Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-08@03:07:22 GMT

کوپا دِکرونا یا آخرین بخت لئو برای قهرمانی!؟

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۸۵۵۶

کوپا دِکرونا یا آخرین بخت لئو برای قهرمانی!؟

کوپاامریکا در کشاکش بحران‌های سیاسی و پاندمی، و در آخرین روزهای‌های قبل از برگزاری به برزیل منتقل شد.

به گزارش "ورزش سه"، این اما همه‌ی ماجرا نیست؛ این تورنمنت به گمان آخرین میراث مسی برای آلبی‌سلسته است! سطح انتظارها از آرژانتین همیشه بالا است؛ یک انتظار کش‌آمده‌ و طولانی از ۱۹۹۳! انتظاری که آرژانتین را، فارغ از اسکواد، شرایط مسابقات، رقبا و حتی کشور میزبان، برنده‌ی هر رویدادی می‌خواهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

 

این ماموریت تکراری این‌بار بر عهده‌ی لیونل اسکالونی است؛ مربی ۴۳ ساله و بدون تجربه قبلی که با دو سابقه‌ی دستیاری در سویا و تیم آرژانتین، به یک‌باره و از سال ۲۰۱۸ مرد اول نیمکت شد! 

تقویت تئوری توطئه! کدام لیونل همه‌کاره است؛ مسی یا اسکالونی!؟ چند سالی هست و به و‌یژه از جام‌جهانی ۲۰۱۴ که شایعه دخالت مسی در امور فدراسیون و تیم آرژانتین قوت گرفته است.

 

 

 

 

برگردیم به کوپا آمریکا و آرژانتین در گروه آ؛ مقابله با شیلی، اروگوئه، پاراگوئه، و بولیوی. صرف‌نظر از نقش مسی در بیرون از زمین، توی زمین، بر اساس فاز بازی و موقعیت مکانی مسی است که چینش تیم بر پایه یکی از دو سیستم ۴۴۲ (برای فاز دفاعی) یا ۴۳۳ (هجومی) انتخاب می‌شود.
به عنوان یک مدعی همیشگی، آرژانتین چاره‌ای جز بازی مالکانه ندارد. سبک بازی بازیکن‌ها و دوم این‌که تیم‌های رقیب معمولاً عقب می‌نشینند، مسوولیت چرخش توپ را در زمین بر عهده تیم اسکالونی می‌گذارد.

 

 

 

 

اعداد روایت می‌کنند؛ آرژانیتن تقریباً ۷۷٪ بیشتر از سایر رقبا شوت می‌زند. این درصد وقتی اعجاب‌آور می‌شود که آن را با دو داده‌ی دیگر تکمیل کنیم؛ بیشترین لمس توپ توی باکس و xG بالا.

آرژانتین در فاز حمله تماشایی است؛ یک هافبک دفاعی (احتمالاً لئاندرو پاردس) جلوتر از دو مدافع مرکزی به بازی‌سازی کمک می‌کند، اما ماموریت اصلی‌اش باز‌پسگیری توپ در صورت از دست‌رفتن مالکیت است، وقتی دو هافبک دیگر با حضور در نیم‌فضاها به حمله رفته‌اند و فول‌بک‌ها تا انتهای کانال، برای تسخیر فضای پشت‌سر مدافعان حریف دویده‌اند. این همان ۴۳۳ی ویرانگر با یک مسی بی‌قید و بند است. در حقیقت مختصات مسی تعیین‌ می‌کند که باقی چگونه در مغناطیس کاپیتان حرکت کنند.

این آزادی عمل گاهی مسی را به عمق می‌برد، گاهی نزدیک باکس رها می‌کند و بعضاً به گوشه‌ها می‌فرستد. در هر کدام از این شرایط، باقی تیم باید فضایی را که او ترک کرده، اشغال کنند. مشخص‌تر، فول‌بک‌ها و دو هافبک چپ و راست، باید عرض و عمق حرکتی مورد نیاز مسی را مهیا کنند تا دینامیک آرژانتین در حمله از نظم نیافتد.

 

 

 

 

اما این نظم دینامیک تهاجمی یعنی چه؟
مثال؛ آرژانیتن با بلاک‌های هدفمند و متراکم مواجه می‌شود. پاس‌ها برای شکستن بلاک ارسال می‌شوند؛ مسی با عبور از بلاک دفاعی برای گرفتن توپ اقدام می‌کند. همزمان فول‌بک (راست) به بازی عرض می‌دهد. این همان لحظه‌ای است که هافبک (راست) در نقش یک فوروارد به جلو می‌رود تا به بازی عریض‌شده عمق دهد؛ فضا برای مسی ساخته شد. این همان نظم دینامیک آرژانتینِ مسی در فاز هجومی است.

البته توجه به مسی نباید ما را از ستاره‌ی درخشان دیگری غافل کند؛ لاوتارو مارتینز، با ۱۸ گل و ۱۰ پاس گل در این فصل، و نقش کلیدی او در حرکت‌های بدون توپ در تیم آرژانتین. برگردیم به یکی از سه موقعیت مکانی اصلی مسی که در این یادداشت اشاره شد؛ مرز باکس. این همان وضعیتی است که نقش مارتینز حیاتی می‌شود. مسی روی لبه منتظر است، مارتینز از پشت باکس به عمق می‌زند و داخل می‌رود؛ فضا به آنی باز می‌شود. حرکت بعدی به اندازه‌ی هر حرکت بعدی مسی غیرقابل پیش‌بینی است!

 

 

 

 

مسی غیرقابل پیش‌بینی است. چه برای موفقیت و چه در ناکامی؛ مرد ناکام سه فینال کوپا و یک فینال جام‌جهانی!
با این همه، یک‌بار دیگر آرژانتین با اطمینان به شماره ۱۰ افسانه‌ای‌اش و با امید به لمس یک جام معتبر با دستان او به مسابقات می‌آید.
آیا ۲۰۲۱ آخرین شانس کارنامه‌ی‌ بی‌جام مسی است؟ پاسخ هرچه باشد، او هنوز بهترین بازیکن دنیا است. بله! لیونل مسی بهترین بازیکن دنیا است!

- برای D10go که این‌بار روی سکو نیست اما آرژانتین‌اش را از آسمان تماشا می‌کند.

 

رامتین جباری

تیم ملی آرژانتین لیونل مسی بارسلونا آرژانتین

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم ملی آرژانتین لیونل مسی بارسلونا آرژانتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • حضور دنیلو در فینال کوپا ایتالیا در هاله‌ای از ابهام
  • الگری: آینده؟ درک می کنم تیترهای آینده الگری در این هفته ها بسیار داغ است؛ از باشگاه بپرسید
  • «سزار لوئیس منوتی» اسطوره فوتبال آرژانتین در سن 85 سالگی درگذشت
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • معمار فوتبال آرژانتین درگذشت + عکس
  • آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان
  • درگیری مارادونا و بازیکنان بارسلونا با بازیکنان بیلبائو در فینال کوپا دل ری (5 می، 1984) / فیلم
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ