Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین یک کارآفرین قزوینی گفت: یک سال و نیم پیش با یک و نیم میلیون تومان کسب و کار تولید محصولات چرمی را راه‌اندازی کردیم و در حال حاضر برای ۲۵ نفر شغل ایجاد کردیم؛ محصولات تولید شده نیز توسط یک تاجر به عراق صادر می‌شود.

سعید جمالی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یک سال و نیم پیش با یک و نیم میلیون تومان کسب و کار تولید محصولات چرمی را راه‌اندازی کردیم و در حال حاضر برای ۲۵ نفر شغل ایجاد کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید چرم در منازل توسط بانوان صورت می‌گیرد و در کارگاه نیز آموزش‌ها ارائه می‌شود؛ پس از آموزش افراد علاقه‌مند در کارگاه جذب می‌شوند معمولاً درآمدها بستگی به کارکرد فعالان دارد و معمولاً از ماهانه ۴۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان درآمد دارند.

وی تصریح کرد: برای فروش محصولات چرمی اغلب تولیدکنندگان با مشکل مواجه هستند ولی یکی از تجار محصولات را سفارش می‌دهد و ما پس از تولید آن را تحویل می‌دهیم، این صادرکننده محصولات را به عراق صادر می‌کند.

این کارآفرین اظهار کرد: در تولید محصولات چرمی قیمت یراق‌آلات وارداتی روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند و در این خصوص مشکلات عدیده‌ای داریم؛ با یک تولیدکننده ایرانی مذاکره کردیم و قالب‌سازی انجام شد ولی کیفیت یراق‌های تولید شده بسیار پایین بود و مشتریان از آن استقبال نکردند؛ در حال مذاکره با چند واردکننده هستیم تا ملزومات لازم برای محصولات چرمی را تأمین کنند.

وی گفت: اگر در راستای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تسهیلات ارائه شود با خرید دستگاه‌های لیزر و برش، حکاکی چرم، چرخ خیاطی چرم و پرس در تولید محصولات چرمی خودکفا خواهیم شد چراکه در حال حاضر برخی مراحل را برون‌سپاری می‌کنیم و سفارشات را به‌موقع تحویل نمی‌دهند.

جمالی بیان کرد: علاوه بر عرصه چرم از سال ۸۵ در عرصه تولید کیک و کلوچه و شیرینی فعالیت دارم و ۱۰ نفر به‌صورت مستقیم و ۲۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم مشغول به کار هستند.

وی ادامه داد: با خرید تجهیزات مکانیزه می‌توانیم افراد بیشتری را مشغول به کار کنیم؛ برای سال جاری در نظر داریم طرح توسعه کارگاه را اجرایی کنیم که با این اقدام ۳۵ نفر به‌صورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد.

این کارآفرین توضیح داد: مواد اولیه را به دشواری تهیه می‌کنیم، در شهرستان بوئین‌زهرا مشکلاتی در تأمین مواد اولیه داریم و مجبور هستیم مواد خود مانند روغن، شکر و حتی آرد را از بازار آزاد تهیه کنیم؛ طی چند ماه گذشته قیمت روغن کره‌ای به ۴۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده و ۲ برابر شده است. هر کیلو شکر دولتی کیلویی ۸۰۰۰ تومان است که متأسفانه آن را در بازار آزاد ۱۵ هزار تومان خریداری می‌کنیم و مسئولین شهرستان هیچ فکری برای این معضل نمی‌کنند؛ قیمت تمام شده روی محصول تأثیر دارد در کنار آن نیز توانایی خرید مواد اولیه با حجم بالا را نداریم.

وی بیان کرد: اغلب مشاغل کوچک و خانگی در فروش مشکل دارند اما ما این مشکل را به واسطه عرضه محصولات خود در فروشگاه‌ها و قنادی‌هایی که به‌دلیل کرونا و مسائل مالی کارگاه‌های خود را تعطیل کرده‌اند حل کرده‌ایم.

جمالی افزود: اغلب بانوان سرپرست خانوار در کارگاه‌های تولید چرم و قنادی فعالیت دارند که با همراهی مسئولان می‌توانیم تعداد بانوان بیشتری را در کارگاه‌ها مشغول به کار کنیم تا به نوبه خود ادای وظیفه کرده باشیم.

این کارآفرین در پایان سخنانش یادآور شد: بهتر است مسئولین در تأمین مواد اولیه همراهی داشته باشند و موانعی که جلوی پای تولیدکنندگان قرار دارد را رفع و صدور مجوزها را سهل کنند؛ مواد اولیه و قیمت‌گذاری بزرگ‌ترین مشکل تولیدکنندگان است چراکه برای قیمت‌گذاری هیچ کارشناسی صورت نمی‌گیرد.

به گزارش ایسنا، این مصاحبه در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و معرفی پیشرانان توانمند استان صورت پذیرفت. کارفرمای این طرح ملی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و جهاددانشگاهی مجری این طرح است؛ علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات تکمیلی به سایت www.inhb.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قزوين اقتصاد تولید محصولات چرمی مشغول به کار هزار تومان مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، دکتر سید مهدی موسوی مدیر بهداشت و سلامت این سازمان، بیان کرد: سازمان منطقه آزاد اروند خدمت دیگری را در حوزه درمان و سلامت جامعه اروندنشین صورت داد.

وی افزود: بر اساس نیازسنجی صورت گرفته و نظر به مراجعه شهروندان برای انجام مراحل آنژیوگرافی به مرکز استان و دیگر استان‌های همجوار، سازمان منطقه آزاد اروند اقداماتی را در راستای مرتفع ساختن نیاز جامعه هدف صورت داد.

مدیر بهداشت و سلامت سازمان منطقه آزاد اروند، تصریح کرد: بر همین اساس و با همفکری و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان آبادان، نخستین دستگاه آنژیوگرافی توسط سازمان منطقه آزاد اروند خریداری و در بیمارستان آیت‌الله طالقانی راه‌اندازی شد.
موسوی یادآور شد: این دستگاه امروز با حضور کارشناسان معاونت‌های فرهنگی،اجتماعی و گردشگری و توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد اروند راه‌اندازی شد.
وی خاطرنشان کرد: مراحل و چگونگی خدمات‌دهی بخش آنژیوگرافی بیمارستان آیت‌الله طالقانی، از طریق درگاه‌‌های رسمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان به عموم شهروندان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • دستگیری اعضای باند سرقت به عنف در بوئین‌زهرا
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد