Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@04:26:56 GMT

تایوان: یک نیروی حامی خیر خواهیم بود

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۳۴۱۴

تایوان: یک نیروی حامی خیر خواهیم بود

دفتر ریاست جمهوری تایوان بعد از آن که این جزیره مورد ادعای چین با حمایت بی سابقه از سوی اعضای گروه هفت مواجه شد، اعلام کرد، که یک "نیروی حامی خیر" خواهد بود و به دنبال کسب حمایت بین‌المللی حتی بیشتر است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، رهبران گروه هفت، چین را بر سر مسائل حقوق بشری در سین کیانگ سرزنش کردند، خواستار حفظ سطح بالای خودمختاری برای هنگ کنگ شدند و بر اهمیت صلح و ثبات در سراسر تنگه تایوان تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاویر چانگ، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری تایوان گفت، این نخستین بار است که بیانیه رهبران گروه هفت بر اهمیت صلح و ثبات در تنگه تاکید کرده و نخستین بار از زمان پایه گذاری این گروه است که "محتوایی دوستانه در قبال تایوان" داشته و از بابت این حمایت به ابراز تشکر عمیق پرداخت.

او بیان کرد، تایوان و کشورهای عضو گروه هفت در ارزشهای اساسی همچون دموکراسی، آزادی و حقوق بشر اشتراک دارند.

چانگ گفت: تایوان مطمئنا به نقشش به عنوان یک عضو مسئول منطقه پایبند خواهد ماند و همچنین قاطعانه از نظام دموکراتیک دفاع و از ارزشهای مشترک جهانی حراست خواهد کرد.

او اظهار کرد، تایوان به تعمیق شراکتش با کشورهای گروه هفت و دیگر کشورهای هم فکر ادامه خواهد داد و برای کسب حمایت بیشتر از سوی جامعه بین‌المللی تلاش خواهد کرد.

وی افزود، تایوان همچنین قاطعانه در این که بزرگترین نیروی حامی خیر، حامی صلح، ثبات و موفقیت در منطقه هند-اقیانوسیه باشد مشارکت خواهد کرد.

با وجود آنکه اکثر کشورها از جمله اعضای گروه هفت روابط دیپلماتیک رسمی با تایوان ندارند، این گروه به همراه دیگر همپیمانان غربی به تقویت حمایتشان از این جزیره پرداخته‌اند.

این شامل درخواست برای دادن دسترسی مناسب به سازمان بهداشت جهانی به تایوان در طول همه گیری کروناویروس بوده است. تایوان به دلیل اعتراضات چین که این جزیره را صرفا یکی از استانهایش بدون داشتن حقی برای تجلیات یک کشور در نظر می‌گیرد، عضو این سازمان نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین تايوان گروه هفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • اردوغان: کارهای ناتمام‌ خود را در سوریه به پایان خواهیم رساند
  • سناریوهای تجاوز به رفح و واکنش جبهه‌های حامی غزه
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود