Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز موفق شد تجهیزات مختلف پایانه جدید فرودگاه کیش را در زمینه تجهیزات و تکنولوژی‌های نور و روشنایی باند فرودگاه و همچنین پل‌های حمل مسافر را طراحی کرده و بسازد.

 امیررضا برکتین مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه وزارت راه و بخش‌های مختلف هواپیمایی کشورمان در زمینه تجهیزات فرودگاهی همواره واردکننده تجهیزات از خارج بودند، گفت: تلاش کردیم از توان متخصصان و نیروی توانمند داخلی برای ساخت تجهیزات و رفع نیازهای مهم صنعت  و استراتژیک هوایی قدم‌هایی را برداریم و موفق شدیم دانش بومی روشنایی ال ئی دی (LED)   و تجهیزات و تکنولوژی‌های مختلف و متنوع نور و روشنایی باند فرود هواپیماها و همچنین پل‌های حمل مسافر در فرودگاه‌ها را طراحی نموده و بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اهمیت فرود هواپیماها به شکل ایمن در فرودگاه‌ها خاطرنشان کرد: برای فرود ایمن هواپیما  دو نکته حائز اهمیت است یکی مربوط به سیگنال‌های بصری و دیگری مربوط به امواج است.

وی درباره این پروژه مهم صنعت هوایی که توسط متخصصان داخلی ساخته‌شده خاطرنشان کرد: اهمیت این پروژه به‌قدری مهم است که مورد توجه شرکت‌های هوانوردی و هوایی منطقه و جهان قرارگرفته و ایران به‌عنوان سومین کشور بعد از دو کشور غربی به این تکنولوژی دست‌یافته است.

وی با اشاره به اینکه دانش نوین و ایجاد فناوری‌های لازم را در این زمینه به دست آوردیم اظهار کرد: نور باند فرودگاه‌ها ۳۳ سرفصل دارد که گام‌به‌گام در این زمینه جلو رفتیم و توانستیم ۳۲ سرفصل را با موفقیت به انجام برسانیم و در منطقه و جهان نام ایران عزیز را در این حوزه مهم مطرح کنیم.

وی با اشاره به اینکه ابتکارات و اختراعات و یافته‌های این پروژه‌ها بسیار مهم هستند خاطرنشان کرد: در مراحل مختلف به دنبال پتنت کردن و ثبت آن‌ها در داخل و خارج از کشور هستم.

گفتنی است طراحی، ساخت و نصب تجهیزات پایانه فرودگاه جدید کیش توسط یک شرکت دانش‌بنیان داخلی  نمونه‌ای از موفقیت‌های پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی پارک علم وفناوری البرز فرودگاه کیش شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا