Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@19:32:13 GMT

آخرين وضعيت واکسيناسيون دانشگاهيان

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۳۱۰۰

خبرگزاری آریا- روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در شهر تهران به همراه مسئولان آموزش عالی بر لزوم واکسیناسیون دانشگاهیان و برگزاری ترم آینده به صورت حضوری و مجازی تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری آریا، در روز‌های اخیر موضوع بازگشایی دانشگاه‌ها و واکسیناسیون دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها به دغدغه مهمی بدل شده است و در همین زمینه آقای دکتر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا خاطرنشان کرد: اساتید و کارکنان دانشگاه‌های کشور در مردادماه، بخشی از دانشجویان در شهریور و تمام دانشجویان کشور را تا انتهای پاییز امسال واکسینه خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه ما باید اصل را بر آغاز آموزش حضوری بگذاریم و در مسیر تهیه ابزار، در خصوص واکسن نیز شرایط خود را مورد بررسی قرار دهیم، خاطر نشان کرد: در خصوص واکسیناسیون دانشگاهیان، ما میتوانیم در مردادماه جاری 200 هزار نفر یعنی مجموع اساتید، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌های وزارت بهداشت، وزارت علوم و دانشگاه آزاد را واکسینه کرده و در ادامه در شهریور ماه جاری 500 هزار نفر دانشجو را واکسینه خواهیم کرد.
این مقام مسؤول اظهار داشت: این تعداد در حوزه دانشجویان در مهر به یک میلیون نفر افزایش خواهد یافت و در آبان ماه نیز یک میلیون نفر دانشجو را واکسینه خواهیم کرد. در ادامه از تعداد مجموع دانشجویان، هر تعداد که واکسینه نشده بودند، در آذرماه واکسینه خواهند شد. برنامه ریزی و اولویت بندی دانشگاه‌های کشور در خصوص بازگشایی باید بر اساس اعداد اعلامی باشد که در نهایت تا انتهای فصل پاییز واکسیناسیون همه دانشجویان در کشور را خواهیم داشت.

وزارت بهداشت: آذرماه پایان فرآیند واکسیناسیون دانشجویان
رئیسی با بیان اینکه در صورتی که واکسیناسیون را انجام بدهیم ایمنی قطعا ایجاد خواهد شد، گفت: البته ممکن است برای واکسنی این ایمنی حدود 80 درصد باشد، یعنی 20 درصد افرادی که واکسن مربوطه را تزریق کردهاند مبتلا شوند، اما این تعداد نه بستری خواهند شد و نه مرگ و میر خواهند داشت. با توجه به اینکه اکثر دانشجویان جوان هستند و به همین جهت دارای قدرت بدنی بیشتری میباشند، اساتید و کارکنان را که در سنین بالاتری قرار دارند در مرداد ماه واکسن خواهیم زد.
وی در خصوص نوع واکسن‌های تزریقی به دانشجویان، اظهار داشت: واکسن‌های تزریقی به دانشجویان ممکن است داخلی یا خارجی باشد، در این خصوص در حال حاضر نمیتوان تصمیمگیری کرد.

طرح موضوع آغاز آموزش حضوری دانشگاه‌ها در ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه از همه مسوولان میخواهم با تمام توان خود برای آغاز آموزش حضوری دانشگاه‌ها برنامهریزی کنند، زیرا بسته بودن دانشگاه‌ها و مدارس و تکیه بر آموزش‌های مجازی روح جامعه را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: باید دغدغه شما مسؤولان به عنوان نمایندگان وزارت علوم و وزارت بهداشت در حوزه فرهنگی و دانشجویی در قالب نامه‌ای برا‌ی آغاز آموزش حضوری دانشگاه‌ها در ستاد ملی عنوان و طرح شده و مصوب شود.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: پیش فرض من این است که فضای دانشگاهی هر دانشگاه جهت واکسیناسیون دانشجویان مورد استفاده قرار گیرد، تا دانشجویان پراکنده نشوند و استاد و دانشجو در همان فضای علمی و آکادمیک خود واکسینه شوند. اگر دانشجوی دانشگاهی در شهر خودش بود و در فضای دانشگاه حضور نداشت، میتواند در دانشگاه شهر خود تزریق را انجام دهد که این تزریق با ارایه کارت دانشجویی و بر اساس لیستی است که دانشگاه‌ها به ما ارایه میدهند.

سال تحصیلی آینده ترکیبی از کلاس‌های حضوری و مجازی است
در همین زمینه دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: آموزش‌ها در سال تحصیلی آینده ترکیبی از کلاس‌های حضوری و مجازی است و باید زیر ساخت‌های لازم را فراهم آوریم و از ظرفیت موجود برای ارائه آموزش‌های با کیفیت استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه تمام اساتید، دانشجویان و کارکنان تا مهر سال جاری واکسینه می‌شوند، افزود: معاونت‌ها و روسای دانشکده‌ها باید یک برنامه ریزی مناسب برای شروع سال تحصیلی جدید داشته باشند.
وی با تاکید بر ارائه آموزش‌های ترکیبی حضوری و مجازی، افزود: از فضا‌های آموزشی موجود باید به شکل علمی‌تر و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بهره برداری کرد.
برگزاری آزمون‌های الکترونیک، ارائه آموزش‌های مجازی در کنار برگزاری کلاس‌های عملی، بازنگری قوانین آموزشی، هوشمندسازی و استفاده از نرم افزار‌های جدید برای ارتقاء سطح آموزشی، توجه به توسعه پژوهش‌های کاربردی در کنار آموزش، تامین خوابگاه کافی برای دانشجویان در دوران کرونا و برنامه زمابندی واکسیناسیون از دیگر نکات مهمی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد.
دکتر عباسعلی کریمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز گزارشی از جلسه همفکری وزارت بهداشت و علوم برای بازگشت به آموزش حضوری در ترم آینده را ارائه کرد و گفت: در جلسه‌ای با حضور روسای دانشگاه‌های پزشکی و غیر پزشکی، بحث شروع ترم تحصیلی جدید و بازگشت به آموزش‌ها به حالت حضوری مطرح شد. البته دانشگاه‌های علوم پزشکی در این مدت با 40 درصد ظرفیت همچنان فعالیت داشتند و لذا از این حیث نسبت به سایر دانشگاه ها، جلوتر هستند.

نمی‌توان نسخه واحدی برای تمام دانشگاه‌ها در نظر گرفت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، آموزش حضوری دانشجویان را مستلزم آماده سازی خوابگاه‌ها دانست و گفت: به دلیل ترخیص بسیاری از پیمانکاران در خوابگاه ها، در صورت آغاز به کار مجدد آن‌ها باید آمادگی لازم برای آن وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه اگر تزریق واکسن در شهریور انجام شود شاید بتوانیم آموزش حضوری داشته باشیم، تصریح کرد: نمی‌توانیم نسخه واحدی برای تمامی دانشگاه‌ها در نظر بگیریم و بهتر است دست آن‌ها را برای آموزش حضوری باز بگذاریم. نمی‌توان با یک فرمول برای همه دانشگاه‌ها یک برنامه ثابت در نظر گرفت. باید به دقت عوارض مستقیم و غیر مستقیم ناشی از تعطیلی‌ها بر آموزش را بسنجیم.

پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان تا پایان شهریور
همچنین دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران درباره پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان گفت: پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان تا پایان شهریور کامل خواهد شد، یعنی حتی ما دانشجویان ترم اول که دروس آن‌ها تئوری بوده را نیز فراخوان کردیم و این افراد نیز تا انتهای تابستان واکسینه خواهند شد.
زالی یادآور شد: آموزش به شیوه‌های مجازی در کل دنیا رخ داده است و تصور میشود این نوع روش ادامه پیدا کند. در حال حاضر آموزش مجازی در دانشگاه شهید بهشتی نهادینه شده و از این به بعد دستاورد‌های آموزشی و شیوه‌های آموزش به روش‌های غیر حضوری را خواهیم داشت.

مسائل زیر ساختی؛ عمده مشکلات آموزش مجازی دانشجویان
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران خاطرنشان کرد: مشکلات آموزش مجازی به صورت عام و تخصصی برای دانشجویان به مسائل زیر ساختی مربوط می‌شود. ممکن است مشکلات زیر ساختی در سایر کشور‌ها هم وجود داشته باشد که مهم‌ترین آن‌ها در ایران به پهنای باند و خلل‌های هزینه‌ها مربوط می‌شود.
وی تاکید کرد:، اما برای حضوری شدن کلاس‌ها لازم است واکسیناسیون همه جانبه اتفاق بیافتد یعنی فقط واکسینه شدن دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه کافی نیست. به طور قطعی نمی‌توان گفت که از اول مهر کلاس حضوری خواهیم داشت یا خیر. عمده آموزش‌های بالینی که وابسته به حضور است در دوران شیوع ویروس کرونا با فراز و نشیب‌هایی همراه بود و با افزایش شیوع شاهد کاهش حضور دانشجویان بودیم.

وزارت علوم بنا دارد سال تحصیلی جدید را با حضور دانشجویان آغاز کند
آقای غلامرضا غفاری معاون وزیر علوم و سرپرست جدید سازمان امور دانشجویان نیز در این زمینه گفت: واکسیناسیون دانشجویان و دانشگاهیان از شهریور سال جاری آغاز میشود و تا مهر و آبان ادامه دارد.
وی از واکسیناسیون دانشجویان به عنوان یکی از اولویت‌های سازمان امور دانشجویان، یاد کرد و افزود: شروع واکسیناسیون دانشگاهیان از جمله اساتید، اعضای هیأت علمی و کارکنان از شهریور خواهد بود و وزارت علوم بنا دارد سال تحصیلی جدید را با حضور دانشجویان آغاز کند.
غفاری گفت: قرار است تمهیداتی برای حضوری بودن سال تحصیلی پیش رو در نظر گرفته شود که یکی از این تمهیدات، واکسیناسیون دانشگاهیان است و به زودی جلساتی در وزارت علوم برای انجام برنامه ریزی‌های لازم جهت شروع سال تحصیلی با حضور دانشجویان و واکسیناسیون آن‌ها برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: واکسیناسیون دانشگاهیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی واکسیناسیون دانشگاهیان واکسیناسیون دانشجویان آغاز آموزش حضوری حضور دانشجویان حضوری و مجازی دانشگاه ها وزارت بهداشت تحصیلی جدید وزارت علوم سال تحصیلی آموزش ها ستاد ملی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کریمی ثابت با اشاره به برگزاری سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان اظهار کرد: این کنفرانس در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در اصفهان برگزار می ود.

وی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنرهای تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد، تصریح کرد: در میزگردهای تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشورهای ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.

وی هدف از برگزاری این کنفرانس را آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها اعلام کرد و گفت: دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.

کریمی ثابت با بیان اینکه در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳ گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور مؤثر دارند، گفت: همچنین میزگردهای تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد، ابراز کرد: نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محورهای ارائه محتوا، پوسترها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشورهای دنیاست.

به گزارش مهر، این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

کد خبر 6097097

دیگر خبرها

  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اعلام همبستگی جمعی از دانشجویان ایرانی با دانشجویان آمریکایی
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری