Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه قطعی برق در سایه بی‌تدبیری‌های صورت گرفته بود، گفت: در چند سال اخیر به اندازه مصرف تولید برق نداشتیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدصالح جوکار در نشست انجمن مدیران صنایع و معادن استان یزد با بیان اینکه هفته گذشته وزیر نیرو در ارتباط با قطعی برق به مجلس فراخوانده شد اظهار داشت: وزیر نیرو در این جلسه مسائلی از جمله کمبود بارش‌ها، پایین آمدن سطح سدها، خارج شدن برخی نیروگاه‌ها از مدار و بحث رمز ارزها را عامل مشکل برق و خاموشی‌ها اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی افزود: الان نیروگاه‌های خصوصی 10 تا 20 میلیارد از دولت طلب دارند ولی دولت به آنها پرداختی نداشته و با توجه به اینکه مبلغ اعلام شده از سوی دولت را به صرفه نمی‌دانند؛ تصمیم به خاموشی نیروگاه‌های خود گرفته‌اند تا هزینه‌هایشان کاهش پیدا کند.

مصرف برق در استان بوشهر با افزایش 20 درصدی به 1700 مگاوات رسید + فیلمسخنگوی وزارت خارجه: برقراری 234 شعبه اخذ رای در نمایندگی‌های ایران/ بعید است این هفته دور نهایی مذاکرات وین باشدمیز صنعت برق در بورس برگزار شد

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این بین اما مشکلات دیگری هم وجود دارد که یکی از آنها، بحث صدور مجوزها است.

جوکار ادامه داد: الان دستگاه‌های لازم برای تولید 50 مگاوات برق به کشور وارد و آماده اجرا شده ولی محیط زیست یک‌ماه است که درحال بررسی موضوع برای صدور مجوز است.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس با تاکید بر اینکه زمانی که نیروگاه گاز مصرف می‌کند این کار معنایی ندارد افزود: به جای اینکه دو روزه مجوز این کار صادر شود و  با راه اندازی موتوربرق‌ها، مشکل برق را حل کنیم، چنین تاخیر عجیبی رد صدور مجوز را به وجود می‌آورند.

وی گفت: نکته بعدی توافقنامه پاریس است، در این توافق‌نامه متاسفانه ما برای کاهش گازهای گلخانه‌ای که بیشتر آنها مربوط به کشورهای صنعتی است تعهد داده‌ایم که از سوخت‌های فسیلی کمتر استفاده کنیم و به همین دلیل و پس از امضای این توافقنامه، جلوی ایجاد سیکل‌های ترکیبی هم به نوعی گرفته شده است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: این موارد در سایه بی‌تدبیری است که برخی از مسئولان انجام داده‌اند و همه این موارد سبب شده که ما در سال‌های اخیر با افزایش مصرف برق روبرو باشیم ولی نتوانیم تولیدمان را افزایش دهیم.

جوکار خاطرنشان کرد: همین روند نامتعادل تولید و مصرف هم سبب شده که امسال با خاموشی‌ها و قطع برق روبرو باشیم و مردم و تولیدکنندگان و صنایع به مشکلات زیادی برخورد کنند.

انتهای پیام/781/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خاموشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۷۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند

نهادهای دولتی در نوار غزه اعلام کردند که بیش از ۱۰ هزار نفر از مردم غزه زیر آوار مفقود شده‌اند و در سایه عدم وجود امکانات لازم برای نجات آنها جانشان را از دست داده‌اند و با وجود تلاش‌های زیاد امدادگران امکان بیرون آوردن اجساد از زیر آوار وجود ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که هر روز ابعاد جدیدی از جنایت‌های شنیع رژیم اشغالگر علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه فاش می‌شود و جدیدترین مورد آن مربوط به کشف گورهای دسته جمعی و پیدا شدن اجساد تکه تکه شده مردم غزه در این گورها بود، اداره کل دفاع مدنی نوار غزه امروز اعلام کرد که هنوز بیش از 10 هزار نفر زیر آوار صدها ساختمان ویران شده در نوار غزه در سایه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی مفقود شده‌اند و تیم‌های تخصصی نیز نمی‌توانند اجساد آنها را از زیر آوارها بیرون بکشند.

این نهاد دولتی نوار غزه گزارش داد که این مفقودان به دلیل عدم ثبت آمار آنها در بیمارستان‌ها در آمار شهدای اعلام شده در وزارت بهداشت لحاظ نشده‌اند. بنابراین تعداد شهدا از مرز 44000 نفر عبور کرده است.

بر اساس بیانیه اداره دفاع مدنی غزه، در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی بعد از گذشت بیش از 200 روز از جنگ و با وجود کمبود شدید امکانات و تجهیزات، تیم‌های دفاع مدنی و سایر گروه‌های مربوطه به انجام وظایف انسانی خود در قبال مردم ادامه می‌دهند و همچنان در تلاش برای جستجوی افراد مفقود شده در زیر آوار خانه‌ها و ساختمان‌های تخریب شده هستند.

در ادامه این بیانیه آمده است که از ابتدای تجاوز دشمن اشغالگر به نوار غزه تاکنون هزاران نفر از شهروندان فلسطینی به دلیل عدم وجود امکانات لازم برای نجات آنها زیر آوار مانده و جان خود را از دست داده‌اند و اجساد آنها هنوز هم زیر آوار است. با همه این وجود کمپین‌های مردمی برای یافتن افراد مفقود شده و دفن پیکر شهدا با احترام ادامه دارد و مردم غزه با وجود همه رنج‌ها و مصائبی که درگیر آن هستند مسئولیت انسانی و ملی خود را در قبال دیگران انجام می‌دهند.

اداره دفاع مدنی غزه اعلام کرد که تیم‌های امدادی با ابزارهای ساده دستی در تلاش برای بیرون کشیدن اجساد شهدا از زیر آوارها هستند و در سایه عدم وجود تجهیزات تخصصی و سنگین مانند بولدوزر و بیل مکانیکی تلاش‌ها برای یافتن مفقودان فایده چندانی ندارد.

سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً 14 سال طول می‌کشدکشف 140 گور دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌هاافشای ابعاد تازه از جنایات صهیونیست‌ها در گورهای جمعی غزه

بر اساس این گزارش در صورت عدم ورود تجهیزات تخصصی برای بیرون آوردن اجساد از زیر آوارها این روند 2 تا 3 سال طول خواهد کشید، به ویژه اینکه مقامات سازمان ملل تخمین می‌زنند در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی علیه غزه حداقل 37 میلیون تن آوار بر جای مانده است.

این نهاد دولتی در نوار غزه هشدار داد که تداوم تجمع هزاران جسد در زیر آوارها باعث گسترش انواع بیماری‌ها شده و با شروع فصل تابستان و گرما روند تجزیه اجساد سریع‌تر می‌شود و در سایه فروپاشی سیستم بهداشت غزه مردم با مشکلات بسیار زیادی مواجه خواهند شد.

اداره کل دفاع مدنی غزه مجدداً از همه طرف‌های مربوطه از جمله سازمان ملل، سازمان جهانی بهداشت، کمیته بین المللی حفاظت مدنی و همه سازمان‌های حقوق بشری و جهانی خواست تا مسئولیت خود را در قبال غیرنظامیان بر عهده گرفته و اقدامات لازم را جهت ورود تجهیزات سنگین لازم برای نجات جان مجروحان در زیر آوار و همچنین بیرون کشیدن اجساد شهدایی که در حال تجزیه هستند انجام دهند.

این درحالی است که چند روز قبل «پیر لودامار» مسئول ارشد واحد مین‌روبی سازمان ملل متحد با اشاره به حجم ویرانی گسترده‌ای که رژیم صهیونیستی در نوار غزه به وجود آورده است اعلام کرد: عملیات آواربرداری در غزه در پی جنگ ویرانگر اسرائیل علیه این منطقه احتمالاً حدود 14 سال طول بکشد.

به گفته این مسئول سازمان ملل حدود 37 میلیون تن آوار در غزه که یک منطقه بسیار پرجمعیت است به‌جای مانده است و با وجود اینکه نمی‌توان تعداد دقیق مهمات منفجرنشده در این منطقه را ارزیابی کرد اما انتظار می‌رود در شرایط مشخص آواربرداری در غزه حدود 14 سال به طول بیانجامد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • توجه اصلی به جنایات صهیونیست‌ها معطوف باشد
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • استان فارس ظرفیت‌های قابل توجهی در ایجاد زنجیره‌های ارزش دارد
  • کشف قبرستان باستانی در محل ساخت نیروگاه
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند