Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» محمد وحیدی با اشاره به اعلام وزیر آموزش و پرورش مبنی بر شروع واکسیناسیون معلمان از پایان خردادماه، عنوان کرد: واکسیناسیون معلمان تا پیش از شروع مهرماه ۱۴۰۰ ضرورت دارد چرا که یکی از آسیب‌های مهم کرونا حذف آموزش حضوری بود که این آسیب به آسانی و با جایگزین کردن آموزش حضوری قابل جبران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش نشاط اجتماعی و افسردگی‌ و چاقی مفرط در بین دانش آموزان بر اثر تعطیلی آموزش حضوری

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش نشاط اجتماعی و افسردگی‌ و چاقی مفرط در بین دانش آموزان، گفت: این موارد نشان می‌دهد که معلمان باید در اولویت واکسیناسیون قرار گیرد.

واکسیناسیون معلمان مقطع ابتدایی اولویت باشد

وی تصریح کرد: پیشنهاد کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به ستاد کرونا این بود که معلمان در اولویت واکسن قرار گیرند و واکسیناسیون جامعه فرهنگیان از تیرماه تا شروع سال تحصیلی آغاز شود.

وحیدی یادآور شد: پیشنهاد من این بود که اولویت واکسیناسیون معلمان نیز با مقطع ابتدایی باشد چرا که آموزش حضوری در مقطع ابتدایی بسیار اهمیت بیشتری دارد. ضمن اینکه با این تصمیم مناطق روستایی نیز که دسترسی به اینترنت و موبایل ندارند سریع‌تر مورد واکسیناسیون قرار می‌گیرند و می‌توانند کلاس‌ها را به صورت حضوری تشکیل دهند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه قطعا کمیسیون آموزش بر روند واکسیناسیون معلمان نظارت جدی خواهد داشت، تصریح کرد: همچنین ضرورت دارد در کنار واکسیناسیون معلمان مشاغلی که مردم به صورت مستقیم با آن‌ها در ارتباط هستند مانند نانوایان و رانندگان تاکسی نیز در اولویت قرار گیرند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در دنیا فقط یک نوع واکسن برای سنین پایین تأیید شده است با واکسینه کردن معلمان امکان بازگشایی مدارس وجود دارد به این صورت که کلاس‌های پر تراکم به صورت زوج و فرد و با نصف جمعیت تشکیل شود ولی معلمان موظف به حضور تمام وقت باشد تا از این طریق آسیب معلم کمتر باشد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: مجلس محمد وحیدی واکسیناسیون معلمان آموزش حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی

به گزارش تابناک، با تصمیم بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به حالت قبل بازگشت.

بر اساس تصمیم بانک مرکزی و در راستای مصوبات شورای پول و اعتبار، آستانه‌های برداشت مقرر در دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص همزمان با آغاز سال جدید افزایش یافت.

بانک مرکزی همزمان با ابلاغ این تصمیم تأکید کرده بود که این اقدام پس از تمهید اقدامات فنی لازم با هماهنگی شبکه بانکی و شبکه پرداخت کشور، تا انتهای فروردین ماه ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.

با توجه به این امر طی هفته‌های گذشته، سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی از مبلغ یک میلیارد ریال، به دو میلیارد ریال افزایش یافته بود و هر مشتری حقیقی مجاز بود از کلیه حساب‌های خود در هر مؤسسه اعتباری، روزانه مبلغ دو میلیارد ریال را به صورت غیرحضوری برداشت کند که این آستانه پیش‌تر معادل یک میلیارد ریال تعیین شده بود.

با توجه به این موضوع، مشتریان حقیقی که متقاضی برداشت مبالغ بیش از دو میلیارد ریال از حساب‌های خود هستند، مجاز بود تا سقف چهار میلیارد ریال از حساب را به صورت حضوری از طریق شعب بانکی برداشت کرده و برداشت مبالغ بالاتر از چهار میلیارد ریال نیز صرفاً به صورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز بود.

با توجه به اتمام مهلت تعیین‌شده توسط بانک مرکزی برای افزایش سقف برداشت از حساب‌های بانکی افراد به صورت حضوری و غیرحضوری، از ابتدای اردیبهشت ماه این سقف به حالت قبل بازگشته است.

بنابراین سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی مبلغ یک میلیارد ریال خواهد بود، ضمن اینکه هر مشتری حقیقی مجاز خواهد بود از کلیه حساب‌های خود در هر مؤسسه اعتباری، روزانه مبلغ یک میلیارد ریال برداشت کند.

سقف برداشت مشتریان حقیقی به صورت حضوری از طریق شعب نیز ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود، این رقم در ماه نخست سال جدید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته بود. برداشت مبالغ بالاتر از رقم تعیین شده صرفاً به صورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز خواهد بود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • نتایج نهایی استخدام معلمان کی اعلام می‌شود؟
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری از امروز/پایان «ارزیابی تکمیلی»؛ آخر اردیبهشت‌
  • ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران در همدان
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • کاهش سقف برداشت از حساب‌های بانکی