Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت: برای آینده ایران رأی می‌دهم و حضور آگاهانه جوانان، زنان و همه ایرانیان را پای صندوق های رای موجب پایداری و تداوم امنیت و پیشرفت ایران می‌دانم.

به گزارش مشرق، محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان طی نامه‌ای خطاب به مردم ایران تاکید کرد: برای آینده ایران رأی می‌دهم و حضور آگاهانه جوانان، زنان و همه ایرانیان را در پای صندوق های رای در روز ۲۸ خرداد موجب پایداری و تداوم امنیت، یکپارچگی و پیشرفت ایران می‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح زیر است:

مردم بزرگوار ایران!

سرزمین پهناور و تاریخی ایران با پیشینه تمدن و فرهنگ باستانی در صحنه امروز جهان باید جایگاه و شأن و منزلتی ممتاز و شایسته و در تراز ملت ایران را داشته باشد. مردم این سرزمین طی دویست سال گذشته با تلاش و اهتمام فراوان جنبش‌های متعدد آزادیخواهی را برای دستیابی به توسعه و پیشرفت کشور رقم زده‌اند. ایران

با وجود ثروت‌های استثنایی میدان‌های گاز و نفت، معادن متعدد، زمین های حاصلخیز، موقعیت راهبردی برای ترانزیت کالا، تجارت و بازرگانی تاریخی، جاذبه‌های بی‌نظیر گردشگری، زیرساخت های علمی، صنایع گوناگون و از همه مهمتر نیروی انسانی توانمند باید از درآمد سرانه بالایی برای مردم کشور بهره‌مند باشد. اما هنگامی که با واقعیت‌های وضعیت اقتصادی فعلی کشور و اوضاع وخیم معیشتی مردم مواجه می‌شویم، گویی از کشوری فقیر و خالی از منابع صحبت می‌کنیم. عدم کفایت و کارآمدی در مدیریت کشور در شانزده سال گذشته و دشمنی و اعمال فشارهای سنگین تحریم های اقتصادی سال هاست که سرعت توسعه کشور را گرفته و شاخص های اقتصادی را تحت تأثیر شدید خود قرار داده است.

از طرف دیگر پیشرفت های علمی شگرف، رشد آمار فارغ التحصیلان دانشگاهی، دستیابی به فنآوری های پیشرفته دفاعی و صنعتی در حوزه های مختلف طی چهل سال گذشته از استعداد و توان بالای نهفته در مردم این سرزمین حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: روحانی، خاتمی و تجاهل العارف!

مردم و علی الخصوص جوانان این کشور نیاز به فضای آزاد برای فعالیت و رشد و پیشرفت و موفقیت دارند. انحصارطلبی، تنگ نظری، حذف حداکثری و طراحی‌های سیاسی برای به حاشیه راندن جوانان، زنان، نیروهای دلسوز و آگاه در کشور، روندی است که بخصوص در احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات این دوره ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا به شکل بی‌پرده و با بی‌تدبیری و عدم توجه به عواقب ناگوار آن، مشاهده گردید.

جمهوری اسلامی ایران نظامی که حاصل قیام مردم این سرزمین است و برای رشد و توسعه آنچه جان‌های عزیزی که نثار گردیده و چه سال های طولانی که از عمر یکایک ایرانیان صرف آن شده است، باید در بر گیرنده همه ایرانیان باشد. فرصت طلبان که همواره در همه نظام ها از میان منازعات سیاسی و گل آلود شدن اوضاع کشور سربرمی آورند و منافع فاسد و رانت های میلیاردی را شکار می‌کنند، در چنین شرایطی باز هم پیروز میدان خواهند بود.

همانگونه که در ۲ نامه قبلی خطاب به مردم عزیز کشورمان تاکید کردم همراهی با ملت عزیز ایران و شنیدن مطالبات به حق آنان که همانا انتقاد به وضعیت حاکم است و نیز اعتراض به ظلمی که در حق تعدادی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شده است برای من اصلی اساسی در سیاست‌ورزی مصلحانه ای است که به آن اعتقاد دارم و متاسفم که در دهه پنجم انقلاب بواسطه تنگ نظری بخش‌هایی از حاکمیت امکان حضور همه سلایق در انتخابات وجود ندارد و با اظهار نظر یکی از مقامات سابق امنیتی مشخص شد که چه جفاهایی در حق تعدادی از شخصیت‌های برجسته نظام شده است که جبران آن برای دست اندرکاران امر انتخابات بسیار دیر شده است.

اینجانب در طی دوران انقلاب و پس از آن برای اصلاح امور کشور همواره شیوه های علمی، سیستمی و اخلاق مدارانه را مورد استفاده قرار داده ام. اعتقاد دارم که مردم باید حاکم بر سرنوشت خود باشند و مخالف رفتارهای قیم مأبانه هستم که هستی و شخصیت ملت را به بازی می‌گیرد.

معتقد هستم که اصلاحات را باید درون نظام و در چارچوب های قانونی شکل داد. صندوق رأی نهاد مردم سالاری و جمهوریت نظام، شاید مهمترین جایگاهی باشد که در آن رأی و نظر عموم مردم می تواند به حساب بیاید. اگر به اصلاحات در چارچوب قوانین حاکم بر کشور اعتقاد داریم باید از همه ظرفیت موجود هرچند محدود برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنیم. صندوق رای از نظر اینجانب فرصتی برای اقدام است. این فرصت و این جایگاه با بی تدبیری از دست خواهد رفت و کشور را در سراشیبی اضمحلال قرار داده و آینده این سرزمین را با مخاطرات برگشت ناپذیر روبرو خواهد کرد.

اصلاح امور با ایجاد بی ثباتی و ناامنی و گسست سرزمینی که حاصل فروپاشی اجتماعی و از دست رفتن سرمایه های اجتماعی ناشی از بی اعتنائی به صندوق رای است حاصل نخواهد شد. با درک و توجه به خشم و نارضایتی عمیق مردم و احترام به احساسات پاک و برانگیخته شده آنان از همه ایرانیان به خصوص از جوانان عزیز تقاضا دارم تا برای حفظ این سرزمین و امنیت و یکپارچگی و اولویت قرار دادن منافع ملی و جلوگیری از یکدست شدن حاکمیت، مشارکت در انتخابات را مورد توجه جدی قرار دهند.

مطمئن هستم که با حضور مردم در صحنه و استمرار آن و انرژی حاصل از سرمایه اجتماعی عظیم جامعه ایرانی می توانیم اصلاحات اساسی در روند امور ایجاد کنیم، کما اینکه در همین دوره شاهد هستیم که هر هفت نامزد ریاست جمهوری گفتمان اصلاح طلبانه را برگزیده اند چون واقعیت این است که این کفتمان مورد پسند مردم و جامعه ایرانی است. برای آینده ایران رأی می‌دهم و حضور آگاهانه جوانان، زنان و همه ایرانیان را در پای صندوق های رای در روز ۲۸ خرداد موجب پایداری و تداوم امنیت، یکپارچگی و پیشرفت ایران می دانم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین انتخابات 1400 اصلاح طلبان محمدرضا عارف جمهوری اسلامی ایران ایران برای آینده ایران رأی می دهم همه ایرانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت گفت: هم‌اکنون براساس برآوردها کشورهای آفریقایی بالاترین رشد اقتصادی را طی سال ۱۴۰۲ داشته‌اند و این مسأله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در ۲ دهه آینده رقم خواهد زد.

به گزارش ایسنا، سلیمان قاسمیان ظهر امروز در نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های دوجانبه با کشورهای آفریقایی در حوزه صنایع پایین‌دستی و بالادستی صنعت نفت و نیز فرصت‌های تکرارنشدنی بازار در این قاره، گفت: هم‌اکنون، براساس برآوردها، کشورهای این قاره بالاترین رشد اقتصادی را طی سال گذشته داشته‌اند و این مسئله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در دو دهه آینده رقم خواهد زد.

وی با اشاره به اینکه ۷.۲درصد از ذخایر هیدروکربوری جهان در قاره آفریقا قرار دارد، افزود: طی دو سال اخیر بیشترین اکتشاف‌های مواد نفتی و گازی جهان به‌ترتیب در کشورها نامیبیا، غنا، آنگولا و آفریقای جنوبی انجام شده است.

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت بیان کرد: هم‌اکنون در حوزه تقاضای فرآورده‌های نفتی و گازی شاهد افزایش تقاضا در قاره آفریقا هستیم. این قاره اکنون ظرفیت پالایشی روزانه ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه را دارد که نسبت به مصرف داخلی خود بسیار کمتر است، ازاین‌رو ما می‌توانیم بازارهای صادراتی فرآورده‌های نفتی خوبی در این قاره، به‌خصوص در شرق و جنوب آن داشته باشیم.

قاسمیان صادرات خدمات فنی و مهندسی، بازسازی پالایشگاه‌های موجود و صادرات فرآورده‌های نفتی و گاز مایع را از دیگر فرصت‌های ایجاد ارتباط بیشتر با صنعت نفت قاره آفریقا اعلام کرد.

افزایش ۲۶درصدی مصرف گاز جهان تا ۲۰۴۰

براساس این گزارش، رضا نوشادی - مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه تا سال ۲۰۴۰ مصرف گاز در جهان ۲۲ تا ۲۶ درصد افزایش داشته و هم‌زمان شاهد افزایش تقاضای این حامل انرژی خواهیم بود، گفت: ایران به‌عنوان دومین دارنده ذخایر گازی جهان همواره یکی از ظرفیت‌های بالقوه برای تأمین پایدار گاز در دهه‌های آینده خواهد ماند.

وی با یادآوری اینکه صنعت گاز ایران طی سال‌های اخیر با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته است تولید خود را از حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب در سال ۱۳۸۹ به بیش از ۸۷۵ میلیون مترمکعب در حال حاضر برساند، تصریح کرد: هم‌اکنون فرایند تولید گاز، از مرحله تولید تا توزیع، بدون حضور شرکت‌های خارجی و ازسوی متخصصان ایرانی انجام می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به اینکه این شرکت هم‌اکنون مدیریت بیش از ۴۴۰ هزار کیلومتر خط لوله گاز در کشور را بر عهده دارد، افزود: در بخش ساخت ایستگاه‌های تقویت فشار و پالایشگاه‌های گازی به‌ترتیب ۹۲ و ۷۶ درصد به خودکفایی رسیده‌ایم. ما و ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان داخلی مرتبط با ما می‌توانیم در زمینه احداث و تعمیرات خطوط لوله و ایستگاه‌های تقویت فشار گاز، به کشورهای آفریقایی خدمات فنی و مهندسی ارائه کنیم.

نوشادی پروژه‌های بازیابی کربن، مینی ال‌ان‌جی، تولید هیدروژن از گاز، ساخت توربواکسپندر و حذف کربن را از پروژه‌های جدید در صنعت گاز دانست و گفت: هم‌اکنون ایران در بحث ساخت دو نوع توربوکمپرسور، بیش از ۲ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است.

آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا در حوزه پالایشگاهی

براساس این گزارش، علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نیز در این نشست تخصصی، گفت: ایران آمادگی دارد در زمینه تعمیرات اساسی، تأمین تجهیزات، نگهداری و تولید در حوزه پالایشگاهی با کشورهای آفریقایی همکاری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ایران ۳۰ سال پیش در زمینه تعمیر و ساخت پالایشگاه‌های نفت و گاز ۱۰۰درصد به خارج وابسته بود، بیان کرد: در سایه مدیریت دولت‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده تحریمی پس از ۴۵ سال تحریم و هشت سال جنگ، هم‌اکنون ضمن خودکفایی کامل در تعمیرات، پالایشگاه‌های نفتی خارجی را نیز تعمیرات اساسی می‌کنیم.

مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، کمپرسورهای فرایندی، کاتالیست‌های بنزین‌ساز، مبدل‌های حرارتی، کولرهای آبی صنعتی، خدمات مکانیک، پایپینگ، عایق، فیلتر، ترانسفورماتور و ابزار دقیق را ازجمله صدها محور صادراتی خدمات فنی و مهندسی به قاره آفریقا اعلام کرد.

ایران سومین تولیدکننده ال‌پی‌جی دنیا

براساس این گزارش، امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه هم‌اکنون قاره آفریقا در زمینه تولید و مصرف ال‌پی‌جی برابر است، گفت: این قاره به‌شدت به انرژی و سوخت نیاز دارد و ایران به‌عنوان سومین تولیدکننده گاز مایع (ال‌پی‌جی) می‌تواند در افزایش صادرات این حامل انرژی در این قاره، نقش‌آفرینی کند.

وی در ادامه بیان کرد: هم‌اکنون چین، هند و ژاپن به‌ترتیب بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان ال‌پی‌جی در جهان به شمار می‌آیند و در قاره آفریقا مراکش، مصر، تونس و آفریقای جنوبی به‌ترتیب بزرگ‌ترین واردکنندگان این حامل انرژی هستند.

طبق اعلام وزارت نفت، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران قیمت بالا و نبود اسکله‌های استاندارد را دو دلیل عمده مصرف پایین ال‌پی‌جی در قاره آفریقا دانست و گفت: تولید این ماده در ایران طی چند سال اخیر صعودی بوده و از ۵ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ به ۷ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ رسیده است.

صادرات ۳۵۰ میلیون دلاری کود اوره به آفریقا

براساس این گزارش، بیژن چگنی، سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز در این نشست تخصصی، با تأکید بر اینکه هم‌اکنون عمده محصول صادراتی پتروشیمی ایران به قاره آفریقا کود اوره است، افزود: هم‌اکنون سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار کود اوره به این قاره صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ایران ۹۵ میلیارد دلار طرح پتروشیمی جدید و در حال اجرا دارد، تصریح کرد: از این مقدار تاکنون ۱۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام شده و مذاکرات برای ۸۲ میلیارد دلار دیگر، از طریق فاینانس در حال انجام است.

سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران صادرات کاتالیست را یکی از فرصت‌های ارتباط صنعت پتروشیمی ایران و قاره آفریقا اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون ایران در زمینه کاتالیست به خودکفایی ۹۵درصدی رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • پیام رئیسی به مناسبت قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا | اهتزاز پرچم پرافتخار ایران در تایلند موجب سرافرازی ایرانیان ورزش‏‌دوست شد
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت