Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر تحریری در چهارمین جلسه شرح نامه امام علی (ع) به مالک اشتر به تبیین ویژگی‌های اداره کنندگان جامعه اسلامی پرداخت و اظهار داشت: اداره جامعه به امور مختلف اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و … وابسته است.

تولیت مدرسه علمیه مروی ادامه داد: بر همین اساس امیرمومنان علی (ع) سفارش می‌کنند زمامدار جامعه از ظرفیت مردم به اندازه توان علمی و مهارت آنان بهره ببرد چرا که حکومت اسلامی، حکومتی مردمی است و باید از ظرفیت آحاد مردم بهره برده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه شناسایی مهارت و توانایی مردم برای اداره کشور لازم است، عنوان کرد: اتحاد در ارکان جامعه از مسائل بسیار مهم است بر همین اساس امیرمومنان علی (ع) می‌فرمایند: زمامدار جامعه باید اتحاد را در جامعه برقرار کند و به مستضعفان توجه داشته باشد؛ یکی از ارکان مهم در اداره جامعه توجه به شوون گوناگون مردم از جمله مستضعفان است.

آیت الله تحریری درباره ارتباط بین المللی زمامدار جامعه اسلامی، تصریح کرد: یکی از مسائل دیگری که مطرح می‌شود ارتباط با دشمنان و کسانی است که بیرون از جامعه و حکومت اسلامی هستند؛ این ارتباطات بیرونی باید بر اساس قانون و ضوابط خاص که در قواعد بین المللی اسلامی بیان شده صورت بپذیرد.

تولیت مدرسه علمیه مروی با استناد به فراز دیگری از نامه حضرت، اظهار داشت: حضرت در بخشی از این نامه می‌فرمایند: رئیس اداره جامعه اسلامی باید بهترین اوقات خود را صرف عبادت کند و با بررسی حالات، اعمال و انگیزه‌هایش به اصلاح و یا تقویت آن اقدام کند و بداند انگیزه‌هایش چگونه انگیزه‌ای است.

وی افزود: انگیزه زمامدار جامعه اگر صالح باشد مردم نیز در سلامت و صلاح خواهند بود بر این اساس باید معلوم شود که رئیس جمهور التزام عملی به دستورات دین دارد یا خیر!

آیت الله تحریری در پایان دوری و اجتناب از گناه را از ویژگی‌های رئیس جمهور اصلح برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر زمامدار جامعه اسلامی عمداً گناه کند در واقع از این سمت خلع می‌شود؛ برای مثال اگر مسؤولی اهل فسق و فجور بود دیگر شرعا نمی‌تواند در اموال بیت المال تصرف داشته باشد و قابلیت برای اداره جامعه ندارد مگر آنکه توبه کرده و اشتباه خود را به صورت علنی اعلام کند.

کد خبر 5234209

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات امام علی ع مالک اشتر دهه کرامت انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات قرآن کریم حضرت معصومه س فعالیت های قرآنی قرآن امام رضا ع سیره اهل بیت ع بقاع متبرکه سازمان دارالقرآن الکریم هیات مذهبی شبکه قرآن و معارف سیما حوزه علمیه زمامدار جامعه جامعه اسلامی اداره جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حامد امامی نژاد بعدازظهر سه‌شنبه در نشست بازیگران زندگی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اظهار کرد: چنانچه مهارت‌های ارتباطی در خانواده اصلاح شود و توانایی ارتباط افزایش یابد، می‌توان ۷۰ تا ۸۰ درصد مسائل خود را در خانواده حل کرد.

مشاوره خانواده و عضو حوزه علمیه قم افزود: ارتباط در تعریف علمی، فرایندی است که در آن افکار، عقاید، احساسات، مفاهیم و معانی از طریق پیام‌های کلامی و غیرکلامی منتقل می‌شوند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: توجه، تایید و تشویق و ابراز همدلی، مهارت‌های لازم برای مشاوره است، در همدلی می‌توان با طرف مقابل مخالف بود، اما با درک نظرات و شرایط، نگاه متفاوت او را پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات موفق وجه تمایز زوجین است، گفت: ارتباط موفق دارای چهار رکن شنیدن فعال، بیان احساسات، افکار و عقاید و بهره گیری مناسب از روش‌های غیرکلامی و سبک ارتباطی مؤثر است.

این مشاور خانواده با بیان اینکه نسل کنونی جامعه در یک جنگ تمام عیار رسانه ای قرار گرفته اند، گفت: می طلبد والدین با نوجوان خود در مورد احساسات و نیازهایشان صحبت کنند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: محدودیت فرزندان باید به گونه‌ای باشد که به نوجوان کمک کند تا مسئولیت‌پذیری را بیاموزد و از آسیب‌های احتمالی دور بماند.

برنامه های فرهنگی ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تقویت می شود

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: برنامه بازیگران زندگی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه، اداره آموزش و پرورش و کانون خدمت رضوی با حضور والدین, معلمین و دانش آموزان مقطع متوسطه با حضور مشاورین و اساتید حوزه برگزار شود.

اصغر مظفری افزود: هدف اصلی از اجرای برنامه های فرهنگی، ارتقای خودآگاهی در بین جوانان، خانواده و گاهی بانوان به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه، عنوان کرد.

وی گفت: با توجه به اهمیت نقش مادر در سلامت خانواده و جامعه و تاثیر آن در پیشرفت جوامع، دشمن از ابزارهای مختلف رسانه ای، در صدد ضربه زدن به این جایگاه مقدس و نهاد خانواده است و با تمام توان به میدان آمده است که در این میان بانوان اندیشمند و انقلابی ایران اسلامی با افق دید وسیع نسبت به تربیت دینی و آینده جامعه، دشمن را در رسیدن به این اهداف شوم ناکام می گذارد.

وی برگزاری نمایش های شاد اجتماعی با موضوع پیشگیری اعتیاد، طلاق و خودکشی، خوانش شعر طنز محلی، موسیقی محلی و اجرای نمایش از دیگر برنامه های ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 6093497

دیگر خبرها

  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • رییسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است