Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، سید جواد ساداتی‌نژاد امروز در دیدار با کارکنان جهاد کشاورزی کاشان به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، با بیان اینکه، اقتدار نظامی و قدرت نظامی در مقابل قدرت و اقتدار غذایی زانو زده است، اظهار کرد: در دنیای امروز و در سازمان ملل و مجامع، هر کشوری بخواهد دست خود را علیه کشور دیگر بالا بیاورد اول حساب‌کتاب می‌کند تا ببیند نان و قوت کشورش دست کشوری که علیه آن دست بالا آورده است، نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه، قدرت غذا در دنیا بالاتر از اسلحه است، افزود: ایران با ظرفیت‌های بزرگ با محصولات کشاورزی زیاد و اقلیم‌های متنوع استۀ، در اطرافمان ۸۰۰ میلیون جمعیت با ۱۵ کشور است اما نتوانستیم غذای کشورهای همسایه خود را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه غذا، امنیت‌آور است، تصریح کرد: سهم کشاورزی ایران در روسیه ۳۵۰ میلیون دلار است اما ترکیه ۲۰ میلیارد دلار است، سهم ما در مواد غذایی کشورهای همسایه، ۳ الی ۴ درصد است.

ساداتی‌نژاد بابیان اینکه، بازار کشاورزی برای ایران است بنابراین قبول ندارم کشاورز محروم و فقیر باشد و کشاورز باید ثروت باشد، خاطرنشان کرد: ایالات کالیفرنیا همانند یکی از استان‌های ایران است اما ۷ درصد اقتصاد جهان برای کالیفرنیا است، شغلشان کشاورزی است و پسته بادام گردو خرما محصولاتشان است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه، کشاورز یک تولیدکننده است و با کارخانه فرش فرقی ندارد، گفت: الیاف و نخ گران شده و فرش ۲ میلیونی ۷ میلیون شده است اما کود فسفات کشاورز از ۸۰ هزار تومان به ۵۰۰ میلیون تومان برسد و همه مواد مثل کود شیمیایی و... گران شود، قیمت محصولات کشاورزی مثل گندم تغیر آن‌چنانی نمی‌کند، چرا، چون قرار است نان بشود و به دست مردم برسد.

نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه، کشاورزی در ایران بنگاه خیریه است چون امروز به‌ جای دولت کشاورز ایرانی به مردم ایران یارانه می‌دهد، ادامه داد: کشاورزان ایران خیر هستند و باید مدال خیری به آن‌ها بدهند چون ۴۰ سال است زحمت می‌کشند و زیر قیمت زحمتشان برای مردم ایران هزینه می‌کنند، هیچ جای دنیا با کشاورز این‌گونه برخورد نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه، کشاورزهای ما غیرت دارند که وقتی ورشکسته هم می‌شوند باز هم سر زمین‌های کشاورزی خود می‌روند، ابراز داشت: ۵۰۰ هزار تن پیاز در هرمزگان خراب‌ شده است، کشاورز تولید می‌کند وقتی صادراتش درست نباشد زحمات کشاورز هدر می‌رود و ۱۳ میلیارد مترمکعب آب نابود می‌شود.

ساداتی‌نژاد با اشاره به اینکه، بحث کارت سوخت کشاورزی را در قانون حل کردیم و بیمه محصولات کشاورزی قراردادی را قانونمند کردیم، اذعان داشت: تلاش می‌کنیم کشاورزی جایگاه واقعی‌اش برگردد و کشاورز ما یک قشر ثروتمندی باشد زحمتی که می‌کشد از همه بیشتر است اما آورده آن کمتر است.

انتهای پیام/۶۳۱۲۳/ر۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی ایران ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: تمام موسسات خیریه استان فارس نباید اجازه دهند در شهر، روستا و یا در سطح محلات یک کودک به دلیل فقر از تحصیل جا بماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، حبیب آسوده امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در آئین نکوداشت و تجلیل از از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس اظهار کرد: در هنگام نام بردن از کمیته امداد نه تنها یک نهاد و سازمان خاص در نظام مد نظر است بلکه فرمان تأسیس یک نظام مردم پایه که کنار هم قرار بگیرند و محرومین را فراموش نکنند، مطرح است.

وی افزود: کمیته امداد مبتنی بر موضوع یک نهاد مردمی و برخواسته از مردم و در خدمت به مردم شکل گرفته است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) به هدف برگزاری این آئین اشاره و تصریح کرد: بیست و مین آئین تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری با دو هدف اساسی تجلیل و تکریم نیکوکاران و مؤسسات خیریه و هدف دوم در راستای ترغیب مردم به مشارکت در امور خیر برگزار می‌شود.

آسوده با اشاره به اینکه هیچ دولتی بدون مشارکت مردم، توسعه پذیر نیست، تاکید کرد: هم مردم، هم خیرین و هم مسئولین باید بدانند بدون همگرایی میان دولت‌ها و گروه‌های مرجع، توسعه شکل نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: در استان فارس باید شش موضوع با همفکری همه ریشه کن شود و این موضوع اتفاق نیافتد که در این استان کودکی به دلیل فقر تحصیلی از استعدادی که خداوند به او داده است، از تحصیل باز بماند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) در این آئین از تمام مؤسسات خیریه استان فارس درخواست کرد که اجازه ندهند در شهر، روستا و یا در سطح محلات یک کودک به دلیل فقر از تحصیل جا بماند.

آسوده اضافه کرد: در برگزاری این آئین در سال آینده، در استان فارس باید این گزارش به مردم ارائه شود که ترک و فقر تحصیلی دانش آموزان کم شده است.

وی در ادامه سخنان خود به موضوع ازدواج اشاره کرد و افزود: ازدواج و فرزند آوری و جمعیت تنها یک موضوع است. این در حالی است که نشاط اجتماعی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و مباحث فردی و اجتماعی را باید مد نظر داشت.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه دولت گام‌های مؤثری در موضوع ازدواج برداشته است، اظهار کرد: مردم هم باید در این عرصه حضور یابند.

آسوده ابراز امیدواری کرد: به ازدواج آسان جوانان استان فارس کمک شود و گفتمان سازی برای ساده گرفتن در ازدواج با استفاده از ظرفیت گروه‌های مردم محلات و ترویج زندگی ساده صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: این موضوع را باور داریم که در حوزه مسکن هزینه آن بسیار سنگین است، اما مردم استان فارس بسیار خیر هستند. لذا خیرین اگر در این حوزه پای کار باشند یک کار خیر ماندگار رقم می‌خورد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: استان فارس قطب پزشکی و سلامت است. اما درد درمان در کنار درد فقر، درد مضاعف و سختی است.

آسوده ادامه داد: در آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد که به جامعه و نظام جامعه آسیب می‌زند مردم و گروه‌های مردمی باید به میدان بیایند تا دشمن نتواند از این فرصت استفاده کند و ذهن مردم را منحرف کند و در اینجا افسران مردمی خیر و احسان هستند که می‌توانند با اعتمادی که مردم به آنها دارند در کنار فعالیت‌های خیرخواهانه موضوعات آسیب‌های اجتماعی را پیگیری و رفع کنند.

با استفاده از ظرفیت مجموعه‌های خیریه امکان خدمت گذاری شایسته به جامعه هدف وجود دارد

در ادامه این مراسم همچنین مرتضی موصلی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) در سخنانی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های استان فارس وجود خیران و نیکوکارانی است که در حوزه‌های مختلف استان فعالیت دارند و کارکردهای ارزشمندی دارند.

وی افزود: این همایش در جهت هم افزایی ظرفیت‌های استان در جهت توسعه عدالت اجتماعی و خدمت گذاری به جامعه اسلامی برگزار شد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: این مراسم با حضور ۵۰۰ مؤسسه، مرکز نیکوکاری و گروه جهادی برگزار شد تا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت مردم، زمینه‌ای فراهم شود تا در خدمت به جامعه اسلامی و خانواده‌هایی که به هر دلیل در شرایط اقتصادی ضعیف‌تر هستند بتوانیم عملکرد بهتری را داشته باشیم.

موصلی ابراز امیدواری کرد: اگر از ظرفیت تمام مجموعه‌های خیریه و احسان پای کار بیایند امکان خدمت گذاری شایسته به جامعه هدف در همه حوزه‌ها وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از خدماتی که در سال گذشته در خدمت گزاری به جامعه هدف ما در سطح استان صورت گرفت مرهوم کمک‌های خیرین و مجموعه نیکوکاران بود. این در حالی است که بیش از ۴۵۰ هزار نیکوکار حقیقی در مجموع امداد امام خمینی (ره) مشارکت دارند و بیش از ۴۴۰ مرکز نیکوکاری در این حوزه فعال هستند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به فعالیت ۴۰۰ مؤسسه خیریه و تعداد قابل توجهی از گروه‌های جهادی که تلاش آنها معطوف به خدمت جامعه هدف است، افزود: بر این باوریم که ۳۰ درصد از منابع سال گذشته که در بخش‌های ازدواج، مسکن نیازمندان و تحصیل انجام شد با کمک خیرین و نیکوکاران استان فارس بود.

کد خبر 747630

دیگر خبرها

  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • کشاورز: در فوتسال آسیا تیمی نداریم که ایران را به چالش بکشد
  • صهیونیسم در کشتار مسلمانان فرقی بین نظامی و غیرنظامی قایل نیست
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • پلیس فتا حق۱۷۰میلیاردی کشاورز قلعه گنجی را از یک کلاهبردار گرفت
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • احقاق حق ۱۷۰ میلیاردی کشاورز قلعه گنجی از سوی پلیس فتا