Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:17:29 GMT

پوشش انتخابات در رسانه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۳۷۰۹

پوشش انتخابات در رسانه‌ها

روزنامه اعتماد ۲۵ خرداد یادداشتی به قلم محدثه کاظمی منتشر کرد و نوشت: خبرهای انتخاباتی این روزها به بحث داغ کشور بدل شده است، حتی پیگیری این اخبار برای گروه‌هایی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند نیز مهم است، اما این پیگیری به چه صورت است!؟ اینفوگرافیک تکنیک جدیدی است که قصد دارد اطلاعات حجیم و غیرملموس را با نمایش تصویری ساده و واضح نمایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینفوگرافیک تلویزیونی می‌تواند در پوشش خبری انتخابات دست به خلاقیت زده و بر جذابیت این برنامه جنجالی بیفزاید.... ساخت تصاویر، کلیپ‌ها و استیکرهای متفاوت از نامزدهای انتخاباتی و استفاده از کلام‌های متمایز شده آنها! و این‌بار هم به صورت علمی و کارشناسانه و هم از روی شوخی و هم از نوع طنز!

اینکه گروهی با رسانه تلویزیون قهر کرده‌اند و آن را برای همیشه بوسیده‌اند، درست است و نمی‌توان آن را انکار کرد اما تلویزیون همچنان برای گروه‌های زیادی به عنوان مرجع شناخته می‌شود اما تلویزیون با این مرجع بودن چه می‌کند!؟   مناظره‌ای که بیشتر شبیه مشاجره یا حتی مناقشه است و کوچک‌ترین شباهتی به گفت‌وگو را ندارد، از رسانه سراسری پخش می‌شود!  

نامزدهایی که باید نگران بود مبادا دهان‌شان را باز کنند که خدای ناکرده به دیگر کاندیداها بی‌احترامی شود! توهین‌های پینگ‌پنگی که نامزدهای انتخاباتی بر سر قدرت با یکدیگر تبادل می‌کنند تا بلکه گوی قدرت را از آن خود کنند! افرادی که برای دستیابی به هدف صندلی ریاست، ماهیت مناظره را از اساس برهم می‌ریزند، آب گل‌آلود را برای ماهیگیری رسانه‌های مجازی بیش از پیش مهیا می‌کنند! ماهیگیری که برد خبری و میزان لایک‌های‌شان، خبر از توفیق آنها می‌دهد.

بعد از مشاجره و مناقشه به اصطلاح مناظره طیف مختلفی از کاربران شبکه‌های اجتماعی وارد گود شده و در نقد و حمایت از نامزدها اظهارنظر کردند! سایت‌های مختلف به نظرسنجی و پیش‌بینی میزان رای دریافتی نامزدها پرداخته و پیشاپیش انتخابات را برگزار کردند! به آن میزان که سازندگان خلاق و حرفه‌ای در رسانه‌های مجازی بر له و علیه انتخابات خدمات وافری انجام می‌دهند، رسانه‌های رسمی و به خصوص تلویزیون با دراختیار داشتن سرمایه بیشتر، در گوشه رینگ ایستاده و تنها ضربات را دریافت می‌کنند.

عدم خلاقیت و نوآوری رسانه و عدم استفاده از تکنیک‌های جدید رسانه سبب این انزوا شده است. در سایر کشورها، با ورود رسانه‌های مجازی، تکنیک‌های جدید برنامه‌سازی، رسانه‌های رسمی و دولتی این رسانه‌ها و تکنیک‌ها را دراختیار خود گرفته و به نوعی از هم‌افزایی مسالمت‌آمیز رسیدند، اما رسانه رسمی ما همچنان فارغ از تحولات دنیای مدرن رسانه، ساز خود را سر داده و در جنجال انتخاباتی به جای بازی درست نقش خود، تنها بر جنجال‌ها افزوده است.

منبع: روزنامه اعتماد برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ سید ابراهیم رییسی رسانه انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اينفوگرافیک هفته دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ سید ابراهیم رییسی رسانه انتخابات ۱۴۰۰ سید ابراهیم رییسی رسانه انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند

احزاب مختلف آذربایجان‌ شرقی لیست‌های خود برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو را اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم _جمعه بیست‌و یکم اردیبهشت _همزمان با سراسر کشور در سه حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی شامل میانه، شبستر و تبریز (تبریز، اسکو و آذرشهر) برگزار می‌شود.

احزاب مختلف آذربایجان‌شرقی نیز در بیانیه‌های جداگانه حمایت خود را از لیست انتخابی اعلام کردند.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

در بیانیه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان آذربایجان شرقی آمده است: با توجه به اینکه از ۶ نفر لیست دور اول انتخابات یک نفر موفق به اخذ اکثریت آرا و راهیابی به مجلس شورای اسلامی شد، از پنج کاندیدای دیگر لیست شورای ائتلاف شامل سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، علیرضا نوین، علیرضا منادی، علی آجودان زاده و علی جعفری آذر اعلام حمایت می‌شود.

در مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ «روح اله متفکر آزاد» به عنوان نماینده مردم در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از این لیست انتخاب شد.

حزب همت

نامزدهای مورد حمایت حزب همت (همدلی مردم تحول خواه) در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر برای انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی مشخص شدند.

بر اساس اطلاعیه این حزب در استان آذربایجان شرقی، محمد حسین فرهنگی، رضا صدیقی، علیرضا نوین و علی آجودان زاده نامزدهای مورد حمایت این حزب هستند.

حزب رفاه و سلامت

حزب رفاه و سلامت نامزدهای مورد حمایت خود را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر اعلام کرد.

سید محمدرضا میرتاج الدینی، علیرضا منادی، علیرضا نوین و علی آجودان زاده در لیست این حزب قرار دارند.

جبهه مطالعه مردمی

جواد عبادی، علی جعفری آذر، علیرضا نوین و رضا صدیقی نیز در لیست حمایتی جبهه مطالعه مردمی قرار گرفتند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با کشور یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۳ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی برگزار شد و ۵۱۲ نامزد برای تصدی ۱۹ کرسی در استان با هم رقابت کردند که ۱۳ نفر به طور مستقیم در دور اول راهی مجلس شدند و ۱۲ نفر نیز برای تعیین ۶ نماینده سه حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر، میانه و شبستر به دور دوم راه یافتند.

کد خبر 750753

دیگر خبرها

  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • پخش مناظره انتخاباتی دو کاندیدای دور دوم انتخابات در صدا و سیمای اردبیل
  • کابینه رژیم صهیونیستی با اجماع رای به تعطیلی الجزیره داد
  • عکس حجـاب و پوشش بسیار متفاون مجری زن جنجالی تلویزیـون
  • تصویر پوشش متفاوت دختران ایران در کنکور ۵۰ سال قبل | چند تست بزنید!
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • تهران قدیم | تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل/ عکس
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند