Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، نیروی کار در هر جامعه در کنار عوامل مختلفی چون سرمایه گذاری، منابع خدادادی و فناوری، چرخ های محرک های مهم اقتصاد و تولید به شمار می رود و از مهم ترین و ارزشمندترین سرمایه های اجتماعی محسوب می شود.

بدون شک کاهش مسایل و مشکلات و پاسخ به انتظارات و توقعات جامعه کارگری می تواند در رونق تولید و پیشبرد اهداف اقتصادی کشورها و جوامع از جمله کشور و جامعه ما تاثیر زیادی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری بازار تشریح مطالبات اقشار و گروه های مختلف جامعه از دولت و رئیس جمهور آینده داغ است، اما در این بین با توجه به جمعیت قابل توجه جامعه کارگری در کشور و مشکلات ریز و درشت این قشر، درخواست ها و انتظارات آنان از دست اندرکاران جدید قوه مجریه از اهمیت بالایی برخوردار است.

با وجود تلاش های جدی دولت طی هشت سال اخیر برای کاهش مسایل و مشکلات کارگران و به رغم افزایش ۳۹ درصدی دستمزدها، به دلیل تنگناهای اقتصادی کشور ، تحریم های ظالمانه دشمن و ویروس کرونا جامعه کارگری کشور امروز با مشکلات مختلف و عدیده ای دست و پنجه نرم می کند که تورم و گرانی را باید در راس آنها دانست و در کنار آن توجه به امنیت شغلی و بیمه و مزایا و اجرای دقیق قانون کار در ردیف های بعدی قرار می گیرد که کارگران و فعالان جامعه کارگری خواهان توجه به آنها از رئیس جمهور آینده هستند.

بخش قابل توجهی از جمعیت استان قزوین به واسطه استقرار اولین شهر صنعتی ایران در قزوین و برخورداری از ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی با چهار هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی بهره بردار و وجود دشتی حاصلخیز که این استان را به قطب تولید برخی محصولات کشاورزی مهم از جمله مرغ و تخم مرغ و محصولات لبنی در کشور تبدیل کرده، را کارگران تشکیل داده اند که در این گزارش به مطالبات و انتظارات آنان از دولت و رئیس جمهور آینده پرداخته شده است.

مقابله با بیکاری و توجه به امنیت شغلی، خواسته مهم کارگران از رئیس جمهور آینده

یک کارگر واحد خدماتی صنعتی در زمینه تامین و توزیع محصولات غذایی در شهرک صنعتی کاسپین قزوین ضمن گلایه از ساعات کار طولانی برخی واحدها که برای کارگران در نظر می گیرند که مطابق با قانون کار نیست، نبود امنیت شغلی را از بزرگترین دغدغه های کارگران برشمرد که رئیس جمهور آینده باید اقدام به رفع آن کند.

این کارگر که نخواست نامش ذکر شود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مطالبات جامعه کارگری از رئیس جمهوری آینده گفت: ساعت قانونی کار هفت ساعت و ۲۰ دقیقه تعیین شده ولی این موضوع در بسیاری از واحدهای تولیدی رعایت نمی شود که ناشی از بی توجهی به اجرای قانون کار است که رئیس جمهور آینده باید به رفع این معضل کمک کند.

این کارگر که صاحب ۲ فرزند است با بیان اینکه در طول هفته به مدت ۶ روز مجبور به انجام روزانه ۱۰ ساعت کار هستیم که در خیلی از روزها به دلیل نیاز شرکت این زمان به ۱۲ تا ۱۴ ساعت نیز می رسد و اگر با این رویه مخالفت کنیم باید انتظار اخراج و بیکار شدن را داشته باشیم،ادامه داد: ساعات طولانی کار موجب شده تا عملا فرصتی برای زندگی و با خانواده بودن برای ما وجود نداشته باشد.

وی گفت که در برخی از روزهای جمعه و همچنین تقریبا در بیشتر تعطیلات رسمی موظف به حضور در شرکت هستیم، ساعت کار طولانی اجباری موجب فرسایش و بروز بعضی بیماری ها در بین کارگران از جمله خودم شده اما برای تامین مخارج زندگی چاره ای جز ادامه این روند ندارم.

این کارگر همچنین عدم تناسب بین فشار کار و ساعات کار با دستمزد را از مشکلات مهم خود و همکارانش و همچنین بسیاری دیگر از کارگران دانست و افزود: از رئیس جمهور آینده می خواهیم تا مدافع حقوق کارگران باشد و پای در دل آنها بنشیند و مشکلات شان را حل کند و مقابله با بیکاری را در راس برنامه های خود قرار دهد.

وی در ادامه نداشتن امنیت شغلی را از بزرگترین مخاطرات و دغدغه های کارگران برشمرد و ادامه داد: این مساله با روح و روان کارگران بازی می کند و باید تدابیری اندیشیده شود که کارگر از حداقل امنیت شغلی برخوردار باشد و هر ماه با رسیدن به انتهای ماه دچار استرس و ترس از بیکار شدن نشود.

مهار تورم، بزرگترین خدمت رئیس جمهور آینده به کارگران 

یک کارگر قزوینی دیگر معتقد است مهار تورم بزرگترین کار و خدمت رئیس جمهور آینده به کارگران می تواند باشد و در صورت تحقق این موضوع بسیاری از مشکلات این قشر از میان خواهد رفت.

سید فردین موسوی از کارگران استان قزوین که در یک واحد تولیدی قطعات خودرو در شهرستان تاکستان قزوین مشغول به کار است در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص مطالبات جامعه کارگری از رئیس جمهوری آینده، گفت: معتقدم اگر دولت اقدام به مهار تورم بکند بسیاری از مشکلات کارگران به خودی خود قابل حل خواهد بود.

این کارگر که مجرد است گفت: دستمزد و حقوق پرداختی به کارگران با تورم موجود تطبیق ندارد و همین دلیل باعث شده خیلی از کارگران جوان از جمله خودم فعلا امکان ازدواج نداشته باشیم.

موسوی گفت: متاسفانه در برخی مواقع همان حقوق حداقلی که باید به کارگران پرداخت شود نیز معوق شده و با تاخیر پرداخت می شود که مشکلات زیادی را برای کارگران به ویژه کارگران متاهل و دارای فرزند ایجاد می کند که دولت آینده باید تدبیری برای این موضوع بیاندشید.

افزایش دستمزد متناسب با نرخ تورم، مطالبه جدی کارگران از رئیس جمهور آینده

یک کارگر دیگر نیز از رئیس جمهور آینده خواست تا افزایش دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم و نرخ اجناس و خدمات را در دستور کار داشته باشد.

حسین علیپور کارگر یک رستوران در قزوین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در حال حاضر خیلی از واحدهای تولیدی و خدماتی به بهانه بالا رفتن هزینه ها حق و حقوق کارگران را آنطور که باید نمی پردازند.

این کارگر صاحب یک فرزند است، ادامه داد: با توجه به بالا رفتن هزینه های زندگی باید دولت آینده با همکاری مجلس به تصویب قانونی کمک کند که در آن افزایش حقوق کارگران متناسب با نرخ تورم در سال به چهار یا حداقل ۲ بار پیش بینی شود همان طور که شرکت های خودروسازی به بهانه نرخ تورم در طول سال چندبار دست به افزایش قیمت می زنند که البته این موضوع در مورد همه اجناس و کالاها صدق می کند.

کاهش فاصله طبقاتی از مطالبات جدی کارگران از رئیس جمهور آینده

عیدعلی کریمی دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از مهم ترین مطالبات جامعه کارگری از رئیس جمهوری آینده توجه به امنیت شغلی کارگران است.

این فعال جامعه کارگری افزود: در حال حاضر به دلیل مشکل بیکاری و تعداد بالای متقاضیان کار، متاسفانه خیلی از کارفرمایان شرایط غیرمنصفانه ای را برای جذب نیروی کار در نظر می گیرند و افراد بیکار به ناچار مجبور به پذیرش شرایط کارفرما هستند که در خیلی از موارد بر خلاف مفاد قانون کار است.

کریمی با بیان اینکه کارگران امروز به ریال حقوق می گیرند اما به دلار خرج می کنند،گفت: افزایش نرخ تورم و گران شدن کالاها و خدمات و متناسب نبودن دستمزد کارگران با نرخ تورم مشکلات عدیده ای را برای این قشر شریف و زحمت کش به وجود آورده که امیدواریم دولت آینده بتواند در راستای حل این معضل قدم های مناسبی بردارد.

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین، نداشتن امنیت شغلی را از دیگر معضلات مهم کارگران برشمرد و با بیان اینکه دولت آینده باید یکی از اولویت های خود را توسعه اشتغال و همچنین حفظ شغل های موجود قرار دهد،ادامه داد: در حال حاضر کارگران مجبور هستند برای اشتغال به قراردادهای تحمیلی و سفید امضا تن دهند به شکلی که برخی از آنها به جای ۸ ساعت قانون کار روزانه مجبور به ۱۲ ساعت کار هستند و حقوق بیشتر بابت ساعات اضافی کار دریافت نمی کنند و در برخی مواقع نیز بیمه که از حقوق اولیه و بدهی کارگر است از سوی کارفرما پرداخت نمی شود که این موضوع ظلم مضاعف به قشر مظلوم کارگر است.

کریمی، فاصله طبقاتی میان کارگران و برخی اقشار را بسیار قابل توجه دانست که زیبنده جامعه اسلامی ما نیست و گفت: در برخی مواقع فاصله طبقاتی کارگران با برخی اقشار دیگر در جامعه به ۲۰۰ تا ۳۰۰ برابر می رسد، به عنوان نمونه باید ضمن تقدیر از تلاش پزشکان در راستای حفظ سلامت مردم و مقابله با کرونا دستمزد و درآمد بعضی از آنان که از فرصت ها و امکانات نظام و کشور برای تحصیل و گرفتن دکترا بهره مند شده اند، چندصد برابر یک کارگر است که حقوقی بین سه تا چهار میلیون تومان در ماه دریافت می کند.

وی همچنین گفت: بخش قابل توجهی از جمعیت کارگران کشور و استان قزوین روزمزد هستند که از کم ترین مزایا برخوردار نبوده و انتظار می رود رییس جمهور آینده به شکل ویژه پشتیبان این قشر مظلوم باشد.

پرداخت هزینه های درمانی کارگران مورد توجه دولت آینده باشد

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین با بیان اینکه توجه به قشر کارگر از سوی دولت آینده با هدف توسعه عدالت اجتماعی ضروری است،ادامه داد: در حال حاضر خیلی از کارگران توان پرداخت هزینه های درمانی را ندارندو باید پرداخت هزینه های درمانی کارگران به دلیل اینکه این قشر با درآمد کم خود امکان پرداخت هزینه های درمانی را ندارند باید مورد توجه دولت آینده باشد.

کریمی با بیان اینکه خیلی از پزشکان حاضر در مراکز درمانی دولتی و نیمه دولتی بیماران خود را که از طبقه ضعیف و کارگر هستند به مطب ها و بیمارستان های خصوصی هدایت می کنند که هزینه های درمانی آنان را افزایش می دهد، گفت: افزایش ۴۰ درصدی حقوق کارگران و بازنشستگان درحالی است که شاهد افزایش تعرفه های خدمات درمانی هستیم و این در حالی است که خیلی از بیمارستان های خصوصی بیمه تامین اجتماعی را قبول نمی کنند و تنها به ارایه خدمات به دارندگان بیمه تکمیلی اقدام می کنند و از قشر ضعیف کارگر در برخی مواقع مجبور است بابت یک عمل جراحی چندده میلیون توان پرداخت کند که در توانش نبوده و باید زندگی خود را بفروشد یا زیر بار قرض برود.

این فعال جامعه کارگری مشکلات اقتصادی موجود در کشور را موجب کوچک شدن سفره کارگران دانست و گفت: انتظار می رود رئیس جمهور آینده تدابیری بیاندیشد که جامعه کارگری و خانواده آنان که در خدمت اقتصاد و چرخاندن چرخ های تولید کشور هستند، لااقل دغدغه پرداخت هزینه های درمانی را نداشته باشند.

نماینده کارگران استان قزوین با تاکید بر اینکه یارانه جامعه کارگری نیازمند افزایش است، افزود: دستمزدهای کارگران به گونه ای نیستند که بتوانند خیلی از نیازهای اصلی خود را مرتفع کنند به همین علت فرزندان کارگران در تامین مسکن و ازدواج با مشکلات جدی روبرو هستند که انتظار می رود رئیس جمهوری آینده در این خصوص توجه ویژه ای داشته باشد.

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین گفت: امروز خط فقر برای یک حانوار چهار نفره در شهرهای بزرگ به ۱۰ میلیون تومان رسیده است،گفت: این درحالی است که درآمد بسیاری از کارگران بین ۳ تا ۵ میلیون تومان است که این دستمزدها حتی کفاف رهن و اجاره یک واحد مسکونی ساده را نمی دهد.

کریمی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم برخی نامزدهای ریاست جمهوری و شوراها برای ستادهای خود هزینه های آنچنانی و قابل توجه می کنند که معتقدم این موضوع کمکی به افزایش مشارکت در انتخابات نمی کند،افزود: گاه هزینه های انجام شده توسط برخی نامزدهای شوراهای اسلامی از کل حقوق طول عمر آنها بیشتر است بنابراین انتظار می رود سیستم های نظارتی به این مسایل که امنیت روانی جامعه کارگری را با مساله روبرو می کند برخورد کنند.

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین ضمن دعوت از کارگران برای حضور در انتخابات شوراها و ریاست جمهوری، گفت: امیدواریم با توجه ویژه دولت آینده به حل مسایل و مشکلات کارگران، بتوان شکاف طبقاتی موجود را کاهش داد و جامعه شریف و زحمت کش کارگری بتواند زندگی آبرومندانه و توام با کرامت داشته باشد.

رئیس جمهور آینده بساط  قراردادهای سفید امضای کارفرمایان با کارگران را برچیند

آیت اسدی رئیس کانون شوراهای اسلامی کار استان قزوین و نماینده کارگران در شورای عالی کار کشور نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قراردادهای موقت و سفید امضا یکی از مشکلات مهم جامعه کارگری است و حل این مشکل و برچیده شدن بساط آن یکی از مطالبات جدی جامعه کارگری از رئیس جمهور و دولت آینده است.

وی اضافه کرد: ارایه حق انتخاب تشکل های آزاد جامعه کارگری نیز از خواسته های ما از دولت است تا فعالان این حوزه و نمایندگان این قشر با قوت بیشتری در راستای احقاق حقوق کارگران قدم بردارند.

اسدی این را هم گفت که بهتر شدن اوضاع کارگران رابطه مستقیم با بهبود فضای کسب و کار و رونق و جهش تولید دارد بنابراین انتظار داریم دولت و رئیس جمهور آینده مهم ترین اولویت و رویکرد خود را به تقویت بخش تولید اختصاص دهد.

رئیس کانون شوراهای اسلامی کار استان قزوین همچنین خواستار اجرای دقیق قانون کار از سوی دولت و رئیس جمهور آینده شد و گفت: از ظرفیت های قانون کار برای حمایت از جامعه کارگری باید استفاده شود و در همین راستا باید حق اعتصاب کارگران در چارچوب قوانین کشور که در سال های گذشته مجوزی برای برگزاری آن ها از سوی مراجع ذیصلاح داده نشد محترم شمرده شود.

اسدی با بیان اینکه در برخی دولت ها افزایش دستمزد متناسب با نرخ تورم اعلام شده نبوده و این موضوع به مرور آسیب جدی به وضع درآمد و معیشت کارگران وارد ساخته و باید اذعان کرد حقوق کارگران همیشه ۳۰ درصد نسبت به تورم رسمی عقب تر است،ادامه داد: البته در دولت دکتر روحانی با وجود همه مشکلات و تنگناها و تحریم های ظالمانه این مساله تا زیادی مورد رعایت قرار گرفت که انتظار می رود رئیس جمهور و دولت آینده به این مساله توجه جدی و بیشتری داشته باشند.

تقویت آموزش های مهارتی برای توانمندسازی کارگران

نماینده کارگران در شورای عالی کار کشور به نکته ظریفی نیز در خصوص حمایت از جامعه کارگری که باید مورد توجه رئیس جمهوری و دولت آینده باشد اشاره کرد و گفت: برای حفظ امنیت شغلی و ایجاد فرصت های شغلی جدید باید شاهد تحول در ارایه آموزش های مهارتی باشیم چرا که متاسفانه امروز دانشگاه ها و مراکز علمی ما افراد را برای ورود به بازار کار آماده نمی کنند و فارغ التحصیلان مهارتی ندارند که این موضوع خود به معضل بیکاری دامن زده است.

رئیس کانون شوراهای اسلامی کار استان قزوین ادامه داد: آموزش مراکز علمی و دانشگاهی ما نیازمند تجدید نظر است و باید افراد به گونه ای آموزش ببینند که بتوانند در خدمت اقتصاد و تولید کشور باشند و نباید فراموش کرد که برای توانمندسازی کارگران و ارتقای آنها تقویت آموزش های مهارتی از سوی دولت آینده ضروری است.

اسدی به مشکل بیمه کارگران نیز اشاره کرد و گفت: اگر دولت آینده امکان ساماندهی وضعیت قراردادهای کارگری را ندارد حداقل باید بودجه ای را برای بیمه همگانی کارگران اختصاص دهد تا این قشر در زمان بیکاری بتوانند از مزایای بیمه درمانی بهره مند شوند.

این فعال جامعه کارگری با بیان اینکه دولت و رئیس جمهوری آینده همچنین باید فکری به حال شرکت های سرمایه گذاری و صندوق های تامین اجتماعی و بازنشستگی بکنند،افزود: در ادوار گذشته مدیریت و امانتداری خوبی را در این خصوص شاهد نبودیم و این صندوق ها به خیات خلوت مدیران دولتی و مکانی برای پرداخت حقوق های نجومی تبدیل شدند در حالی که این صندوق ها اندوخته کارگران بوده و برای تامین آتیه آنان ایجاد شده اند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار کشور همچنین با اظهار تاسف از اینکه نامزدهای ریاست جمهوری برنامه جامع و مشخصی برای رسیدگی به وضعیت کارگران نداشته اند و در برنامه ها و مصاحبه های خود خیلی کم به موضوعات و مسایل جامعه کارگری پرداخته اند، اظهار امیدواری کرد رئیس جمهوری آینده برامه مدون و پرباری برای حل مسایل و مشکلات قشر شریف و زحمت کش کارگر داشته باشد.

اسدی همچنین از کارگران خواست تا با مشارکت خود در پای صندوق های رای ضمن ادای تکلیف خود، با رای آگاهانه شان به انتخابی رئیس جمهوری قوی کمک کنند تا شاهد اقتدار کشور و پیشرفت میهن اسلامی در عرصه های مختلف باشیم.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ کارگر استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ کارگر استان قزوین انتخابات ۱۴۰۰ کارگر استان قزوین گفت و گو با خبرنگار ایرنا جامعه کارگری از رئیس جمهور پرداخت هزینه های درمانی دولت و رئیس جمهور آینده رئیس جمهور آینده متناسب با نرخ تورم رئیس جمهوری آینده شوراهای اسلامی مسایل و مشکلات دولت آینده انتظار می رود برخی مواقع حقوق کارگران ریاست جمهوری استان قزوین حال حاضر امنیت شغلی قانون کار مهار تورم قابل توجه صندوق ها مهم ترین یک کارگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۲۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه ایران در فروردین ماه به کانال ۲۹ رسید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس گزارشات مرکز آمار ایران، تورم در نقطه به نقطه در فروردین ماه ۱۴۰۳ به کانال ۲۹ رسید؛ تورم کل در فروردین به ۳۸.۸ دهم رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید‌ صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  در سی و پنجمین جشنواره امتنان کارگران نخبه و گروه‌های کار واحد نمونه استان خراسان رضوی که به مناسبت هفته کار و کارگر که در مشهد برگزار شد در جمع کارگران و کارفرمایان نمونه خراسان رضوی اظهارداشت: کشور ایران یک دهه در رکود بود، رشد ما تقریبا حدود نیم درصد بود و نقدینگی به شدت رو به افزایش بود و تورم نیز تورم غیر منطقی بوده است؛ اما همه تلاش دولت این است بتوانیم تورم را مهار کنیم و تولید را افزایش دهیم و رشد اقتصادی داشته باشیم.

وی افزود: سال گذشته؛ تورم نقطه به نقطه در اسفند ۱۴۰۲ به ۳۵ درصد رسید و براساس گزارشات مرکز آمار ایران، تورم در نقطه به نقطه در فروردین ماه ۱۴۰۳ به کانال ۲۹ رسید؛ تورم کل در فروردین به ۳۸.۸ دهم رسید و دولت هدفگذاری کرده تا پایان سال بتوانیم نرخ رشد تورم را مدیریت کنیم و امسال تورم را به زیر ۳۰ درصد برسانیم.

 مرتضوی گفت: مسکن‌هایی را تزریق کرده‌ایم و از نظر ریالی در دولت سیزدهم بالغ بر ۱۷۵ درصد حقوق‌ها افزایش یافته و سالانه حدود ۴۰ درصد افزایش داشته‌ایم، اما این کافی نیست، باید به مسکن کارگران توجه شود، از مسئولان تقاضا دارم که در حوزه مسکن کارگری توجه ویژه داشته باشند و در جوار کارگاه‌ها و کارخانه‌ها مسکن ساخته شود، اگر عشق باشد بهره وری افزایش می‌یابد و اگر بهره وری افزایش یابد تولید ناخالص افزایش پیدا می‌کند و سرانه درآمد افزایش می‌یابد؛ کارفرمایان با کمک کارگران تلاش کنند، دولت نیز مصمم است گره کار شما را باز کند.

وزیر کار و تعاون، رفاه اجتماعی بیان کرد:من به عنوان کوچکترین عضو دولت شهادت می‌دهم شخص رئیس جمهور تمام دغدغه اش در دولت معیشت مردم است و در این خصوص همیشه به اعضای دولت تذکر می‌دهند.

وی با اشاره به تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای برطرف کردن مشکلات معیشت و مسکن و بیمه کارگران ادامه داد: یکی از اقدامات این وزارتخانه توزیع کالابرگ الکترونیکی بوده که بار‌ها گفته شده که چرا این کالابرگ به صورت نقدی پرداخت نشده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دلیل اصلی نقدی نکردن کالابرگ الکترونیکی را اثرات تورمی آن بر بازار دانست و افزود: بیم از این داشتیم که با نقدی کردن کالابرگ الکترونیکی با یک دست بدهیم و از آن طرف از دست بدهیم.

مرتضوی اظهار کرد: تاکنون اقدامات زیادی برای تسهیل شرایط زندگی کارگران انجام شده که از جمله آن اجرای نظام جامع تامین اجتماعی بوده که کارگران می‌توانند از مراکز درمانی تامین اجتماعی به صورت رایگان خدمات دریافت کنند همچنین از مراکز درمانی دانشگاهی از فرانشیز ۱۰ درصدی بهره گیرند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:هفته کارگر فرصت مغتنمی است تا مدیران دستگاه‌های اجرایی دولتمردان و صاحبان اندیشه به بررسی ابعاد پیدا و پنهان خدمات کارگران توجه کنند، موضوع کار و کارگر دو مقوله‌ای هستند که اساسا عنصر تعالی، پیشرفت و آبادانی هر جامعه‌ای را رقم می‌زنند.

وی افزود: در دیداری که ۵ اردیبهشت در محضر مقام معظم رهبری داشتیم، ایشان به تفسیر در پیرامون مقام کار و کارگر سخن گفتند، تفکیک کردند بین کارگر از منظر اسلام با کارگر از دیدگاه سایر مکاتب مخصوصا مکاتب ماتریالیستی؛ از نظر دین جایگاه کارگر بسیار رفیع است.

مرتضوی تصریح کرد: از نظر اسلام جوهره پیشرفت تعالی، کار و تلاش و کوشش است، انسان به سعادت و پیشرفت نمی‌رسد مگر با تلاش و کوشش؛ کارگر در منظر و مکتب پویای اسلام ابزار تولید نیست، بلکه خالق تولید است. در جایی از امام صادق (ع) نقل شده است؛ کسی که کار و کوشش کند برای تامین روزی حلال مانند کسی است که در راه خدا جهاد می‌کند.

وزیر تعاون عنوان کرد: بنا به تعبیر مقام معظم رهبری، تولید ستون فقرات اقتصاد و کارگر ستون فقرات تولید است. نفس کار و سعی و تلاش در مکتب اسلام صاحب ارزش بالایی است.

وی ادامه داد: در احادیث نقل شده که پیامبر (ص) بر دست پینه بسته کارگر بوسه می‌زدند چرا که مردم کار و کارگر را بزرگ بدانند؛ امسال مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۳ را در حوزه اقتصاد نامگذاری کردند، چرا که اقتصاد زمینه‌ساز استقلال هرکشوری است.

مرتضوی درباره مماشات دولتمردان و همسایگان فلسطین اشغالی عنوان کرد: اگر این کشور‌ها اجازه تردد دهند به جوانان مومن جهان اسلام، رژیم کودک‌کش و ضدحقوق بشر را از جغرافیای سیاسی جهان محو می‌کنند؛ اما این به وابسته وابستگی است و خود را وابسته صاحبان زر و زور و قدرت کرده‌اند و اسیر شده‌اند؛ چرا که وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد و انسان‌ها را اجیر می‌کند لذا بر سر دریا و معدن نفت نشستند، اما محتاج هستند.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: دلایل مختلفی دارد یکی از این دلایل عدم اعتماد به خداوند رحمان است؛ یکی از دلایل شهوت قدرت است اگر امروز نظام مقدش جمهوری اسلامی ایران قطب بندی حاکم رایج بر جهان را، قطب بندی در هم تنیده جهان را فرو ریخته است به واسطه سر پنجه و دستان گهربار کارگران ایران اسلامی است؛ ایرانی که دیروز برای خرید وانت تویوتا، سیم خاردار، امکانات اولیه دفاعی محتاج بود امروز کروز پرتاب می‌کند، موشک نقطه‌زن و بالستیک پرتاب می‌کند این افتخار کارگران است.

وی بیان کرد: چرا شما کارگران موفق هستید؟ چون کار را جهاد می‌دانید؛ وقتی نیت پاک و خالص باشد می‌توان استقلال اقتصاد سیاسی را فراهم کرد از سوی دیگر بحث کارفرمایان است؛ متاسفانه بعضی در جامعه به دنبال دو قطبی‌سازی هستند، اما ما بر این باور هستیم کارگر و کارفرما یکی هستند. رابطه کارگر و کارفرما رابطه محب و محبوبی است و یکدیگر را دوست دارند و این دوست داشتن هاست که توفیقات فراوان را رقم زده است.

مرتضوی خاطرنشان کرد: اگر نبود توان علمی، اجرایی کارگران کشور نبود امروز ما نمی‌توانستیم در معادلات جهانی اثرگذار باشیم. هیچ معادله‌ای در جغرافیای سیاسی جهان وجود ندارد که بدون در نظر گرفتن جمهوری اسلامی ایران قابل هضم باشد. مقام معظم رهبری سخن از جهش تولید آوردند؛ جهش را می‌توان به وجود آورد کما اینکه ما به رشد رسیدیم با همکاری مردم؛ مردم باید صاحب ثروت و مکنت باشند و دولت مشتاق است که آحاد مختلف مردم صاحب سرمایه باشند در این راستا نیز تلاش داریم.

دیگر خبرها

  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • تورم نقطه به نقطه ایران در فروردین ماه به کانال ۲۹ رسید
  • تورم نقطه به نقطه ایران در فروردین ماه ‌به کانال ۲۹ رسید
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد