Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@07:18:56 GMT

خطرناکترین عارضه سزارین کدام است؟

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۸۰۰۱

خطرناکترین عارضه سزارین کدام است؟

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شیوا کاظمی مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به عوارض بسیار سزارین از جمله احتمال پارگی رحم، خونریزی‌های بسیار و... گفت : در کنار عوارض بسیار زیاد، مهمترین عارضه بحث ناهنجاری‌های جفت در بارداری‌های بعدی است.

او گفت : در سزارین روی رحم برش زده می‌شود و این قسمت پس از بهبودی مثل سابق نمی‌شود و بافت عضلانی و مخاطی آن مثل قبل نیست، چرا که آسیب دیده است، بنابراین در بارداری‌های بعدی جفت روی این قسمت از بافت جذب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی افزود: جفت ماهیتی تهاجمی دارد و حالت نفوذی دارد و از هر قسمت که ضعیف‌تر باشد نفوذ می‌کند، بنابراین جفت به این قسمت که از قبل آسیب دیده می‌چسبد و در آن نفوذ می‌کند.

مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: به دنبال این نفوذ احتمال دارد جفت از جداره رحم بیرون برود، به طور مثال خود را به سایر ارگان‌ها مثل مثانه برساند، در این حالت هنگام زایمان کندن جفت از این ارگان‌ها که داخل بافت آن‌ها هم نفوذ کرده بسیار دشوار است و با خونریزی‌های بسیار و خطرناکی همراه است و احتمال مرگ مادر وجود دارد.

کاظمی ادامه داد: این عارضه خطرناک تهدیدکننده جان مادران باردار است، بنابراین مادران باردار باید بدانند پیشگیری از سزارین برای حفظ سلامت و جان آنهاست.

او افزود: سزارین با عوارض بسیاری برای مادر و جنین همراه است و در سراسر جهان از آن به عنوان یک روش برای انجام زایمان در برخی مادران که امکان زایمان طبیعی برای آن‌ها وجود ندارد، استفاده می‌شود.

این مسئول گفت: در سزارین بیش از مادران، جنین آن‌ها هم در معرض خطر است و آمار‌ها نشان می‌دهد که مرگ و میر در نوزادانی که با روش سزارین به دنیا می‌آیند، بسیار بالاتر از سایر نوزادان است.

کاظمی گفت: با توجه به اینکه در سزارین نوزاد سر وقت مناسب خود به دنیا نمی‌آید، ریه آن‌ها عمدتا نارس بوده و همین امر موجب می‌شود این نوزدان با مشکلات تنفسی مواجه شوند.

این مسئول افزود: از طرفی احتمال پارگی جفت در این روش بالاست و با توجه به اینکه جفت منبع تغذیه جنین است می‌تواند منجر به مرگ جنین شود.

کاظمی به دوری نوزاد تازه متولد شده از مادر در روش سزارین هم اشاره کرد و افزود: در همان بدو تولد نوزاد به آغوش و شیر مادر نیاز دارد که متاسفانه در سزارین این امکان فراهم نیست و نوزاد به خاطر حال نامساعد مادر به بخش منتقل می‌شود و از شیر اولیه و آغوش نخست مادر محروم می‌شود و همین امر شیردهی‌های بعدی نوزاد را با مشکل مواجه می‌کند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی زایمان سزارین زایمان طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۸۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D

ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامت کلی بدن دارد. این ویتامین برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب و سازگار سیستم ایمنی، حفظ سلامت سیستم اسکلتی و موارد دیگر ضروری است. به همین دلیل است که سطوح ناکافی یا کمبود ویتامین D ممکن است خطر ابتلا به بیماری و عفونت، تخریب استخوان و بسیاری دیگر از پیامدهای منفی سلامتی را افزایش دهد.

به گزارش خبرآنلاین، کمبود ویتامین D بسیار رایج است و در سراسر جهان، حدود ۱ میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عواملی که خطر کمبود ویتامین D را افزایش می دهند عبارتند از:

رنگ پوست، محل زندگی، توانایی بدن برای جذب ویتامین D، قرارگیری در معرض نور خورشید، شرایط پزشکی، وزن بدن.

مصرف بیش از حد و تصادفی ویتامین D تحت شرایط زیر پیش می‌آید:

خطاهای نسخه، استفاده نادرست از مکمل‌های ویتامین D با دوز بالا و ...

افزایش مصرف ویتامین D چه عوارضی را به دنبال دارد؟

۱. افزایش سطح ویتامین D موجود در خون

سطوح ویتامین D بیشتر از ۱۰۰ نانوگرم در میلی لیتر ممکن است مضر باشد. در مواردی که افراد مگادوز (دوزهای بسیار بالا) مکمل‌های ویتامین D را برای مدت طولانی مصرف می‌کردند، علائم مسمومیت در سطوح خونی بسیار بالا گزارش شده است.

بیشتر موارد مسمومیت ویتامین D ناشی از دوز نامناسب مکمل و اشتباهات تجویزی است.

۲. افزایش سطح کلسیم خون

ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، کلسیم خون شما ممکن است به سطوحی برسد که علائم ناخوشایند و بالقوه خطرناکی ایجاد کند.

علائم هایپرکلسمی (کلسیم بالا) عبارتند از:

ناراحتی‌های گوارشی مانند استفراغ، حالت تهوع، یبوست و درد معده خستگی، سرگیجه، توهم و گیجی بی‌اشتهایی ادرار بیش از حد سنگ کلیه، آسیب به کلیه و حتی نارسایی کلیه فشار خون بالا و ناهنجاری‌های قلبی کم‌آبی بدن

هایپرکلسمی معمولاً پس از مصرف مگادوز ویتامین D برای مدت طولانی ایجاد می‌شود و نوعی تهدید برای سلامتی به شمار می‌آید.

۳. تغییر وضعیت روانی

هایپرکلسمی می‌تواند منجر به تغییر وضعیت روانی در افراد مبتلا به مسمومیت ویتامین D شود. افراد مبتلا به هایپرکلسمیِ ناشی از مسمومیت ویتامین D معمولاً علائمی مانند گیجی، افسردگی و روان پریشی دارند. در موارد شدید، کما نیز گزارش شده است.

۴. عوارض کلیوی

در برخی موارد، مسمومیت ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب به کلیه و حتی نارسایی کلیه شود. این به این دلیل است که داشتن ویتامین D بیش از حد در بدن می‌تواند منجر به سطوح بالای کلسیم شود که همین امر منجر به از دست دادن آب از طریق ادرار زیاد و کلسیفیکاسیون (انباشت کلسیم) کلیه‌ها می‌گردد.

هایپرکلسمی همچنین می‌تواند باعث انقباض عروق خونی کلیه و در نهایت افت عملکرد کلیه ‌شود.

منبع: healthline

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!