیستم‌عامل هارمونی توانست مدت زمان 452 دقیقه و 30 ثانیه شارژدهی را به ثبت برساند.
 
همانطور که مشاهده می‌کنید با تناسبی ساده می‌توان به این نتیجه رسید که هارمونی 2.0 نسبت به EMUI 11 توانسته 9.7 درصد شارژدهی بهتر را به ثبت برساند. در مقایسه با نتایج اعلام شده توسط هواوی (بهبود 8.5 درصدی) می‌توان گفت که اعداد اعلام شده از سوی هواوی از صحت کافی برخوردارند و می‌توان به آنها اعتماد کرد.
با این اوصاف با یک سخت‌افزار ثابت و تنها تعویض نسخه سیستم‌عامل به هارمونی می‌توان نزدیک به 10 درصد عملکرد شارژدهی باتری را در دستگاه بهبود داد؛ بهبودی که عامل اصلی آن استفاده بهتر هارمونی از منابع سخت‌افزاری و اتلاف کمتر توان با بهینگی بیشتر دستگاه است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: هواوی باتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات با بیان اینکه مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف و جلوگیری از رشد محصولات دخانی به حساب می‌آید، درعین حال به ارتباط مصرف مواد دخانی با ابتلا به سرطان اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم مصرف دخانیات را در کشور کنترل کنیم، به طور قطع میزان ابتلا به سرطان نیز حدود یک سوم کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه بررسی‌های برخی از سازمان‌های اقتصادی بیانگر این است که دخانیات بر توسعه پایدار اثر دارد، افزود: مولفه‌های صنعت، تجارت و استعمال دخانیات به عنوان ۳ مانع توسعه در کشورهای «در حال توسعه» هستند. همچنین بنابر اعلام بانک جهانی که یک سازمان اقتصادی است، کشورهای در حال توسعه به منظور توسعه، رشد و اشتغال‌زایی باید با مصرف دخانیات مبارزه کنند. اگرچه بانک جهانی یک سازمان اقتصادی است و در زمینه بهداشت فعالیت نمی‌کند اما از مضرات مصرف دخانیات سخن می‌گوید.

وی با بیان اینکه بانک جهانی بر ضرورت مبارزه با مصرف دخانیات در کشورهای پیشرفته تاکید کرده، افزود: مالیات، مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف و جلوگیری از رشد محصولات دخانی به حساب می‌آید.

مسجدی با اشاره به معاهده «چارچوب کنترل دخانیات» سازمان جهانی بهداشت گفت: سال ۲۰۰۳، معاهده جهانی چارچوب کنترل دخانیات توسط سازمان جهانی بهداشت به تصویب رسید. معاهده سازمان جهانی بهداشت در زمینه کنترل دخانیات دارای چندین ماده است که به موضوع مالیات در یکی از بندهای آن اشاره شده است.

لزوم میانگین ۷۰ تا ۷۵ درصدی مالیات بر قیمت خرده‌فروشی دخانیات

این متخصص با بیان اینکه ایران در منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی قرار دارد، خاطرنشان کرد: از مراکش تا پاکستان عضو کشورهای منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی به حساب می‌آیند. کشورهای منطقه مدیترانه شرقی با استفاده پارامترهای گوناگون نسبت به وضعیت میزان استعمال دخانیات اقدام می‌کنند. میزان مالیات محصولات دخانی باید به نحوی باشد که حداقل ۷۰ تا ۷۵ درصد قیمت خرده‌فروشی به مالیات اختصاص داده شود.

وی با بیان اینکه مالیات محصولات دخانی کشور معادل ۲۸ درصد است، ادامه داد: برخی با افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی مخالفت می‌کنند و مدعی هستند افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی می‌تواند صنعت و اشتغال‌زایی را با چالش مواجه کند. مخالفان افزایش مالیات همچنین ادعا می‌کنند افزایش مالیات می‌تواند منجر به قاچاق محصولات دخانی شود.

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران افزود: بازهم تاکید می‌کنم مخالفان افزایش مالیات بر محصولات دخانی بر قاچاق محصولات دخانی به دلیل افزایش نرخ مالیات تاکید دارند. این درحالیست که میزان مالیات بر محصولات دخانی کشور پاکستان معادل ۷۶ درصد است؛ پرسش «آیا در این کشور محصولات دخانی قاچاق می‌شوند؟» را مطرح می‌کنم؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت قاچاق دخانیات در کشور پاکستان انجام می‌شود؛ اگر نرخ مالیات بر محصولات دخانیانی کشور پایین بود، بازهم محصولات دخانی در پاکستان قاچاق می‌شدند.

وی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی کشور تخصصی‌ترین نهاد مالیاتی کشور به حساب می‌آید، افزود: سال ۱۴۰۱، سازمان مالیاتی کشور در نامه‌ای خطاب به مجلس شورای اسلامی نحوه محاسبه نرخ مالیات بر دخانیات را اعلام کرده و در این نامه نحوه محاسبه مالیات بر دخانیات را اعلام کرده است. سازمان مالیاتی کشور در این نامه اعلام کرده است که با نرخ مالیات ابلاغی می‌توان میزان مالیات دریافتی از ۲۲ هزار میلیارد تومان را به ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد. به طور قطع، افزایش مالیات می‌تواند بر میزان مصرف اثر بگذارد و حکم بازدارنده داشته باشد.

مسجدی درباره میزان مالیات در کشورهای دیگر نیز گفت: بررسی‌ها بیانگر این است عراق هرساله میزان مالیات را ۱۰۰ درصد افزایش می‌دهد تا میزان مصرف دخانیات را به صفر درصد برساند.

کاهش ابتلا به سرطان با کنترل دخانیات

دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه قوانین ارزشمندی در کشور وجود دارد، افزود: اگرچه قوانین ارزشمند در کشور وجود دارد اما در زمینه اجرای قوانین ضعف داریم. قانون مبارزه با دخانیات در کشور وضع شده اما از منظر اجرای این قانون ضعف داریم. همچنین دو کشور استرالیا و نیوزلند اعلام کرده‌اند که تا پایان سال ۲۰۲۵ میلادی در کشورهای خود، هیچ‌گونه مصرف دخانیاتی وجود ندارد. پرسش «چگونه این کشورها به این جایگاه رسیده‌اند؟» را مطرح می‌کنم. موضوع کنترل مصرف دخانیات از اهمیت فراوانی برخوردار است.

وی در پایان گفت: موضوع کنترل دخانیات از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کانون توجه قرار گیرد. بررسی‌ها بیانگر این است که سالانه ۱۵۰ هزار نفر در کشور مبتلا به سرطان می‌شوند و میزان مرگ و میر سالانه ناشی از سرطان معادل ۸۰ هزار نفر است. اگر بتوانیم مصرف دخانیات را در کشور کنترل کنیم، به طور قطع، میزان ابتلا به سرطان حدود یک سوم کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • ادعای عجیب ژاوی بعد از قهرمانی رئال!
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی