Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-09@05:05:02 GMT

رونمایی از یک خودروی برقی بی رقیب

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۳۸۱۷

رونمایی از یک خودروی برقی بی رقیب

با رونمایی از مدل اس پلاید معلوم شد که ما هنوز باید منتظر یک رقیب واقعی بمانیم.

ایلان ماسک اول نام این خودروی برقی را S-3-X-Y‌ گذاشت و قیمت آن را با زبان بی زبانی طوری که معلوم بود راستش را نمی گوید 96,420 دلار اعلام کرد و حالا که هنگام رونمایی ورژن با عملکرد بالای آن رسیده، نام آن را از روی فیلم سینمایی Spaceballs انتخاب کرده و Model S Plaid گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال همه می دانیم که او عشق فضا است و مدیر عامل اسپیس ایکس هم هست.

در این رونمایی معلوم شد که قیمت آن 130 هزار دلار است و توان آن 1020 اسب بخار. صفر تا 100 آن زیر دو ثانیه و حداکثر سرعت آن 200 مایل در ساعت (360 کیلومتر در ساعت) است. ماسک در توجیه ارائه چنین خودرویی گفته است: «نکته مهمی در مورد انرژی های پایدار آینده وجود دارد که باید روی آن تأکید شود: ما باید نشان می دادیم که خودروهای برقی بهترین گزینه موجود هستند و همه تسلیم هستیم.»

رسانه های خودرونویس هم ایلان ماسک را از زخم زبان و انتقاد بی نصیب نگذاشتند. جالوپنیک نوشت که رسیدن به سرعت 200 مایل بر ساعت مستلزم داشتن تایرهایی است که هنوز در بازار در دسترس نیست. در یک فایل یوتیوب Engineering Explained نشان داد که اصلاً صفر تا صد زیر دو ثانیه ممکن نیست چون بالاخره باید چرخ های این خودرو فرصت به حرکت درآمدن داشته باشد. واشنگتن پست هم به این نکته اشاره کرد که مسائل مهمتری مثل عرضه پیکاپ سایبرتراک، خودروی اسپورت رودستر، کامیون سمی Semi و پیل های جدید که مدت ها است وعده آن را داده اند، روی خبر رونمایی این خودرو سایه سنگینی انداخته است.

حالا که 9 سال از اولین خودروی مدل اس تسلا می گذرد، هنوز یک رقیب واقعی برای خودروی تمامی برقی این خودروساز پیدا نشده است. [شاید معرفی یا رونمایی شده باشند اما به تولید انبوه نرسیده و در خیابان ها در حال تردد نیستند.]

در تمام نظرسنجی هایی که انجام می شود از جمله اخیرترین آن که اوایل امسال توسط جی دی پاور منتشر شد، مهمترین دغدغه مردم در مورد خودروهای برقی باتری و پیمایش به ازای هر بار شارژ است و مردم دوست ندارند در خیابان بمانند، چون مثل خودروی بنزینی نیست که بتوان مشکل را با یک دبه یا یک بطری حل کرد. خودرو باید یدک کشی شود و به یک جایگاه شارژ رسانده شود. با این که خودروسازان دنیا کُری می خوانند و انواع و اقسام استارت آپ ها خود را «تسلاکُش» نامیده اند، هنوز رقیبی که به تولید انبوه رسیده باشد وجود ندارد و تسلا به راحتی آن ها را از میدان به در می کند.

در مورد مدل اس پلاید جدید تسلا، پیمایش به ازای هر بار شارژ 390 مایل (625 کیلومتر) است. یعنی حداقل 100 مایل (160 کیلومتر) بیشتر از پورشه تایکن Tacan و 150 مایل (240 کیلومتر) بیشتر از آئودی مدل E-tron GT‌ است.

تنها خودرویی که بر اساس رودشو سی نت، قابل مقایسه با تسلای مدل اس پلاید است، متعلق به استارت آپ لوسید موتورز Lucid Motors است. اما فقط یک مشکل مهم دارد، لوسید هنوز سر قول خود در مورد تولید نایستاده است. شما نمی توانید آن را رقیب به حساب بیاورید تا زمانی که خودروی قابل فروش و در حال تردد در خیابان ها نداشته باشد.

در همین اثنا، تسلا 25 خودروی مدل اس پلاید را به مشتریان تحویل داده است. قرار است ابتدا 100 خودرو در هفته تحویل دهد و تا پایان فصل تابستان ظرفیت به 1000 دستگاه در هفته برسد.

به گزارش «انرژی امروز» از سایپا نیوز، این را همه می دانند که تمام خودروسازان دنیا وعده های بزرگ و دور از دسترس می دهند و معمولاً هم همه شان بدقول می شوند. اما باید اذعان کرد که تسلا همین تحویل دیرهنگام و نصف و نیمه را دارد اما رقبا به همین مرحله هم نرسیده اند.

برچسب هاایلان ماسک تسلا موتورز (Tesla Motors) خودروی برقی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایلان ماسک تسلا موتورز Tesla Motors خودروی برقی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو

به گزارش خبرآنلاین،پنج شرکت واردکننده از جمله ایرانخودرو و بهمن‌موتور، روی هم سه محصول برقی، یک خودرو بنزینی و یک گزینه هیبریدی را به سامانه یکپارچه بردند و این سری، جمعیت هدف، ثبت‌نام‌کننده‌هایی هستند که از زمان اسم‌نویسی در اسفند ۱۴۰۱ منتظر تعیین‌تکلیف و انتخاب خودرو وارداتی بودند. فرارو در خبری نوشت:قیمت‌های قطعی اعلام شده از سوی سامانه یکپارچه، شامل هزینه‌های جانبی می‌شود و طبق روال مراحل قبلی دوباره شاهد عرضه مدل‌هایی هستیم که بدون مشخص شدن قیمت نهایی در دسترس متقاضیان قرار گرفتند. قیمت نیسان سانی؛ حداقل ۱۶ هزار دلار

نیسان سانی نماینده شرکت جهان نوین آریا محسوب می‌شود و تنها خوردو بنزینی در این مرحله از فروش سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی است. طبق شنیده‌ها تا الان حدود هزار دستگاه نیسان سانی وارد کشور شده و شرایط برای اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه دیگر مهیاست.
نیسان سانی وارداتی که به‌خاطر فرم و قیافه قدیمی، خیلی‌ها را یاد خودروهای دهه‌های گذشته انداخته، بسته به تریم‌های مختلف چیزی بین ۱۶ تا ۱۹ هزار و ۳۰۰ دلار ارزش دارد.

قیمت نیسان سانی با این اوصاف نباید از یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون بیشتر باشد، اما همین الان قیمت نیسان سانی در سامانه یکپارچه فروش خودرو یک میلیارد و ۱۰۷ میلیون اعلام شده و با اضافه شدن هزینه‌های جانبی این عدد احتمالا تا یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون بالا می‌رود.

قیمت لاماری‌ایما هیبریدی؛ حداقل ۲۰ هزار دلار

لاماری‌ایما هیبریدی را آرین پارس موتور به کشور آورده است. همان شرکتی که نسخه بنزینی لاماری را از سال ۱۴۰۱ وارد می‌کند و حالا برای اولین بار با نسخه هیبریدی لاماری‌ایما سروکار خواهیم داشت.

قیمت لاماری‌ایما هیبریدی چیزی بین ۱۹ تا ۲۰ هزار دلار است و با احتساب نرخ‌های فعلی حاکم به بازار، خرید لاماری‌ایما هیبریدی باید یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تمام شود.قیمت لاماری‌ایما هیبریدی، اما براساس جدول منتشرشده در سامانه یکپارچه، بدون احتساب هزینه‌های جانبی و مرسوم یک میلیارد و ۵۴۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است و بعید نیست موقع خرید، قیمت نهایی لاماری‌ایما هیبریدی به مرز یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون نزدیک شود.

لاماری‌اما هیبریدی نسبت به آن نسخه بنزینی که در این سال‌ها دیدیم، تفاوت‌های ظاهری جزیی دارد و مثلا شاهد یکسری تغییروتحول در طراحی سپرهای عقب و جلو هستیم.

لاماری‌ایما هیبریدی نسبت به نسخه بنزینی اندکی سنگین‌تر است، اما خب از طرف دیگر قدرت بیشتر و مصرف سوخت کمتری دارد.

خودروهای سامانه یکپارچه؛ رونمایی از اولین محصولات برقیایرانخودرو به‌عنوان بزرگترین تولیدکننده خودرو در کشور، پابه‌پای واردکننده‌ها جلو می‌رود و در این مرحله با عرضه لونا وارد میدان شده است

قیمت هونگچی E-QM ۵؛ حداقل ۳۰ هزار دلار

هونگچی E-QM ۵ جزو اولین خط‌شکن‌های برقی در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی است و به‌خاطر آلایندگی کمتر، مالیات و عوارض کمتری دارد.

قیمت هونگچی E-QM ۵ برقی در دسته خودروهای ۳۰ هزار دلاری قرار می‌گیرد و حول‌وحوش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون می‌ارزد.
قیمت هونگچی E-QM ۵ در سامانه یکپارچه اتفاقا در همین محدوده یعنی یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون اعلام شده، اما به این عدد هزینه‌های جانبی هم اضافه می‌شود و قیمت هونگچی E-QM ۵ را بالاتر می‌برد.

هونگچی E-QM ۵ به کمک موتور برقی که دارد، ۱۹۰ اسب‌بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن‌متر گشتاور خروجی آزاد می‌کند و آن را از طریق گیربکس موجود روی محور عقب، به چرخ‌ها انتقال می‌دهد.

قیمت هوندا ENS ۱؛ حداقل ۲۷ هزار دلار

قیمت هوندار ENS ۱ به‌عنوان یکی دیگر از خودروهای برقی دومین مرحله سامانه یکپارچه فروش خودرو حداقل ۲۷ هزار دلار است. گفتیم حداقل، چون قیمت هوندا ENS ۱ در گران‌ترین تیپ تا ۳۳ هزار دلار بالا می‌رود، اما همان نسخه پایه که وارد کشور شده، ۲۷ هزار دلار یعنی تقریبا یک میلیارد و نقریبا ۶۰۰ میلیون ارزش دارد.

قیمت هوندا ENS ۱ البته در سامانه یکپارچه فروش خودرو به شکل علی‌الحساب اعلام شده و خریداران آن باید فعلا چیزی نزدیک یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون برای آن کنار بگذارند.

قیمت لونا؛ ۱۵ هزار دلار

لونا قرار است اولین خودرو وارداتی برقی ایرانخودرو باشد. جزو خودروهای برقی اقتصادی دسته‌بندی می‌شود و اساسا بین ۱۵ تا ۱۸ هزار دلار فروخته می‌شود. یعنی به پول خودمان حداقل ۹۰۰ و حداکثر یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان.

قیمت لونا ایرانخودرو با این حال مثل هوندا ENS ۱ به‌شکل علی‌الحساب اعلام شده و خریداران خودرو برقی ایرانخودرو باید تا تعیین‌تکلیف نهایی، ۹۴۵ میلیون به حساب ایرانخودور واریز کنند. فراموش نکنید لونا ایرانخودرو یک محصول تمام چینی است و برخلاف شایعاتی که شنیده می‌شود، فعلا برنامه‌ای از سوی ایرانخودرو برای مونتاژ وجود ندارد.

خودروهای سامانه یکپارچه فروش خودرو

خودرو

شرکت‌ واردکننده

قیمت جهانی

قیمت سامانه یکپارچه

نیسان سانی

جهان نوین

۱۶ تا ۱۹.۳ هزار دلار

یک میلیارد و ۱۰۷ میلیون (بدون احتساب هزینه جانبی)

لاماری‌ایما

آرین پارس موتور

۲۰ تا ۲۱ هزار دلار

یک میلیارد و ۵۴۳ میلیون (بدون احتساب هزینه جانبی)

هونگچی E-QM۵

بهمن‌موتور

۳۰ هزار دلار

یک میلیارد و ۸۰۵ میلیون (بدون احتساب هزینه جانبی)

هوندا ENS۱

معین‌خودرو

۲۷ تا ۳۳ هزار دلار

یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون (علی‌الحساب)

لونا

ایرانخودرو

۱۵ تا ۱۷ هزار دلار

۹۴۵ میلیون تومان

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904015

دیگر خبرها

  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه