Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلا محروقی، پرتابگر ۱۸ ساله به عنوان اولین دختر ایرانی توانست سهمیه حضور در مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان جهان را در ماده پرتاب دیسک بدست بیاورد. او که به گفته خود بدون حامی توانسته این سهمیه را کسب کند اکنون و در آستانه مسابقات جهانی خواستار حمایت مسئولان شده تا شانس خود را برای کسب مدال جهانی امتحان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک ورزشی، این ورزشکار اکنون امکان حضور و تمرین در پیست را ندارد و طبق فیلم‌هایی که در اختیار ایسنا قرار گرفته کنار خیابان و در زمینی خاکی پرتاب می‌کند که شرایط را برای او سخت کرده است. از طرفی مشکلات مالی باعث شده تا نتواند در شرایطی مناسب کار خود را ادامه بدهد و نیازمند حمایت مسئولان ورزشی دوومیدانی و مسئولان استان خراسان رضوی است.

محروقی در مورد کسب سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی جهان به ایسنا گفت: خوشبختانه به عنوان اولین دختر ایران سهمیه را گرفتم، اما متاسفانه در این راه هیچ حمایتی از من نشده است. امیدوارم از این به بعد حمایتم کنند، چون امکاناتی برای تمرین ندارم، در حالی که اگر شرایط خوبی داشتم در مسابقات ترکیه نسبت به سایر رقبایم رکورد بهتری را ثبت می‌کردم.

او به تمرین در زمین خاکی اشاره و بیان کرد: مربی من آقای حمید ابراهیم‌نژاد است. در مشهد اجازه نمی‌دهند که مردان و زنان در یک پیست تمرین کنند، به همین دلیل نمی‌توانم از پیست استفاده کنم و تمریناتم را در یک زمین خاکی کنار خیابان انجام می‌دهم. مکان کثیفی است و استاندارد‌های لازم پرتاب را ندارد. از طرفی هر نوع آدمی رفت و آمد می‌کند و امنیت نداریم. اگر دیسک، مکمل و شرایط خوبی داشته باشم و مربی در پیست بالای سرم باشد، قطعا رکورد‌های خوبی می‌زنم.

این پرتابگر دیسک با اشاره به هزینه‌های زیاد دوومیدانی، بیان کرد: ماهانه حدود ۱۵ میلیون تومان هزینه دارم، اما با پنج میلیون تومان از جیب خودم سر می‌کنم. به عنوان جایزه کسب سهمیه مسابقات جهانی می‌خواهند مبلغ سه میلیون تومان به من بدهند که پول رفت و آمدم هم نمی‌شود، چون سه شیفت در روز تمرین و هزینه پرداخت می‌کنم. دختران زیادی هستند که می‌توانند بهتر باشند، اما حامی ندارند. من هم اگر اسپانسری داشته باشم، می‌توانم رکورد‌های بهتری بزنم و حتی درمسابقات جهانی برای مقام تلاش کنم.

او افزود: خیلی دنبال حامی بودم، چون از پس هزینه‌هایم برنمی‌آیم. نیشابوری هستم و در این شهر فولادخراسان اسپانسر خیلی از فوتبالی‌ها شده است، اما هر چه پیگیری کردم، حامی من نشد. نمی‌دانم چرا بقیه ورزشکاران را حمایت می‌کنند، اما من را نه؟

محروقی با بیان اینکه با وجود شرایطی که دارم همیشه در حد توان تلاش کرده‌ام، ادامه داد: برای کسب ورودی جهان بیشتر از بدنم استفاده کردم. در حالی که مکمل لازم دارم و هر دو هفته باید دو کیلو پروتئین مصرف کنم که نزدیک دو میلیون تومان می‌شود. از طرفی کفش‌های پرتابم پاره شده و دیسک هم ندارم. البته گفته‌اند دیسک می‌دهند، اما هنوز چیزی به دست من نرسیده است. با وجود این شرایط، باز هم می‌توانم رکوردم را بزنم، اما اگر وضعیت بهتر شود قطعا امید مدال دارم.

او در مورد وضعیت دوومیدانی زنان گفت: در اعزام‌هایی که امسال انجام شد، بیشتر ورزشکاران مرد بودند در حالی که زنان دیگری هم شایستگی حضور در تیم اعزامی را داشتند. در کل به زنان خیلی اهمیت نمی‌دهند. پخش زنده نداریم و همیشه می‌گویند دوومیدانی رشته‌ای فقیر است. اگر مردم این رشته را بشناسند و حامیان مالی زیاد شوند، قطعا استعداد‌های بیشتری شناسایی می‌شوند.

محروقی به اهداف خود در دوومیدانی اشاره و بیان کرد: هدفم این است که سال آینده در بازی‌های آسیایی شرکت کنم و رکورد بزنم و پس از آن به مسابقات سطح بالاتری، چون دایموند لیگ وارد شوم. از طرفی امیدوارم که سهمیه المپیک ۲۰۲۴ را کسب کنم، اما در مرحله اول به آسیا فکر می‌کنم. با رکورد آسیا ۱۰ متر فاصله دارم، اما از سال گذشته تا الان ۹ متر ارتقاء رکورد داشته‌ام و اگر محکم تمرین کنم و شرایط خوبی داشته باشم قطعا این ۱۰ متر را هم جبران می‌کنم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 محسن رضایی شورای شهر ششم نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مهلا محروقی پرتابگر دیسک دوومیدانی زنان انتخابات 1400 محسن رضایی شورای شهر ششم نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب مدال نقره قهرمانی آسیا از سوی پرتابگر جوان ایران
  • کسب نقره قهرمانی آسیا از سوی پرتابگر جوان ایران
  • طلای تاریخی دختر ایرانی در قهرمانی آسیا
  • مدال طلای ۴۰۰ متر با مانع آسیا به دختر دونده ایران رسید
  • دوومیدانی جوانان قهرمانی آسیا| تاریخ سازی نازنین عیدیان/ طلای ۴٠٠ متر با مانع برای عیدیان
  • تاریخ‌سازی عیدیان با کسب طلای دوومیدانی جوانان قهرمانی آسیا
  • نشست صمیمی دبیر فدراسیون دوومیدانی با ورزشکاران شانس کسب ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • المپیک شگفتی‌ها
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک