Web Analytics Made Easy - Statcounter

هارمونی سیستم‌عامل جدید هواوی برای دستگاه‌های هوشمند است. طبق اعلام هواوی، یکی از بارزترین ویژگی‌های این سیستم عامل، مصرف بهینه‌ باتری و شارژدهی طولانی‌تر است. آزمایش‌های جدید نیز این ادعا را ثابت کرده و عملکرد مثبت هارمونی را تأیید کرده‌اند. در ادامه به بررسی این موضوع و تفاوت زمان شارژدهی هارمونی با رابط کاربری اندرویدی EMUI 11 می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ هارمونی سیستم‌عاملی بر مبنای میکروکرنل است و با توجه به بهینه‌سازی‌های انجام شده توسط هواوی باید بتواند مدیریت بهتری روی مصرف انرژی داشته باشد. از این رو، مصرف باتری یک دستگاه بر پایه هارمونی باید کمتر از یک دستگاه اندرویدی باشد.

در رویداد معرفی نسخه 2.0 هارمونی، شرکت هواوی به این نکته اشاره کرد که این سیستم عامل در یک دستگاه نمونه، مانند گوشی هوشمند هواوی میت 40 پرو با نرخ نوسازی نمایشگر 90 هرتز می‌تواند برای مدت زمان 5.1 ساعت، شارژدهی برای بازی‌های با گرافیک سنگین داشته باشد.

در این مقایسه، هواوی همین گوشی را با سیستم‌عامل اندروید و رابط کاربری EMUI 11 نیز در شرایط تست یکسان قرار داده و زمان شارژدهی 4.7 ساعت را برای آن به ثبت رساند. جالب است بدانید که در همین شرایط، گوشی آیفون 12 پرو با سیستم‌عامل iOS 14 تنها 3.9 ساعت شارژدهی داشته که فاصله فاحشی با EMUI 11 و HarmonyOS دارد.

شاید بتوان گفت فاصله سیستم عامل هارمونی با رابط کاربری EMUI 11 چندان فاحش نیست ولی در مقایسه با iOS 14 اختلاف زیادی وجود دارد که می‌تواند برتری این سیستم‌عامل در مدیریت انرژی و شارژدهی باتری را به صورت واضح نشان دهد.

آیا می‌توان به تست‌های آزمایشگاهی هواوی اعتماد کرد؟

یکی از راه‌هایی که بتوان صحت ادعاهای شرکت‌ها در عملکرد دنیای واقعی را مورد آزمون قرار داد، انجام تست‌های مستقل است. در بخش باتری، تست تحمل یا Endurance Test می‌تواند عملکرد دستگاه را به خوبی مورد آزمون قرار دهد.

بر اساس گزارش‌ها، در  یک آزمون مستقل، گوشی هواوی میت 40 پرو پلاس تحت دو نسخه هارمونی 2 با شماره ساخت 2.0.0116 که بروزرسانی نزدیک به 3 گیگابایت را دریافت کرده و رابط کاربری EMUI به شماره ساخت 11.0.0.177 مورد مقایسه قرار گرفته تا مشخص شود که عملکرد هر یک در شارژدهی باتری چگونه است. باتری این دستگاه 4400 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد.

این تست توسط نرم‌افزار چینی بررسی عملکرد باتری موسوم به Battery DOG App مورد بررسی قرار گرفته که نرم‌‎افزاری طراحی شده برای پلتفرم اندروید بوده و بدون هیچ مشکلی باید روی هارمونی نیز اجرا شود.

این تست شامل نتایج دقیقی است که حالت آزمون‌های رندرینگ انیمیشن، مرور وب، اجرای ویدئو و اعمال بار سنگین پردازشی به CPU و GPU در حلقه‌ی بی‌نهایت است. در پایان، عملکرد واقعی دستگاه با نمایش میزان شارژ مصرف شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

در این آزمایش، حالت تست طول عمر باتری بی‌نهایت مورد استفاده قرار گرفته که برای بررسی عملکرد کامل باتری تا رسیدن به 1 درصد شارژ و تخلیه کامل آن، به طول خواهد انجامید. در ادامه، گوشی مجدداً به شارژر متصل شده و روشن می‌شود تا ببینیم نتایج تست به چه صورت بوده است.

پس از طی چرخه تست و شارژ مجدد دستگاه، گوشی هواوی Mate 40 Pro+ با رابط کاربری اندرویدی EMUI 11  مدت زمان 412 دقیقه و 29 ثانیه شارژدهی را به ثبت رساند. همین دستگاه با استفاده از سیستم‌عامل هارمونی توانست مدت زمان 452 دقیقه و 30 ثانیه شارژدهی را به ثبت برساند.

همانطور که مشاهده می‌کنید با تناسبی ساده می‌توان به این نتیجه رسید که هارمونی 2.0 نسبت به EMUI 11 توانسته 9.7 درصد شارژدهی بهتر را به ثبت برساند. در مقایسه با نتایج اعلام شده توسط هواوی (بهبود 8.5 درصدی) می‌توان گفت که اعداد اعلام شده از سوی هواوی از صحت کافی برخوردارند و می‌توان به آنها اعتماد کرد.

با این اوصاف با یک سخت‌افزار ثابت و تنها تعویض نسخه سیستم‌عامل به هارمونی می‌توان نزدیک به 10 درصد عملکرد شارژدهی باتری را در دستگاه بهبود داد؛ بهبودی که عامل اصلی آن استفاده بهتر هارمونی از منابع سخت‌افزاری و اتلاف کمتر توان با بهینگی بیشتر دستگاه است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی باتری سیستم عامل گوشی هوشمند پرو نمایشگر گرافیک طول عمر اندروید هواوی هارمونی مصرف باتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۷۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟

به گزارش همشهری‌آنلاین،رادیو ارتش اسرائیل اخیرا اعتراف کرد که سامانه های پاتریوت آمریکا از دریا در رهگیری موشک های ایرانی موفق عمل نکردند. ایران در پایان عملیات ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را با موفقیت به پایگاه های نظامی اسرائیل کوبیده است. بنا به گزارش عصرایران، وبگاه " فلسطین کرونیکل" با انتشار گزارشی درباره این اعتراف رسانه های اسرائیلی نوشت: این امر منجر به این شده است که اسرائیل در واقع خود را مسئول سرنگونی بیشتر ۳۰۰ پهپاد و موشک ایران که به سمت آنها شلیک شده است، نشان دهد.

بر اساس این گزارش مدت کوتاهی پس از پایان حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در ۱۳ آوریل، تل آویو ادعای " رهگیری ۹۹ درصدی" پرتابه های ایرانی را مطرح کرد و حتی نام ویژه ای را برای عملیات مشترک پدافند هوایی خود ایجاد کرد تا وضعیت را به یک پیروزی قهرمانانه برای خود تبدیل کند.

اما در عالم واقع عملیات وعده صادق چه ویژگی داشت؟ در واقع، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دسته‌هایی از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف دوگانه ایجاد یک وحشت بزرگ/حادثه بین‌المللی و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوایی اسرائیل شلیک کرد.

سپس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند و به سایت‌هایی حمله کردند که به‌شدت محافظت‌شده‌ترین مکان ها نسبت به حمله موشک های بالستیک روی کره زمین محسوب می‌شوند.

بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند که نرخ رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است و حتی اعتراف به اصابت حدود ۱۲ موشک، این ادعای اولیه آنها را نقش بر آب کرد.

عملیات پدافند هوایی با استفاده از ائتلاف چندملیتی متشکل از نظامیان آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن و بر اساس برخی گزارش‌ها، عربستان سعودی و امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) بیش از یک میلیارد دلار در آن چند ساعت عملیات ایران، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت.

علاوه بر این ایران پیشتر به ائتلاف آنها ۷۲ ساعت پیش اخطار حمله داد و از این رو آنها توانستند تمامی پدافند هوایی را در سراسر منطقه آماده کنند و ساعت ها برای مقابله با اهداف نسبتا کند حرکتی که ایران اعلام کرده بود با هر دسته جدید شلیک می شود، فرصت داشتند.

سامانه موشکی پاتریوت

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی (رادیو ارتش اسرائیل)، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است.

بلومبرگ اخیرا مقاله ای منتشر کرده است که در آن می گوید اسرائیل اکنون سیستم های موشکی پاتریوت را بازنشسته می کند.

با این حال، بر اساس تمامی گزارش‌های مربوط به عملیات پدافند هوایی که برای دفاع از اسرائیلی‌ها انجام شده است، اکثر پرتابه‌های ایرانی رهگیری شده توسط آمریکا سرنگون شده‌اند و موثرترین روش نه سامانه های پدافندی بلکه استفاده از جت‌های جنگنده بوده است.

علیرغم وجود هیچ مدرکی برای تایید ادعای آنها، ارتش اسرائیل اما ادعا می کند که جنگنده های آنها اکثر موشک های کروز ایران را ساقط کرده اند، که توسط منابعی که با وبگاه "اینترسپت" مصاحبه کرده اند، این ادعای آنها رد شده است.

اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است.

در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک های هدایت شده به سمت اسرائیلی ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

به طور مشابه، گفته می شود که سیستم دفاع هوایی گنبد آهنین دارای نرخ رهگیری ۸۵ درصدی است، حداقل این رقمی است که برای رهگیری راکت های فلسطینی پرتاب شده در طول جنگ ۲۰۱۴ علیه غزه ارائه شده است.

با این حال، طبق مطالعه ای که توسط "تئودور پستول" از دانشگاه MIT انجام شد، گنبد آهنین تنها حدود ۵ درصد از پرتابه های شلیک شده در طول جنگ ۲۰۱۴ را رهگیری کرد.

در واقع، علیرغم تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

کد خبر 849338 برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه آمریکا و اسرائیل

دیگر خبرها

  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد