Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@08:26:26 GMT

رکورد گیشه آمریکا در پاندمی شکسته شد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۱۸۷۴

رکورد گیشه آمریکا در پاندمی شکسته شد

«یک مکان ساکت ۲» اولین فیلمی است که موفق شد در بازار فروش فیلم آمریکا در دوران پاندمی از مرز ۱۰۰ میلیون دلار عبور کند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ورایتی، «یک مکان ساکت ۲» ساخته جان کرازینسکی که تقریباً یک فیلم صامت محسوب می‌شود از یک نقطه عطف گیشه یعنی رقم ۱۰۰ میلیون دلار عبور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فیلم کمپانی پارامونت اولین فیلمی است که در دوران پاندمی در آمریکا توانست بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بلیت بفروشد و آمار فروشش را در آخر هفته‌ای که گذشت به رقم ۱۰۸ میلیون دلار در بازار داخلی آمریکا و ۸۰ میلیون دلار در بازار بین‌المللی برساند.

این فیلم با بازی امیلی بلانت در ۱۵ روزی که از اکرانش می‌گذرد این جایگاه را به دست آورده است.

البته رقم فروش ۱۰۰ میلیون دلاری در روزگار عادی سینما‌های آمریکا رقم قابل توجهی نبود، اما از زمان شیوع کرونا تاکنون هیچ فیلمی در آمریکا این‌قدر نفروخته بود.

«گودزیلا در برابر کونگ» محصول وارنر برادرز و لجندری نیز که تقریباً هم‌زمان در شبکه آنلاین اچ‌بی‌او مکس در دسترس بود، در ماه آوریل اکران شد و موفقیت بزرگی کسب کرد، اما در نهایت کارش را با فروش ۹۹.۶ میلیون دلار به پایان برد.

«یک مکان ساکت ۲» در عین حال نخستین فیلم دوران پاندمی است که هم‌زمان به صورت آنلاین در دسترس نیست و ۴۵ روز پس از اکرانش در سینما‌ها به صورت دیجیتال در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد و در سرویس استریم پارامونت پلاس گذاشته می‌شود.

این فیلم در عین حال با فروش ۴۸ میلیون دلار در اولین آخر هفته اکرانش رکورد جدیدی به جای گذاشت و بعد با کسب ۵۸ میلیون دلار در ۵ روز اول اکرانش باز هم رکورد‌های دوران پاندمی را جابه‌جا کرد.

فیلم اول «یک مکان ساکت» که در نهایت فروشی ۳۴۰ میلیون دلاری را در گیشه کسب کرده بود با بودجه ۱۷ میلیون دلاری ساخته شده بود و فیلم دوم آن با بودجه ۶۱ میلیون دلاری تهیه شده است.

فیلم دوم نیز مانند فیلم نخست با نقد‌های مثبت روبه رو شده و همچنان درباره خانواده آبوت است که در مکانی زندگی می‌کنند که هر نوع صدایی موجب می‌شود توجه موجوداتی عجیب به سوی آن‌ها جلب شود و زندگی‌شان به خطر بیفتد. در فیلم جدید آن‌ها با خطراتی از دنیای بیرون نیز مواجه می‌شوند.

در کنار امیلی بلانت دیگر بازیگران فیلم شامل میلیسنت سیموندز، نوآ جوپ، کیلین مورفی و جایمن هانسو هستند.

نخستین نمایش «یک مکان ساکت ۲» قرار بود ۸ مارس ۲۰۲۰ باشد که به دلیل شیوع کرونا اکرانش تا ۲۸ می ۲۰۲۱ به تعویق افتاد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هالیوود فیلم های هالیوود پاندمی کرونا ۱۰۰ میلیون دلار میلیون دلار یک مکان ساکت ۲ میلیون دلاری دوران پاندمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۱۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • رکورد تیمی ریکرو بانوان ایران شکسته شد
  • تیراندازی با کمان کاپ جهانی| رکورد تیمی ریکرو بانوان ایران شکسته شد
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!