Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک دین‌پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور در سفر به سواحل مکران از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی، بندر شهید بهشتی و منطقه آزاد چابهار بازدید و در نشست ستاد توسعه سواحل مکُران با موضوع واردات کالا از طریق بندر چابهار شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا ، بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور به همراه احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان جهت بازدید و بررسی آخرین وضعیت پروژه های سند توسعه و محرومیت زدایی و شرکت در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، در سفری دو روزه وارد شهرستان کنارک شده است، از آخرین وضعیت اجرای سد کهیر، طرح کشت وصنعت مکران ، فاز یک اسکله صیادی کنارک ، مرکز مخابرات دریایی گوردیم، پروژه پوشش رادیویی سواحل استان در منطقه A۱ و طرح ساماندهی منطقه حاشیه نشین چادران بازدید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی وزیر کشور در جریان بازدید از سد کهیر شهرستان کنارک، ضمن گلایه شدید از توقف سه ساله پروژه اظهار داشت: در بازدیدی که ۳۰ ماه قبل و در آذر ماه سال ۱۳۹۷ از این پروژه داشتم، سازمان مسئول و پیمانکار پروژه ، میزان پیشرفت فیزیکی پروژه را ۸۵ درصد اعلام که این موضوع عینا در سند محرومیت زدایی اضطراری از منطقه بلوچستان درج و جهت تسریع در تکمیل پروژه، حسب دستور رییس جمهور محترم به وزیر محترم نیرو ابلاغ شده است، لیکن امروز و پس از گذشت ۳۰ ماه از زمان بازدید قبلی؛ سازمان مسئول اجرای پروژه که وزارت نیرو می باشد، پیشرفت فیزیکی پروژه را ۷۰ درصد اعلام و علت کاهش نزولی ۱۵ درصدی میزان پیشرفت پروژه را خروج‌ پیمانکار قبلی از پروژه و انتقال تجهیزات مربوط به بخش تجهیز کارگاه، توسط پیمانکار خلع ید شده قلمداد می کند.

دبیر شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور، در ادامه به تعطیلی حدودا ۳ ساله کارگاه اشاره و تصریح نمود، متاسفانه علیرغم تخصیص و تامین حدودا ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی و اسنادی برای تکمیل پروژه، سازمان مجری جدید که از ۵ ماه قبل در سایت پروژه مستقر گردیده ، هنوز موفق به راه اندازی کارگاه و‌ادامه کار و‌عملیات اجرایی پروژه نشده و کماکان در حال تجهیز مجدد کارگاه است.

دین پرست با تاکید بر جایگاه بی بدیل آب در اقلیم و حیات و معیشت مردم استان سیستان و بلوچستان افزود ، آنگاه که سیستان و بلوچستان بعنوان یکی از کم بارش ترین استانهای کشور محسوب و هموطنان عزیزمان به شدت از کمبود آب در مضیغه هستند، شایسته نیست که آب گرانبها و غیرقابل جبران ناشی از سیلاب بزرگ سال ۱۳۹۸ و روان آب های ماه گذشته، به دریای عمان سرازیر شود و کشت و کار و زندگی مردم منطقه، تحت تاثیر بی آبی ناشی از بی تدبیری مسئولین ذیربط باشد.

قائم مقام رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، در اثنای بازدید از طرح سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیون دلاری کشت و صنعت مکران، در جریان مشکلات پیش روی این پروژه ۲۰۰ میلیون دلاری قرار گرفت و مقرر شد تمهیدات لازم در جهت مرتفع نمودن مشکلات این طرح، در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که فردا در چابهار برگزار خواهد شد اتخاذ گردد.

معاون وزیر کشور در ادامه برنامه های صبح امروز، از منطقه نمونه گردشگری منطقه گوردیم، مرکز مخابرات دریایی گوردیم، پروژه پوشش رادیویی سواحل استان در منطقه A۱ دریایی و طرح ساماندهی منطقه حاشیه نشین چادران از توابع بخش مرکزی شهرستان کنارک بازدید کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون وزیر کشور بابک دین پرست سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فداحسین مالکی نماینده زاهدان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشورهای حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان‌ این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان‌ اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی در گفتگو با ایلنا، افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی‌ از آنها مرز است. دیگری کشورهای همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبودها و تنگناهایی که نیروهای امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس ‌عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور،‌ تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیرسوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود. بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902283

دیگر خبرها

  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تصاویری از فرمانده بلندپایه سپاه در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان