Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی گفت: آذربایجان شرقی از مهم‌ترین استان‌های با ظرفیت غنی در حوزه میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است که طی سال‌های اخیر شاهد رشد قابل توجه ظرفیت‌های آن هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، علی‌اصغر مونسان در نشستی با مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تنوع‌بخشی به محصولات گردشگری در آذربایجان‌ شرقی موجب درخشش این استان در این حوزه شده است، گفت: با توسعه اکوتوریسم، گردشگری کشاورزی و بوم‌گردی شاهد استقبال بی‌نظیر گردشگران از جاذبه‌های گردشگری این استان هستیم و تبریز به مقصد شمار زیادی از گردشگران خارجی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه واگذاری حق بهره‌برداری از آثار تاریخی استان، اقتصاد جدیدی را در حوزه میراث ‌فرهنگی و گردشگری استان ایجاد کرده است، گفت: یکی از اقدامات مهم وزارت میراث فرهنگی، فراهم‌سازی فرصت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در آثار تاریخی است که به دنبال آن ضمن مرمت آثار توسط بخش خصوصی با تعریف کاربری فرهنگی موجبات رونق اقتصادی این صنعت در استان فراهم شده است.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی در ادامه با اشاره به اینکه ثبت جهانی جنگل‌های ارسباران یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم استان است که در دستور کار این وزارت قرار دارد، گفت: ثبت جهانی ارسباران از اولویت های مهم وزارت محسوب می‌شود و در تلاشیم تا با اصلاحات لازم در این پرونده و پیشبرد آن ذیل پرونده هیرکانی، بخشی از جنگل‌های ارسباران را به ثبت جهانی برسانیم.

وی در ادامه پیشبرد اهداف توسعه‌ای و حفاظت مجموعه تاریخی ربع رشیدی را در اولویت برنامه‌های وزارت میراث‌فرهنگی عنوان کرد و گفت: باتوجه به ارزش و اهمیت مجموعه تاریخی ربع رشیدی، توسعه و پیشبرد اهداف کاوشی و باستان‌شناسی این مجموعه فاخر در دستور کار قرار دارد، بطوریکه تاکنون ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای کاوش‌ها و تملک اراضی اطراف اختصاص دادیم که در این راستا تملک های بخش عمده آن انجام شده و در راستای ادامه عملیات اعتبارات ویژه برای ادامه کاوش ها تخصیص خواهیم داد.»

مونسان همچنین بر توجه ویژه به رونق هنرصنعت فرش دستباف تأکید کرد و گفت: متأسفانه این هنر در سازمان صمت مورد توجه کافی قرار نمی گیرد و تاکید ما برای بازگشت حوزه فرش ذیل وزارت میراث فرهنگی است که قطعا در اولویت ما قرار دارد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند