Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تمبر یادبود موزه مطبوعات آذربایجان، با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، استاندار آرذبایجان شرقی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی و اعضای انجمن صنفی روزنامه نگاران آذربایجان شرقی در خانه تاریخی کلکته‌چی تبریز رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تمبر که به پاس راه اندازی موزه مطبوعات استان، رونمایی شده بود به سندی برای ماندگاری آن در حافظه تاریخی پست کشور تبدیل شد.

تمبر یادبود موزه مطبوعات استان، با نقش این خانه به همت انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان و همراهی اداره کل پست به بخشی از اسناد این موزه در حاشیه آئین افتتاح آن پیوست و در خاطره ماندگار این موزه ماندگار شد.


قدردان همراهان موزه مطبوعات آذربایجان هستیم

همزمان با آئین گشایش موزه مطبوعات آذربایجان که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صورت پذیرفت، از همراهان راه اندازی این مجموعه قدردانی به عمل آمد.

در این آئین از آقایان فائزی و رضا سرابی، که  با اهدای اسناد تاریخی و روزنامه های ماندگار از مشروطه، تا دهه های اخیر زمینه ساز غنای گنجینه این موزه شدند قدردانی به عمل آمد.

آنان به دلیل ذوق و علاقه شخصی و نیز، پیگیری ها و مداومت در حفظ میراث مطبوعاتی استان توانسته‌اند از گذشته تاکنون نسبت به جمع آوری، خرید و نیز نگهداری اصولی این اسناد مبادرت ورزیده و در نهایت با اهدای مجموعه آثار متنوعی به موزه مطبوعات آذربایجان زمینه ساز آشنایی نسل های جدید با تلاش های فرهنگی بزرگان پیش از خود شدند.

همچنین در این مراسم از مصیب عبدی، که در طول راه اندازی و آماده سازی موزه، به صورت تنگاتنگ همکاری خود را با این مجموعه انجام داد و گامی موثر در افتتاح موزه مطبوعات آذربایجان برداشت، قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام/60001

موزه مطبوعات آذربایجان، 24 خردادماه در محل خانه تاریخی کلکته چی تبریز، با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مدیران استان و اهالی رسانه شهر اولینهای ایران زمین گشایش یافت.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان میراث فرهنگی گردشگری تبریز انجمن صنفی روزنامه نگاران آذربایجان شرقی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کلکته چی خبرگزاری فارس فارس تبریز ترک وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی موزه مطبوعات آذربایجان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد

ایسنا/مرکزی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی از برگزاری آئین روز ملی قنات با حضور جمعی از کشاورزان دشت بهریار شهرستان دلیجان خبر داد.

محمود مرادی امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ گفت: کشاورزان در این مراسم به مناسبت  گرامیداشت روز ملی قنات ایرانی، مظهر قنات تاریخی بهریار را به امید فزونی برکت، گلریزان و گلاب افشان کردند.

وی گفت: ایرانی‌ها با ابداع فن قنات در سرزمین نیمه خشک ایران بزرگترین تمدن‌ها را ایجاد کردند و در واقع با مدیریت منابع آب آبادانی را به ارمغان آوردند، لذا وظیفه همه ما این روزها حفاظت از این میراث معنوی است تا نسل‌های آینده از ما به نیکی یاد کنند.

او با بیان اینکه قنات بهریار به عنوان یک اثر ارزشمند تاریخی مربوط به دوره صفوی در تاریخ یکم اردیبهشت ۱۳۹۴ به شماره ۳۱۲۳۸ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است، افزود: امسال مراسم روز ملی قنات برای سومین سال متوالی در راستای انجام مقدمات ثبت جهانی این میراث ارزشمند تاریخی دلیجان برگزار شد.

مرادی افزود: قنات بهریار یکی از کهن‌ترین میراث ارزشمند شهر دلیجان است که با تلاش سعید اصغری، محقق و تاریخ نویس دلیجانی در میراث ملی کشور به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی افزود: متاسفانه قنات بهریار حال خوبی ندارد و لازم است مدیریت شهری دلیجان این مهم را درک کند که یکی از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی شهر در معرض نابودی است و باید اقدامات ضروری برای نجات آن را در دستور کار خود قرار دهد.

انتهای پیام    

دیگر خبرها

  • کشف محل حفاری غیرمجاز در شهرک شهید چمران تبریز
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است