Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، هاله تاج‌الدینی امروز در خصوص گرمازدگی و راهکارهای آن از دیدگاه طب سنتی اظهار کرد: حذف ادویه‌های تند و تیز، غذاهای سرخ کرده و چرب، غذاهای شور از رژیم غذایی و پرهیز از قرار گرفتن مستقیم زیر نور خورشید موجب کاهش گرمازدگی در فصل تابستان می‌شود.

متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: در فصول گرم سال احتمال بروز گرمازدگی خصوصا در افرادی که گرم مزاج  هستند بیشتر می‌شود و از دیدگاه طب سنتی، رعایت اصول حفظ سلامتی در پیشگیری و بهبود این عارضه کمک کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: حتما ساعت ورزش را ساعات اولیه روز و یا در شب که هوا بهتر است باید انتخاب کرد و استفاده از خوردنی‌هایی با طبع سرد و تر مانند هندوانه، آلبالو، گیلاس، کاهو  و کدو مناسب این فصل است.

تاج‌الدینی با بیان اینکه افراد گرم مزاج روزانه از نوشیدنی‌هایی مثل شربت خاکشیر، تخم ریحان، سکنجبین، آلبالو و زرشک مصرف کنند، افزود: استفاده از لیموترش داخل آب خوردن، به رفع عطش و تشنگی ناشی از گرمازدگی کمک بسیار زیادی می‌کند.

این متخصص طب سنتی بیان کرد: هندوانه میوه آبدار و خنک کننده است که اصولاً برای رفع عطش در اوج گرمای تابستان مصرف می‌شود و مورد پسند بسیاری از مردم است، هندوانه طبیعت سرد و تر دارد و برای افراد گرم مزاج بسیار مطلوب است.

وی با توصیه‌هایی به افرادی که گرما زده شده‌اند، تصریح کرد: از آنجا که فرد گرمازده میل زیادی برای خوردن آب یخ دارد، باید وی را تشویق کرد تا به تدریج و آهسته مایعات را بنوشد تا دچار مشکلات گوارشی نشود.

تاج‌الدینی همچنین گفت: برای فردی که گرمازده شده است حمام گرفتن با دوش آب نسبتا خنک  توصیه می‌شود و در صورت عدم امکان حمام گرفتن، پارچه‌ای را با آب خنک نمناک کرده و بر نواحی صورت و بدن فرد بمالید.

وی مصرف سوپ جو و ماءالشعیر طبی را از توصیه‌های بسیار خوبی برای افراد گرمازده دانست و ادامه داد: سوپ جو را می‌توانید با سبزیجاتی مانند گشنیز و جعفری تهیه کنید و حتما موقع خوردن از لیموترش هم استفاده کنید.

عضو هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اضافه کرد: خورشت‌هایی مانند خورشت آلو و کدو بسیار مناسب این فصل هستند و مصرف کاهو و سکنجبین هم به‌عنوان یک میان‌وعده خوب به کاهش گرما و رفع عطش در تابستان کمک می‌کند.

انتهای پیام/۳۳۸۸/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: طب سنتی گرمازدگی تابستان طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۲۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه کارشناس داوری در مورد صحنه‌های مشکوک بازی تراکتور و استقلال

جواد فهیمی راد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا،  در خصوص برخورد ابوالفضل جلالی مدافع استقلال با بازیکن تراکتور در نیمه اول دیدار تراکتور استقلال اظهار کرد: در برخوردی که در محوطه جریمه  و هنگام زدن ضربه کرنر رخ داد ابوالفضل جلالی بازیکن تراکتور را هل داد. بنابراین مرتکب خطا شده ولی داور خطای دیگر بازیکن تراکتور را روی یکی از بازیکنان استقلال گرفت. امیدوارم تصمیم داور ارادی نبوده باشد و برای کنترل بازی تصمیم نگرفته باشد.

کارشناس داوری در خصوص سرنگون شدن مهرداد محمدی در محوطه جریمه تراکتور گفت: هر دو بازیکن تنه به تنه شدند و این یک برخورد عادی در فوتبال است، بنابر این تصمیم داور درست بود و پنالتی روی محمدی رخ نداد.

فهیمی راد در مورد خطای مشکوک به هند پنالتی در محوطه جریمه استقلال عنوان کرد: با توجه به اینکه دست مدافع استقلال در امتداد بدن او بود خطای پنالتی صورت نگرفت و البته داور به صحنه نزدیک بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • بلومبرگ: عربستان دیدگاه‌های ضد اسرائیلی را سرکوب می‌کند
  • فیلسوفان بزرگ دربارۀ «ورزش» چه می‌گویند؟
  • دیدگاه کارشناس داوری در مورد صحنه‌های مشکوک بازی تراکتور و استقلال
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد