Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین وبینار ملی فناوری‌های جایگزین حیوانات آزمایشگاهی، با هدف آشنایی جامعه علمی با این فناوری‌ها توسط پژوهشگاه رویان و با همکاری دانشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، در طی دهه‏ های اخیر موضوع رعایت اصول اخلاقی در «استفاده از حیوانات در امور علمی»، اهمیت بسیار یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از حیوانات در امور علمی باید با عنایت به سه اصل «استفاده از روش‌های جایگزین حیوانات یا Replacement»، «کاهش استفاده از حیوانات یا Reduction» و «بهینه‌سازی شرایط مراقبت از حیوانات یا Refinement» انجام شود. این اصول در دنیا تحت عنوان اصول 3Rs شناخته شده‌اند. اصل «استفاده از روش‌های جایگزین حیوانات» به این معنا است که چنانچه راهکار جایگزینی برای استفاده از حیوانات زنده در امور علمی مقدور باشد، آنگاه استفاده از حیوانات مذکور از نظر اخلاقی مجاز نبوده و استفاده از روش‌های جایگزین در اولویت است.

در این راستا، دومین وبینار ملی "فناوری‌های جایگزین حیوانات آزمایشگاهی" با هدف آشنایی جامعه علمی با این فناوری‌ها توسط پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشکده علوم پایه و فناوری‌های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی در تاریخ 3 تیر 1400 از ساعت 9 تا 12:30 برگزار می‌شود. هدف اصلی برگزاری این وبینار، آشنایی با کاربرد سلول‌ها فناوری‌های جایگزین حیوانات آزمایشگاهی در پژوهش و آموزش علوم جنین شناسی و ژنتیک عنوان شده است.

علوم پزشکی، علوم زیستی، علوم پایه، دامپزشکی، پژوهشگران و گروه‌های آموزشی استفاده‌کننده از حیوانات آزمایشگاهی، گروه‌های هدف دومین وبینار ملی فناوری‌های جایگزین حیوانات آزمایشگاهی هستند.

توموروئیدهای مشتق از بیمار به عنوان ابزاری برای درمان شخصی‌سازی شده در سرطان تخمدان؛ به کارگیری روش‌های محاسباتی رایانه ای در دستیابی به داروها و ترکیبات موثر جهت پیشگیری و درمان بیماری‌ها؛ مطالعات اومیکس و مولتی اومیکس به عنوان ابزاری در کاهش استفاده از حیوانات آزمایشگاهی؛ معرفی تکنولوژی‌های جدید جایگزین حیوانات آزمایشگاهی با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی در مطالعات جنین‌شناسی؛ گزینه‌های جایگزین آزمایشات حیوانی با تمرکز بر فناوری‌های کمک باروری؛ انجماد نمونه‌های تولیدمثلی راهکاری جهت جایگزینی حیوانات آزمایشگاهی، سرفصل‌های آموزشی این وبینار هستند که دارای امتیاز بازآموزی برای جامعه پزشکی است.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 23562177 تماس حاصل کرده و از طریق این لینک (https://b2n.ir/e60814)،‌ به صورت مستقیم در این وبینار ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی توليد مثل حیوانات آزمایشگاهی استفاده از حیوانات دومین وبینار ملی فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

این مرکز رشد با ارائه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا، یکی از پیشتازان تولید دانش در حوزه سلامت است. این مرکز قادر است توانایی خود را به صورت عملی در پشتیبانی از تبد یل دانش به فناور‌ی های دانش محور حوزه سالمت به ویژه در حوزه، تکنولوژ‌ی های نوین پزشکی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، روش‌های جد ید درمانی، پزشکی دقیق و ... به کار برد و با هدف حمایت از بنگاه‌ها‌ی نوآور و کارآفرین و تبد یل آنها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی آنها در بازار‌های داخلی و بین المللی
و کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن
چرخ‌های اقتصاد ملی اقدام به تاسیس مرکزرشد فناوری‌های بالینی نموده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود