Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:59:19 GMT

۹۰ درصد صید ماهیگیران آستارا حاصل تکثیر مصنوعی است

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۳۱۴۷

۹۰ درصد صید ماهیگیران آستارا حاصل تکثیر مصنوعی است

صادق خاصی پور روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: صید قانونی ماهیان استخوانی به روش پره کشی توسط ۴۹ صیاد عضو شرکت تعاونی پره موج گل سیبلی آستارا انجام می گیرد و اغلب ماهیان صید شده، از نوع کفال و سفید است و از ۲۵ اردیبهشت ماه، هر گونه صید در ساحل خزر و رودخانه ها ممنوع شده است.

وی افزود: اداره شیلات، آبزیان ساحل خزر و رودخانه ها را از آن مردم و صیادان می داند و از ۲۰ سال قبل از هرگونه بهره برداری از آن مناطق خودداری می کند اما از مردم و صیادان انتظار داریم با رفتار و صید مسئولانه، شیلات را در حفظ و تقویت منابع آبزیان یاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره شیلات آستارا ادامه داد: متاسفانه تکثیر طبیعی ماهی در رودخانه ها به علت آلودگی ناشی از کود و سموم کشاورزی و برداشت بی رویه شن و ماسه و صید غیرمسئولانه به طور تقریبی امکان پذیر نیست و روز گذشته (دوشنبه) برای دومین بار در هفته جاری، حدود ۹۰۰ هزار قطعه بچه ماهی، به منظور غنای ذخایر آبزیان در رودخانه چلوند آستارا رهاسازی شد.

خاصی پور گفت: صید در رودخانه مرزی آستارا و ورود صیادان به آن از سال ۹۸ به منظور جلوگیری از شیوع کرونا با مصوبه شورای تامین این شهرستان ممنوع شد و این تصمیم در تقویت منابع آبزیان رودخانه مرزی موثر بوده به نحوی که نیازی به رهاسازی بچه ماهی در آن رودخانه نیست.

وی همکاری فرمانداری، هنگ مرزی، شورای تامین، شوراهای محلی، حامیان محیط زیست و حاشیه نشینان رودخانه مرزی را در ممنوعیت صید ماهی از رودخانه مرزی مهم دانست و گفت: تداوم این شرایط سبب غنا و تقویت بیشتر منابع آبزیان آن زیستگاه خواهد شد.

در ۱۸ کیلومتر نوار ساحلی آستارا ماهی استخوانی صید می‌شود و طی سال گذشته بیش از ۵۱۶ کیلوگرم ماهی استخوانی از آب های ساحلی آن صید شده بود.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان، حاشیه دریای خزر و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.

برچسب‌ها آستارا پرورش ماهی بچه ماهی دریای خزر ماهی سازمان شیلات ایران رودخانه های کوهستانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا پرورش ماهی بچه ماهی آستارا پرورش ماهی بچه ماهی دریای خزر ماهی سازمان شیلات ایران رودخانه های کوهستانی رودخانه مرزی رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حال حاضر محققان ناسا با استفاده از یک رویکرد جدید، تخمین‌های جدیدی از میزان جریان آب از رودخانه‌های زمین، سرعت جاری شدن آن به اقیانوس و میزان نوسان هر دو رقم در طول زمان به دست آورده‌اند. چنین اطلاعاتی برای درک چرخه آب سیاره و مدیریت منابع آب شیرین آن بسیار مهم است.

برای دستیابی به تصویری جهانی از میزان آب موجود در رودخانه‌های زمین، دانشمندان آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا (JPL) اندازه‌گیری‌های جریان سنج را با مدل‌های کامپیوتری حدود ۳ میلیون بخش رودخانه در سراسر جهان ترکیب کردند. این تحقیق توسط الیسا کالینز، که این تحلیل را به عنوان یک کارآموز JPL و دانشجوی دکترا در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی انجام داد، انجام شد و در Nature Geoscience منتشر شد.

دانشمندان تخمین زدند که حجم کل آب رودخانه های زمین از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۹ به طور متوسط ۲۲۴۶ کیلومتر مکعب (۵۳۹ مایل مکعب) بوده است. این معادل نیمی از آب دریاچه میشیگان و حدود ۰.۰۰۶ درصد کل آب شیرین است که خود ۲.۵ درصد از حجم جهانی است. رودخانه‌ها علیرغم نسبت کمی که از آب سیاره دارند، از زمان‌های اولیه تمدن‌ها برای انسان حیاتی بوده‌اند.

نقشه بالای این صفحه حجم آب ذخیره شده بر اساس منطقه هیدرولوژیکی را نشان می‌دهد. محققان تخمین زدند که حوضه آمازون (تیره ترین آبی) حاوی حدود ۳۸ درصد از آب رودخانه جهان است که بیشترین میزان را در بین هر منطقه هیدرولوژیکی ارزیابی شده، دارا است. همین حوضه همچنین بیشترین آب را به اقیانوس تخلیه می‌کند. این ۱۸ درصد از تخلیه جهانی به اقیانوس است که از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۹ به طور متوسط ۳۷۴۱۱ کیلومتر مکعب در سال در سال بوده است.

برای بخش‌هایی از حوضه رودخانه‌های کلرادو، آمازون، و اورنج و همچنین حوضه موری-دارلینگ در جنوب شرقی استرالیا کمیت منفی جریان‌های آبی تخمین زده شده‌است که بیشتر نشان دهنده مصرف شدید آب توسط انسان است. در واقع در این نقاط ما شاهد ردپای انسان هستیم.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901819

دیگر خبرها

  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • همکاری دلفین‌ها با ماهیگیران + فیلم
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • رشد ۶۲ درصدی صادرات آبزیان از خوزستان
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است