Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@03:15:46 GMT

اجازه ندهیم کرونا و تحریم جشنواره‌ها را تعطیل کند

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۳۳۵۰

اجازه ندهیم کرونا و تحریم جشنواره‌ها را تعطیل کند

ایسنا/کردستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: اجازه ندهیم ویروس منحوس کرونا و تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی جشنواره‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری را تعطیل کند.

عبید رستمی، امروز سه شنبه (25 خرداد) در نخستین جلسه شورای اداری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت‌های انجمن‌ها، موسسات و تشکل‌های حوزه فرهنگ و هنر، با وجود شیوع کرونا و تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی از تعطیلی جشنواره‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در برگزاری برنامه‌ها و جشنوارە‌ها به دلیل شیوع کرونا از امکانات اینترنتی و تلویزیون‌های اینترنتی برای بهره‌مندی مخاطبین از آثار و تولیدات جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها استفاده شود.

رستمی اضافه کرد: در این برهه از شرایط کرونایی لازم است از امکانات فضای مجازی و سایت‌ها و زیرپرتالهای تحت امر به نحو احسن برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی استفاده شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان تاکید کرد: شیوع کرونا بیشترین ضررها و زیان‌ها را متوجه حوزه فرهنگ و هنر کردە، در این شرایط باید در کنار اهالی فرهنگ، هنر و رسانه باشیم و از نزدیک جویای احوال و شرایط زندگی آن‌ها باشیم.

وی در خصوص کم کاری ناشی از شیوع کرونا در بعضی از ادارات شهرستان بیان کرد: شرایط کرونایی برای همه یکسان است همه کسب و کارها به ویژه حوزه فرهنگ و هنر را دچار ضرر و زیان کرده است، لذا کم کاری و غیر فعال بودن هیچ اداره شهرستانی قابل قبول نیست.

عبید رستمی ضمن تشویق و ترغیب روسای ادارات به تعامل و رایزنی با فرمانداران و نمایندگان مجلس اظهار کرد: برای رفع مشکلات موجود روسای ادارات بایستی با نمایندگان مجلس و فرمانداران و روسای انجمن‌های فرهنگی و هنری ارتباط و تعامل نزدیکی داشته باشند، در ارتباط و دیدار با نمایندگان مجلس و فرمانداران همراهی هنرمندان و اهالی فرهنگ را مدنظر قرار دهید.

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خویش یادآور شد: ارتباطات بین شهرستانی و ستاد نیز بایستی در حوزه‌های مختلف مورد توجه قرار گیرد، در صرفه‌جویی حامل‌های انرژی به جد کوشا باشیم، در همه زمینه‌های کاری و برگزاری جشنواره و همایش‌ها صرفه‌جویی را سرلوحه قرار دهید.

وی در خصوص برگزاری جشنواره و همایش‌های فرهنگی و هنری خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌ها در ابتدای امر تولید و خلق آثار هنری و فرهنگی در قالب‌های مختلف محصولات فرهنگی باشد، در همایش‌های لیلاخ شناسی و مریوان شناسی حتماً تولید آثار مدنظر قرار گیرد در غیر این صورت برگزاری جشنواره و همایشی بدون پیوست فرهنگی هیچ امتیازی و نقطه قوتی محسوب نمی‌شود.

رستمی در خصوص انتخابات پیش رو یادآور شد: همه امکانات سخت‌افزاری و نرم افزاری موجود در مجتمع های فرهنگی و هنری در اختیار ستاد انتخابات استان قرار گیرد، اهمیت این انتخابات برای کشور بسیار سرنوشت ساز و مهم است لازم است با همه وجود در این رویداد ملی شرکت کنیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری فرهنگی و هنری برگزاری جشنواره جشنواره ها شیوع کرونا همایش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!

تقابل بالانشینان لیگ برتر نمایی کامل از فوتبال ایران است که در بسیاری از مسابقات لیگ نه تنها بار فنی ندارد بلکه در ابعاد فرهنگی هم دچار چالشی جدی است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، دومین روز  از هفته بیست و پنجم لیگ برتر تنها 87 روز با مسابقه نیمه نهایی ایران و قطر در جام ملت‌های آسیا فاصله داشت. 4 تیم بالانشین لیگ برتر ایران که یا مدعی قهرمانی‌اند یا کسب سهمیه، عایدی جز صفر - صفر و حواشی پررنگ نداشتند. دو مسابقه تراکتور - استقلال و پرسپولیس - سپاهان به لحاظ فنی موضوع قابل اشاره‌ای نداشت و کمتر کارشناسی می‌تواند درباره مسائل تاکتیکی این 2 دیدار اظهار نظری داشته باشد.

تیم‌های بالانشین لیگ برتر ایران، به جای ارائه بازی هجومی، تعریف نقشه‌های مختلف برای گلزنی و استفاده از پتانسیل بازیکنان ترجیح دادند احتیاط کامل را در دستور کار قرار دهند. اگر چه حساسیت بالاست اما واقعاً دلیل نمی‌شود که در 180 دقیقه چند صحنه خطرناک هم روی دروازه‌ها خلق نشود. همین موضوع باعث شد برخی کارشناسان تقابل تیم‌های رده بالای ایران را بازی ترسوها خطاب کنند. این در حالی است که هواداران با هزار امید و آرزو و صرف هزینه برای تماشای بازی زیبا راهی ورزشگاه شدند؛ غافل از اینکه همانند مجموعه تهی در ریاضیات، خبری از فوتبال زیبا نبود.

شاید قشنگ‌ترین نقد درون خانوادگی فوتبال را محرم نویدکیا نسبت به کیفیت پایین بازی‌های لیگ برتری داشت که گفته بود: «فکر می‌کنم دنیای تساوی‌ها و صفر - صفرها تمام شده است. ما شاید الان معتقدیم که در کشورمان جواب می‌دهد و نبازیم طوری نیست، ولی برای مثال در دنیا ژاوی را برای نتایج و پیروزی‌های یک صفر تحت فشار قرار می‌دهند، چرا که با فلسفه بارسلونا دیگر همخوانی ندارد. به همین دلیل در دنیا برای فوتبالی پول خرج می‌کنند که مردم لذت ببرند. فوتبالی که بِکش بِکش باشد و صفر - صفر، مردم برای آن پول هزینه نمی‌کنند.»

با این اوصاف باید گفت از خروجی فوتبالی که بازیکن بیشتر از مسابقه، حواسش به جار و جنجال باشد، بازیکن ملی‌پوش یا لژیونر به ندرت خارج می‌شود. این یک اصل مهم است که ترسوها جایی در فوتبال روز دنیا ندارند و به آنها جام نمی‌دهند. نمونه قابل بیان دستاورد عملی بازی ترسوها، تقابل نمایندگان کشورمان مقابل رقبای عربستانی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا بود که به دلیل برخی باورهای غلط از پیش بازنده شدیم. این در حالی است که  العین امارات با رقم و هزینه‌ای نسبتاً معقول مقابل دو غول عربستانی سربلند از زمین خارج شد.  

مشکل لیگ برتر ایران اما تنها مختص به مسائل فنی نیست. سبک بازی ترسوها به دلیل اینکه در زمین مسابقه جذابیتی ندارد، نیازمند جار و جنجال و حواشی خود ساخته  است. با این اوصاف به سکوها هم تنش و خشونت تزریق می‌شود. در چنین حالتی شاهد رفتارهای بسیار زشتی از هواداران هر دو تیم پرسپولیس و سپاهان بودیم؛ خشونت عیان و فرهنگ رفتاری نامناسبی که باعث جابه جایی سکوی بانوان هوادار شد. بدترین آن پیرمرد سپاهانی و بی‌ادبی بود که توهین زشتی به بانوان هوادار کرد و البته از سوی کمیته انضباطی 10 سال محروم شد، محرومیتی که باید دید با توجه به مشکلات فراوانی که در کنترل و ورود تماشاگران به ورزشگاه وجود دارد، چگونه اعمال می‌شود.

هوادار خاطی سپاهان 10 سال محروم شد

شادروان پرویز دهداری معلم اخلاق فوتبال ایران اگر در قید حیات بود، قطعاً بخش زیادی از لیست تیم ملی را تغییر می‌داد. چرا که برخی بازیکنان ملی پوش قبل و حین برگزاری مسابقات آتش‌بیار معرکه شدند.

میزان حواشی در 2 بازی به حدی بود که در روزهای بعد از برگزاری مسابقه، بخشی از سؤالات خبرنگاران و توجه افکار عمومی به این مسئله اختصاص دارد و کمیته انضباطی دائماً در حال احضار افراد مختلف با این مسابقات است. عجیب‌تر اینکه مربیان 4 تیم بالانشین کشور از هواداران بابت نمایش بی‌کیفیت فنی تیمشان عذرخواهی هم نکردند.

5 هفته دیگر تا پایان لیگ برتر باقی مانده و هر چه رو به جلوتر برویم میزان حساسیت مسابقات بالاتر می‌رود. اگر قرار باشد مسائل فنی - فرهنگی لیگ برتر دستخوش تغییرات نشود، بزرگترین بازنده، فوتبال ملی ایران است.

در واقع گاهی اوقات ناچاریم که بگوییم فوتبال ایران نه تنها از نظر فنی چیزی به خود اضافه نکرده بلکه از لحاظ فرهنگی نیز دچار مشکلات جدی است. اتفاقات رخ داده روی سکوها تنها مختص به دیدار پرسپولیس و سپاهان یا تراکتور و استقلال نیست و باید فکری برای برون‌رفت از این شرایط پیدا کرد.

بار دیگر تأکید می‌کنیم استفاده از ابزارهای کنترلی مانند دوربین‌های چهره‌زن نیاز ورزشگاه‌ها است و در کنار آن باید با خاطیان برخورد جدی صورت گیرد و به صورت واقعی از ورود آنها به ورزشگاه‌ها جلوگیری کرد. به جای اینکه هواداران واقعی را از تماشای بازی‌ها محروم کنیم، می‌توان با ابرازهای کنترلی؛ بی‌فرهنگ‌ها و برهم زنندگان نظم و انضباط را محروم کرد.

2 تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • برگزاری محفل شعر گویشی شاعران بختیاری در دزفول