Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@13:30:43 GMT

تفاوت ماشین دیزلی با بنزینی

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۲۳۴۰

امروزه خودرو‌ها از نظر سوخت مصرفی و کارکرد موتور، تنوع بالایی پیدا کرده‌اند و انواع موتور‌ها مزیت‌های خاص خود را دارند.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: هنگامی که به یک اتومبیل با موتور دیزلی فکر می‌کنید چه چیزی به ذهن شما می‌رسد؟ سروصدای موتور بزرگ آن و ابری از دود سیاه که آن خارج می‌شود؟ سروصدای خودرو‌های دوسرنشینه قدیمی؟

روز‌هایی که اتومبیل‌های بنزینی تنها نمونه موجود در بخش خودرو‌های شخصی بودند، گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتومبیل‌های دیزلی دیگر فقط به تاکسی‌ها اختصاص ندارند، اکنون اکثر اتومبیل‌های سواری نیز از نوع موتور دیزلی برخوردار هستند. به جز چند ماشین، بیشتر اتومبیل‌ها به کاربر اجازه می‌دهند یکی از دو گزینه موتور سوخت را انتخاب کند. این جنگ نبرد اتومبیل‌های بنزین و دیزلی است.

این روز‌ها موتور‌های دیزلی در انواع مختلفی موجود هستند که می‌توانند ظرفیت سوخت زیادی را در خود جای دهند.
موتور بنزین در مقابل دیزلی

در گذشته، اشکالات عمده موتور‌های دیزلی، لرزش صدای بالا و سختی ((Noise Vibration and Harshness) NVH) آن‌ها بود. اما از آنجایی که تولیدکنندگان خودرو اکنون موتور‌های خود را به روز رسانی می‌کنند، صدای بالای این نوع موتور‌ها به طرز قابل توجهی پایین آمده است. با این کار، صدا‌ها در بیرون کم شده اند و در داخل، فقط به اندازه یک مدل بنزینی پر سر و صدا است. با این حال، عمر یک موتور دیزلی نسبتاً کمتر از نسخه بنزینی آن است.

قبل از تصمیم گیری در مورد ساخت، مدل یا نوع مختلف، باید همه این عوامل را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که صدا‌ها یا لرزش‌های تولید شده توسط خودرویی را که انتخاب می‌کنید، اذیتتان نمی‌کند.
عملکرد

اسب بخار معیار دیگری است که برای سنجش عملکرد موتور از آن استفاده می‌کنیم. یک اتومبیل بنزینی با برد متوسط ​​و مقرون به صرفه، قدرت تک موتور خود را به وضوح نمایش می‌دهد. در این موتور‌ها شتاب گرفتن روی دنده‌های پایین باعث می‌شود ماشین با عجله جلو بیاید، اما قدرت زیادی ندارد.

از طرف دیگر موتور‌های دیزلی دارای توربوشارژر هستند که اسب بخار (PS) خودرو را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد. در ابتدا ناامید خواهید شد، زیرا وسیله نقلیه با چیزی به نام تاخیر توربو یا تاخیر اولیه روبرو خواهد شد. حتی کف پدال نیز نمی‌تواند ماشین را به فرمان شما برای دستیابی به قدرت و افزایش سرعت پاسخ دهد!

این اولویت شما نسبت به زمان پاسخگویی خودرو و عطش شما برای قدرت است که تعیین می‌کند شما به دنبال کدام موتور بروید. بنزین خواهد بود یا دیزل؟

در مورد اینکه اتومبیل دیزلی از نظر مسافت پیموده شده و بازده سوخت از اتومبیل بنزینی برتری دارد دو راه وجود ندارد. راندمان سوخت طولانی مدت هزینه خرید بالاتر در جاده را خنثی می‌کند.
قیمت خودرو‌های بنزین در مقابل اتومبیل‌های دیزلی

در همه مکان‌ها، قیمت گازوئیل کمتر از قیمت بنزین است. به دلیل تعدیل محدود قیمت گازوئیل در سال‌های قبل، اختلاف قیمت بین این دو سوخت آشکار است و این در آینده قابل پیش بینی ثابت خواهد ماند. هنگامی که از نظر پس انداز در مقایسه با یکدیگر محاسبه می‌شود، دیزل برنده می‌شود.

موتور‌های دیزلی بازده سوخت بیشتری دارند. از این رو، بین هر پر شدن مخزن فاصله زمانی قابل توجهی پیدا می‌کنید! اما نوع سوخت را با در نظر گرفتن طول کار روزانه ماشین بخرید. در صورت کوتاه بودن رفت و آمد خودرو‌های بنزینی ایده آل هستند. اگر چنین نیست، سراغ نوع دیزلی بروید.

بیشتر بخوانید: راهکار‌هایی برای استفاده بهینه از کولر خودرو

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دانستنی های خودرو ترفندها

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانستنی های خودرو ترفندها موتور های دیزلی اتومبیل ها موتور ها خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید| هیولایی ۳ تنی هامر با صفر تا صد ۳ ثانیه‌ای و حرکت خرچنگی

امیرمسعود عابدین: جنرال‌موتور با هامر EV، این خودروساز محبوب را از ورشکستگی رهانید.

سبک طراحی جدید هامر، همراه با حفظ اصالت همیشگی دیده می‌شود. سه موتور برقی در این خودرو با همکاری هم، ۱۰۰۰ اسب‌بخار قدرت تولید می‌کنند. گشتاور حیرت‌آور ۱۵۰۰۰ نیوتون‌متری به هر چهار چرخ منتقل می‌شود! شتاب‌گیری صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت این پیکاپ ۳ تنی، چیزی کمتر از ۳ ثانیه اعلام شده است! قابلیت حرکت خرچنگی، از جذاب‌ترین ویژگی‌های این پیکاپ محسوب می‌شود.

قیمت نسخه ادیشن وان هامر EV، حدود ۱۱۲ هزار دلار (معادل ۷ میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان) اعلام شده است.

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

۵۴۳۲۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899072

دیگر خبرها

  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند
  • ببینید| هیولایی ۳ تنی هامر با صفر تا صد ۳ ثانیه‌ای و حرکت خرچنگی
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از نخستین موتور دیزلی جهان
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از اولین موتور دیزلی جهان
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد