Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین  به نقل از بنیاد فرهنگی هنری رودکی، مرکز آفرینش‌های هنری بنیاد رودکی برای اموزش های تخصصی به هنرمندان جوان فراخوان داد؛ این دوره ویژه برای نخبگان موسیقی کشور تعریف شده است.

فراخوان بنیاد رودکی برای اجرای گروه‌های هنری

در این فراخوان آمده است:

با توجه به به اهداف و وظایف مندرج در اساسنامه بنیاد رودکی، مرکز آفرینش‌های هنری این بنیاد در نظر دارد با پذیرش تعدادی محدود از هنرمندان جوان، ضمن ارائه آموزش‌های تخصصی نوازندگی، آواز، موسیقی مجلسی و آهنگسازی در شاخه‌های موسیقی ایرانی و کلاسیک، امکاناتی ویژه برای آموزش گروهی برگزیده از استعدادهای خاص موسیقی دستگاهی ایران و موسیقی کلاسیک فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، تعدادی از استادان موسیقی کشور گرد هم آمده‌اند تا با نظارت، هدایت و همراهی خود، جمعی را از میان داوطلبان نسل جوان برگزینند و تجربه‌ها و یافته‌های خود را در اختیار آنان قرار دهند.

دوره آموزشی پیش‌بینی‌شده یک ساله است و راه‌یافتگان، علاوه بر برخورداری از آموزش‌های ویژه، از امکانات سخت‌افزاری بنیاد رودکی، آرشیو نت، سالن‌های تمرین و سالن‌های اجرا بهره‌مند خواهند بود. تشکیل گروه‌های نوازندگی و معرفی به ارکسترهای تحت پوشش نیز از دیگر برنامه‌های مد نظر است.

بنیاد رودکی در راستای رسالت خود در توسعه موسیقی جدی، در برگزاری این دوره‌ها با اختصاص بودجه، از امکانات خود برای تربیت هنرمندان موسیقی کشور استفاده می‌کند.

بر این مبنا، از علاقه‌مندان ۱۹ تا ۲۵ ساله (متولدین ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۱) که توانایی‌های موسیقایی خود را در سطحی می‌دانند که بتوانند دوره‌های عالی و تکمیلی نوازندگی، خوانندگی، آهنگسازی و تربیت مدرس موسیقی را طی کنند، دعوت می‌شود تا با مراجعه به پایگاه اینترنتی ضمن اطلاع از دیگر شرایط لازم برای حضور در دوره‌های یادشده حداکثر تا تاریخ ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۰ فرم فراخوان را تکمیل و ارسال کنند.

بدیهی است که پس از تکمیل و ارسال فرم تقاضای حضور در دوره‌های مذکور، شورای تخصصی آموزشی موسیقی بنیاد رودکی، گزینش نهایی خود را بر مبنای اطلاعات ارائه‌شده، آزمون و مصاحبه‌های حضوری یا آنلاین انجام می‌دهد و نتایج را اعلام خواهد کرد.

کد خبر 607534 برچسب‌ها موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بنیاد رودکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوان‌های منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمان‌ها، اعلام شد.

وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمان‌ها و ارگان‌ها اعلام شد.

کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاع‌رسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی به ارگان‌هایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوان‌ها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاه‌های دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.

معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغل‌ها در فراخوان‌های استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغل‌هایی را اعلام می‌کنند. 

وی ادامه داد: ابتدا، کد شغل‌ها توسط سازمان‌ها به سازمان اداره استخدامی ارائه می‌شود و سپس این سازمان باید کد‌های اعلام‌شده را تایید کند.

کیخا درخصوص جایگاه‌های شغلی که در فراخوان‌ها برای نخبگان درنظر گرفته می‌شود، گفت: جایگاه‌های شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته می‌شود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه به‌عنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.

وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوان‌ها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد می‌توانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را به‌دست آورند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوان‌های استخدامی خبر داد و گفت: در ارگان‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیت‌های مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوان‎ها اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • فراخوان ثبت نام جشن ازدواج نخبگان منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • میزبانی قلعه فلک‌الافلاک از ارکستر سمفونیک تهران