Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@09:22:11 GMT

دشمن مي خواهد انتخابات را مهندسي شده نشان دهد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۶۹۳۹

خبرگزاری آریا-سردار نعمت اله باقری گفت: نباید به دشمن اجازه ورود و اقدام دهیم که بعد بخواهیم مقابله کنیم چون فعالیت های دشمن قطعا نه بر افراد آگاه بلکه بر عوام جامعه در حوزه داخلی و خارجی اثر می گذارد.

به گزارش خبرگزاری آریا از خوزستان، سردار نعمت الله باقری در نشست بصیرتی و روشنفکری ویژه بسیجیان رسانه ضمن تبریک به بسیج رسانه خوزستان بابت کسب مقام اول کشوری اظهار کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دشمن سرسختی مثل شوروی و آمریکا داشتیم که تا قبل پیروزی بر سرزمین ایران مسلط بوده و هر کاری می خواستند نیز انجام می دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانشین سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان با بیان اینکه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران سرمایه های بسیاری از ملت ایران به یغما رفت افزود: در حال حاضر شعار «نه شرقی و نه غربی جمهوری اسلامی» امام راحل به صورت کامل و صددرصدی به وقوع می پیوندد.
 
وی اضافه کرد: دشمنان طی سال های گذشته در حوزه سخت بسیار اقدام کردند، از جنگ هشت ساله ای که با حمایت بسیاری از کشورها به ایران تحمیل شد تا جنگ نفتکش ها و هدف قرار دادن هواپیماهای مسافربری که به صورت مستقیم رو در روی ایران قرار گرفته و از هیچ اقدامی کوتاهی نکردند.
 
سردار باقری با اشاره به اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی در جنگ هشت ساله با کشورهای بسیاری از دنیا با از دست دادن 270 هزار شهید بدون واگذاری یک وجب از خاک ایران پیروز شدیم تصریح کرد: بیش از پنج میلیون مترمربع سرزمین داشتیم که بعد از قراردادهای مختلف قطعات بسیاری از آن به دشمنان اعطا شد.
 
وی به شعار «نه به انتخابات» دشمن برای هدفی به اسم انتخابات که نه بلکه نظام و انقلاب است، اشاره کرد و گفت: دشمن از جنگ سخت کوچ کرده جنگ ادراکی و شناختی و عملیات روانی آمده و تاکتیک خود را تغییر داده است.
 
جانشین سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان عنوان کرد: در حوزه جنگ نرم نیز متناسب با اوضاع جامعه عمل می کند و امروز برای دلسردی مردم از حضور در انتخابات فعالیت می کند.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص روی کار آمدن دولت جوان، انقلابی با کار جهادی بیان کرد: دشمن از این می ترسد که یک دولت جوان، انقلابی، پای کار و جهادی منتخب شود و سد مستحکمی در مقابل آنها باشد، می خواهد شرایط به شکل جامعه فعلی باشد و معیشت مردم را نیز هدف قرار داده است.
سردار باقری رسانه را یکی از مهمترین ابزارهای عملیات روانی دانست و ابراز کرد: امروزه فضای مجازی پیشتاز همه مدل های تبلیغاتی است، ابزار اطلاع رسانی یک دورانی دود و آتش بود تا پیام و خبررسانی شود ولی امروزه شیوه های اطلاع رسانی تغییر کرده است.
وی با بیان اینکه دشمنان ایران تبلیغات گسترده‌ای در بیش از 150 رسانه خارجی و بین المللی برای نهادینه سازی شعار «نه به رأی دادن» انجام داده اند اذعان کرد: در حوزه عملیات روانی متأسفانه به جای اینکه باید آفندی باشیم ولی همیشه نقش آفرینی پدافندی داریم، یعنی بعد از انجام اقدامات دشمن و اثرگذاری به دنبال مقابله هستیم و این اشکال باید برطرف شود.
جانشین سپاه حضرت ولی عصر (عج) خوزستان پیش بینی، پیشگیری، مقابله، ترمیم و بازسازی را چند اقدام مهم که هنگام بروز بحران باید انجام شود، عنوان کرد و ادامه داد: نباید به دشمن اجازه ورود و اقدام دهیم که بعد بخواهیم مقابله کنیم چون فعالیت های دشمن قطعا نه بر افراد آگاه بلکه بر عوام جامعه در حوزه داخلی و خارجی اثر می گذارد.
 
وی خاطر نشان کرد: تبلیغات گسترده دشمن برای بی نتیجه جلوه دادن رأی دادن مردم و همچنین مهندسی انتخابات است، دشمنان به دنبال این هستند که حضور پای صندوق های رأی را کاهش دهد تا از این طریق مشروعیت نظام را زیر سؤال ببرد یا تضعیف کند.
 
سردار باقری تاکید کرد: بخشی از مردم شاید همچون ما در حوزه معیشت نگرانی دارند ولی نباید فراموش کنیم که همین مردم هر زمان که باید از جمله مراسم تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی حضور باشکوهی داشتند تا دشمنان ایران ناامید شوند.
وی یاد آور شد: یکی از استان هایی که از سوی دشمنان به ویژه کشورهای عربی مورد هجمه قرار می گیرد، خوزستان است، تشییع سردار شهید قاسم سلیمانی با سیل عظیم جمعیت برگزار شد چون مردم هرچند در برخی زمینه ها ناراضی باشند ولی همواره نسبت به این نظام، انقلاب و ولایت اعتقاد دارند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۶۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس

در حال حاضر همانطور که کمک‌های اخیر نظامی انگلیس نشان می‌دهد، قوای اوکراین کمی تهاجمی‌تر خواهد شد و بر روی موشک‌های میان برد و سلاح‌هایی تمرکز خواهد کرد که در نبردهای بهاره بتواند در آستانه انتخابات انگلیس موفقیت‌هایی را به ارمغان بیاورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه تسنیم، سیاست مداران و بخشی از جامعه انگلیس بر این باورند که باید به اوکراین کمک های مالی بیشتری شود و بخش دیگری از جامعه انگلیس از این ایده حمایت نمی کنند.

اما ریشی سوناک نیم درصد دیگر به بودجه نظامی انگلیس اختصاص داد تا 2.5 درصد از تولید ناخالص ملی این کشور صرف نظامی گری شود.

این مهم به بخش هایی از جامعه از جمله تحقیقات و بهداشت و درمان فشار خواهد آورد اما محافظه کاران از این فرآیند حمایت می کنند چرا که شرایط در جهبه‌های جنگ اوکراین با آنچه پیش بینی می شد، چندان هم خوانی ندارد.

تکیه بر جنگ اوکراین برای دستاورد انتخاباتی

در حال حاضر و پس از گذشت بیش از دو سال از آغاز جنگ در فوریه 2022 باید به چند نکته توجه داشت. انگلیس در گذر این دو سال سه نخست وزیر به خود دیده و دولت محافظه کار پس از بیش از یک دهه حضور در قدرت، خود را برای انتخاباتی در تابستان 2024 آماده می‌کند که نظرسنجی ها نشان می دهد برای پیروزی به یک معجزه نیاز دارد.

از سوی دیگر این حضور نظامی با تشویق و راهبری بوریس جانسون، نخست وزیر پیشین انگلیس وارد کارزار سیاسی این کشور شد، در حالی که اکنون نه از جانسون خبری است و نه از تبلیغاتی که در سال گذشته برای این جنگ در سطح شهرهای انگلیس صورت می گرفت.

اما محافظه کاران بخشی از حضور بین المللی خود را در گروی این جنگ می بینند و درست پس از تصویب کمک های نظامی آمریکا، محافظه کاران انگلیسی نیز بسته کمک های نظامی تصویب کردند که یکی از بخش های جالب توجه آن، تانک های چلنر 2 است.

نقشه‌های بلندمدت انگلیس برای جنگ اوکراین

یک ماه قبل در مارس 2024 مجلس عوام انگلیس گزارشی را در خصوص جنگ اوکراین و کمک های نظامی انگلیس منتشر کرد که این گزارش نشان می دهد نگاه لندن به روند جنگ در اوکراین یک نگاهی مقطعی و صرفاً پیروی از حرکت عمومی غرب نیست و این کشور اهداف مخصوص خود را در اوکراین چه در وضعیت کنونی و چه آینده این کشور دنبال می کند.

آنچه تاکنون انگلیس برای اوکراین انجام داده است، آموزش 30 هزار نیروی متخصص نظامی است که در 10 هزار تن هم در سال 2024 طبق برنامه آموزش داده می شوند. این افراد شامل نیروهای نظامی هستند که در جبهه های جنگ حضور دارند یا حضور خواهند یافت که بخش مهمی از آنها را خلبانان جت های جنگنده و کاربران سامانه های راداری و موشکی تشکیل می دهند که البته شامل پرنده های تهاجمی نیست.

آنچه مجلس عوام انگلیس در اختیار عموم قرار داده، نشانگر موضع لندن در مقابل جنگی است که به گفته٬ رابرت (اف) کندی (جونیور)‌٬ از یک کودتا علیه دولت حامی روسیه آغاز شد.

انگلیس البته اصلی ترین حامی جنگ در اوکراین نیست این کشور را آلمان پس از مرکل و البته آمریکای بایدن همراهی می کنند اما می توان به جرات گفت مانند مسابقات اسب دوانی نعل به نعل آلمانی ها سیاست مداران محافظه کار کمک های مالی برای ادامه این جنگ اختصاص داده اند.

آنچه در گزارش رسمی آمده است، همچنین نشان می دهد از فوریه (‌بهمن – اسفند )‌ 2022 عددی معادل 7.1 میلیون پوند توسط دولت محافظه کار به این جنگ اختصاص داده شده است که شامل کمک های نظامی و پشت جبهه های جنگ است.

این کمک ها تنها در داخل اوکراین صرف نشده  بلکه همانطور که اشاره شد بخش مهمی از آن در آموزش نیروهای متخصص صرف شده است. اگر بخواهیم به تفکیک در مورد این کمک ها صحبت کنیم باید اینگونه اشاره شود:

 2.3 میلیارد پوند

سال مالی 2022

2.3 میلیارد پوند

سال مالی 2023

2.3 میلیارد پوند با تصویب بودجه کمکی 2.5 میلیارد پوندی در 12 ژانویه 2024

سال مالی 2024- 25

 *Detailed timeline of UK military assistance to Ukraine (February 2022-present)

آینده متزلزل در جبهه اوکراین

این کمک ها نشان می دهد در جبهه های شرقی هیچ چیز آرام نیست. از پیشروی روسیه خبرهایی به گوش می رسد و از نافرمانی فرماندهان نسبت به زلنسکی.

 به نظر می رسد ماه عسل زلنسکی و رهبران غربی روزهای سردی را سپری می کند و آمریکایی ها هم از ادامه کار با زلسنکی چندان خشنود نیستند. چهره ای که می تواند جانشین زلسنکی شود بلاشک یک نظامی است و تنها نیرویی که توانسته مستقل از زلسنکی برای خود با غربی ها به گپ و گفت بنشیند، وزیر دفاع رستم انورویچ اومروف است که به پست ریاست جمهوری اوکراین نزدیک است.

در بین تسلیحات و کمک های نظامی که به اوکراینی ها داده شده و آنها که وعده گرفته اند، آنچه مشهود است راهبرد نظامی است که انگلیسی به همراه دو متحد بزرگ خود در جنگ اوکراین دنبال می‌کنند. آنها خواهان تضعیف قوای نظامی روسیه از طریق از بین بردن تسلیحات عملیاتی روسها هستند؛ به همین دلیل موشک‌های نقطه زن و میان برد همواره در لیست کمک های نظامی غربی بوده است.

در حال حاضر همانطور که کمک های نظامی انگلیس نشان می دهد، قوای اوکراین کمی تهاجمی تر خواهد شد و بر روی موشک های میان برد و سلاح هایی تمرکز خواهد کرد که در نبرد های بهاره بتواند در آستانه انتخابات انگلیس موفقیت هایی را به ارمغان بیاورد.

این موفقیت ها با سرنگونی سامانه های ضد موشکی و ناوهای روسیه برای لندن معنا خواهد یافت به همین جهت در نبردهای بهاره و ضد حمله های روزهای پیش رو به بنادر و سامانه هایی تمرکز دارد که در سواستوپل کریمه و مناطق شرقی مستقر هستند.

نویسنده: سید بهزاد اخلاقی، کارشناس مسایل روسیه

 

تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یفوعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراین

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • زحمات کارگران در حوزه اقتصادی پشتوانه ایران در حوزه امنیتی و دفاعی خواهد بود
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • کشف انبار کالای قاچاق در اهواز
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • پیشکسوت ارزنده فوتبال خوزستان درگذشت
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است