Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از صبح کابل، کمیسیون مستقل حقوق بشر، گفته است که در حال حاضر، شماری از ولسوالی‌ها در محاصره‌ی اقتصادی جنگ‌جویان طالب قرار دارد.

در اعلامیه‌ای که روز یک‌شنبه -۲۳ جوزا- از سوی کمیسیون مستقل حقوق بشر نشر شده، آمده است که با مسدودشدن راه‌های مواصلاتی، مردم نمی‌توانند به نیازها، مواد غذایی و خدمات اساسی دسترسی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اعلامیه آمده است که ادامه‌ی این وضعیت، نگران‌کننده است و باید، پیش از آن که به بحران و فاجعه‌ی انسانی جدی و فراگیر بی‌انجامد، پایان یابد.

کمیسیون مستقل حقوق بشر گفته است که استفاده از محاصره‌ی اقتصادی، به عنوان تکتیک جنگی، سلب‌کننده‌ی حق حیات و گشت‌وگذار بوده و جنایت است.

این کمیسیون، افزوده است که راه‌های مواصلاتی باید هرچه زودتر باز شود تا مردم که هم‌زمان با خشک‌سالی و همه‌گیری ویروس کرونا درگیرند، به کالا‌ها و خدمات اساسی دست یابند.

این در حالی است که اخیرا، گروه طالبنا بار‌ها ادعا کرده که کنترل برخی از ولسوالی‌ها را در دست گرفته است؛ ادعایی که وزارت دفاع، بار‌ها آن را رد کرده و گفته که نیرو‌های دفاعی و امنیتی، برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان، عقب‌نشینی تکتیکی کرده اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حقوق بشر گروه طالبان ارتش افغانستان کمیسیون مستقل حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران

«عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در دیدار با «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در امور افغانستان و سفیر ایران در کابل پیرامون تقویت روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری و ترانزیتی و همکاری‌های دوجانبه بحث و گفتگو کرد.

در این دیدار وزیر آب و انرژی، وزیر کشاورزی، آبیاری و دامداری، وزیر اطلاعات و فرهنگ و سفیر طالبان در تهران نیز حضور داشتند.

ملا برادر با مثبت خواندن روابط افغانستان و ایران و تأکید بر توسعه روابط گفت: امسال به فضل الهی سطح بارندگی بالا بوده که در نتیجه آن پس از چندین سال خشکسالی، آب دریای هلمند به نیمروز و به سیستان ایران رسیده است، این کمک خواهد کرد مشکلات بیشتر مردم هر دو کشور حل شود.

معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان در ادامه خواستار ایجاد تسهیلات بیشتر در ترانزیت تولیدات و محصولات افغانستان به کشورهای اروپایی از طریق ایران شد و این امر را گامی اساسی برای افزایش سطح ترانزیت و تجارت بین دو کشور دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • سازمان همکاری اسلامی: وجود آنروا گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی است
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • کشف ۱۴۰ گور دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌ها