Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس پلیس فتا استان بوشهر با اشاره به رصد فضای مجازی در ایام انتخابات گفت: همزمان با پلیس فتا استان‌های سراسر کشور، موضوع پایش فضای مجازی را در قالب فعال سازی چندین کارگروه تخصصی با هدف ایجاد بستری سالم برای استفاده همگانی از ظرفیت‌های مثبت فضای مجازی در راستای ایجاد شور انتخاباتی، افزایش مشارکت عمومی و تسهیل تبلیغات قانونمند کاندیدهای انتخابات 1400، را در اولویت اقدامات خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ مهدی قاسمی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: یکی از ماموریت‌های ویژه پلیس فتا در این بازه زمانی، پایش تخلفات و جرایم انتخاباتی است که بر حسب قوانین انتخاباتی به عنوان مصادیق مجرمانه تلقی می شود.

وی عنوان کرد: نمونه‌هایی از این مصادیق شامل ایجاد یا انتشار هرگونه محتوا به منظور ترغیب و تشویق مردم به تحریم یا کاهش مشارکت در انتخابات، تخریب یا توهین به کاندیدای رقیب، نشر محتواهای حریم خصوصی افراد، سیاه نمایی و ایجاد شائبه در خصوص سلامت انتخابات و یا ایجاد رعب و وحشت برای رای دهندگان است.

رئیس پلیس فتا بوشهر با اشاره به نحوه برخورد با متخلفین و مجرمین انتخاباتی فضای مجازی اظهار کرد: با در نظر گرفتن چندین مولفه نظیر کیفیت جرم ارتکابی، بستر و دامنه انتشارمحتوا، سوابق مرتکب و... اقدام و پیگیری پلیس فتا نیز متفاوت است. در مواردی که احساس شود با تذکر یا توصیه تلفنی، کاربر متخلف نسبت به حذف محتوا اقدام می نماید و از استمرار و یا تکرار رفتار و عملکرد اشتباه خود در فضای مجازی پرهیز می‌کند با این اولویت که هدف پیشگیری و بازدارندگی در مراحل اولیه هست به همان تذکر، اکتفاء خواهد شد ولی در مواردی که سوء نیت عامدانه و مجرمانه کاربر، محرز باشد، پرونده مقدماتی تشکیل و جهت تصمیم گیری به قاضی ویژه رسیدگی به جرایم انتخاباتی، گزارش خواهد شد.

سرهنگ قاسمی به کاندیداها ، هواداران و رسانه ها در خصوص فعالیت های انتخاباتی در فضای مجازی توصیه کرد: به کاندیداهای محترم، هواداران فهیم این عزیزان و رسانه های استانی توصیه می نمایم تا اخلاق مداری را در اولویت تبلیغات انتخاباتی در این ایام قرار داده و تلاش نمایند با تشریح برنامه ها و فعالیت های کاندیداها و انجام تبلیغات در موعد قانونی، ضمن استفاده از فرصت ها و ظرفیت های فضای مجازی، باعث افزایش شور انتخاباتی و افزایش مشارکت عمومی در انتخابات گردند.

وی با اشاره به تخلفات و جرایم انتخاباتی که تا کنون در فضای مجازی استانی مشاهده شده، افزود: بیشترین موضوعی که از مصادیق تخلف انتخاباتی قابل مشاهده بوده است، موضوع تبلیغات پیش از موعد قانونی در حوزه انتخابات شورای شهر و روستا هست که بعضا با ایجاد گروه، کانال در شبکه های اجتماعی تحت عناوینی نظیر ستاد مردمی یا کانون هواداری و امثالهم، حتی بدون اجازه کاربران، آنها را عضو نموده و اقدام به تبلیغ کاندید مورد نظر نموده که به صورت مستمر به این افراد تذکر داده می شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جرایم انتخاباتی فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرایم که. باعث نگرانی خانواده‌های ولایت مدار ایرانی شده قطعاً در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتا فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل