Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امیدوارم آمریکا به برجام برگردد؛ اگر در دولت فعلی تحریم‌ها برداشته شود مورد استقبال من است؛ توسعه با تهاتر و خنثی سازی تحریم نمی شود.

عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز طی نشست خبری، اظهار داشت: برجام مسئله مهم مورد تایید نظام است و مصمم هستیم اجرایی شود و دولت فعلی هم دنبال آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم آمریکا به برجام برگردد و تعهدات آن راستی آزمایشی شود، اگر در دولت فعلی تحریم‌ها برداشته شود مورد استقبال من است و اگر در این دولت نشود جزو اولویت اول من است.

وی افزود: ما نیاز به تعامل با دنیا داریم. ما به سرمایه خارجی و بازار‌های خارجی نیاز داریم. با تهاتر نمی‌شود کشور را اداره کرد.

همتی تاکید کرد: در شرایطی که فشار حداکثری بود، ما مقاومت کردیم، چون دنبال فشار اقتصادی بودند و ما در بانک مرکزی هم جلوی آن ایستادم. توسعه با تهاتر و خنثی سازی تحریم نمی‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: ما که نیامدیم صبح تا شب به مردم فشار وارد کنیم. چرا باید برای مردم سوال ایجاد کنیم که چرا مخالف FATF هستیم. بنده طرفدار مبادلات اقتصادی و تعامل با کشور‌های خارجی هستم. توسعه بدون برون گرایی و درون‌زایی موجود در اقتصاد مقاومتی شکل نمی‌گیرد.

همتی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه شما در مناظرات تلویزیونی در پاسخ به خیلی اسناد با انگ زدن به رقیب از کنار مسائل رد شدید، لطفا به مردم بگویید که ماجرای نامه چه بود و چرا طرفدار بنزین ۵ هزار تومانی بودید، گفت: دوستانی که نامه را منتشر کردند چرا کلش را منتشر نمی‌کنند؟ چرا فقط یک بخش از آن را منتشر می‌کنند؟

همتی گفت: این نامه را به رهبری و دولت نوشته شد و دولت هم در زمان خودش آن را اجرا نکرد. من بیشتر هدفم رسیدگی به وضعیت معیشت مردم و جلوگیری از تورم بیشتر بود، اما چون در این زمینه آنچه که گفته بودم انجام نشد ما نتوانستیم نه موضوع افزایش قیمت بنزین و نه حوادث بعد از آن را مدیریت کنیم.

وی یادآور شد: همین یک چهارم از نامه من که منتشر شده است در آن دو نکته مهم دارد یکی اینکه باید یارانه مردم تا ۹۵ هزار تومان افزایش یابد. من به دنبال معیشت مردم هستم. نکته دوم این است که در آن بخش نامه گفته‌ام که با تدبیر باید این امر اجرایی شود، اما کجا در افزایش قیمت بنزین تدبیر حاصل شد؟

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهور در مورد احتمال ائتلاف با محسن مهرعلیزاده گفت: من صحبت و ملاقات با آقای مهرعلیزاده نداشتم. من ایستادم و معتقدم یک اقتصاددان باید امور را بدست می‌گیرد. من محکم ایستادم و حتما خوشحال می‌شوم آقای مهرعلیزاده به من کمک کنند تا تعهد خود را به مردم عملی کنم.

همتی ادامه داد: اصلاح طلبان تصمیم گرفتند در انتخابات شرکت کنند، اما مشخص نکردند که از چه کسی؟ من از روز اول گفتم مستقل آمدم وصدای بی قدرتان هستم و اکنون بخش عظیمی از اصلاح طلبان در ستاد من هستند و من خوشحال میشوم که اصلاح طلبان از من حمایت کنند.

وی افزود: من نگفته بودم که فردوسی پور و علی دایی به من رای بدهند من گفته بودم که با این شخصیت‌ها می‌توانم کار کنم. حتی اگر به من رای ندهند نظر من در مورد آن‌ها عوض نمی‌شود. ما می‌توانیم در کشور با تعامل کار کنیم. تاکید من این است که چرا فردوسی پور باید کنار گذاشته می‌شد. کسی مثل علی دایی که اسطوره کشور است چرا از او به احترام یاد نمی‌شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره قرارداد همکاری ایران و چین گفت: هر تفاهم و قراردادی باید به توسعه اقتصادی ایران منجر شود. منافع توسعه اقتصادی باید به جیب مردم برود. برداشت بد از این تفاهم‌نامه نداشته باشیم. ما باید با اروپا هم تفاهم نامه داشته باشیم.

همتی درباره اصلاح ساختار بودجه ضمن تاکید بر ضرورت این امر، تصریح کرد: قیر رایگان در بودجه چند هزار میلیارد تومان! شوخی نیست آیا این‌ها برای حامیان آن‌هایی که در ستاد کمک می‌کنند، نیست؟ این پول‌ها از کجا می‌آید؟ وقتی می‌گوییم ساختار بودجه اصلاح شود وابستگی جاری کشور به نفت اصلاح و مالیات از کسانی که درآمد دارند باید صورت بگیرد، من می‌توانم ظرف ۲ سال ساختار بودجه را اصلاح می‌کنم. در دولت من اجازه این نوع دخالت در اقتصاد و بازی با معیشت مردم را نخواهم داد.

وی در مورد اظهار نظرش درباره ملاقات با جو بایدن رییس جمهور آمریکا، گفت: من مشکلی ندارم با کسی ملاقات کنم. بایدن از زمانی که آمده تحریم حداکثری همچنان ادامه دارد. یک دلار از منابع ما را آزاد نکردند، ملاقات با آن‌ها هیچ مشکلی ندارد، اما در راستای تامین منافع ملی ما.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در مورد برنامه خود برای اداره کشور و چرایی منتشر نشدن آن تاکنون، بیان کرد: برنامه خود را امروز در سایت شخصی بارگذاری می‌کنم. با محوریت اصلاح و حکمرانی اقتصادی در کشور است. اسامی که اعلام کردم اسامی کابینه من نبود. بلکه من سمبلیک اسم بردم. در مورد کابینه فکر می‌کنم و هنوز به جمع بندی نرسیدم.

همتی در مورد حجاب بانوان در کشور تصریح کرد: حجاب در کشور ما قانون است و من به عنوان رئیس جمهور، تعهد و سوگندم اجرای قانون اساسی و پایبندی به قانون است. بحثی که در مورد حجاب کردم باید به این نکات توجه شود. زنان کشور ما اعتقادات و باور‌های عمیقی دارند. نباید در زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم. ما اعتقاد و باور داریم تشخیص زنان ما بهتر از ما است.

وی اضافه کرد: از من انتقاد کردند چرا گفتی اس ام اس دهید به بانوان در خودروها. من شنیدم به خیلی‌ها اس ام اس داده شده که اشتباه شده و استرس به مردم وارد شده است. چرا باید در داخل ماشین مردم تجسس می‌کنید. خودرو مردم حریم خصوصی است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه علت کاندیداتوری من وضعیت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور است، اظهار کرد: این وضعیت مطلوب یک توسعه پایدار نیست و قطار توسعه به سرعت از ما رد شده است. با اینهمه امکانات و منابع مردم ما شایسته این وضعیت اقتصادی نیستند.

همتی افزود: ما باید هم استراتژی خود را تغییر بدهیم و هم تاکتیک‌ها و روش‌های خود را عوض کنیم. این وضعیت به توسعه پایدار نمی‌رسد. امیدوارم با حمایت مردم دولتی بر سر کار آید که با عقلانیت کشور را اداره کند و اجازه ندهد که سیاست، اقتصاد را هدایت کند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این پرسش که برنامه وی در زمینه برجام چیست، اظهار کرد: برجام مسئله مهمی است و مورد تأیید نظام و مورد تاکید رهبری است و ایشان هم گفته‌اند که این برجام باید اجرایی شود. امیدوارم آمریکا همانطور که از برجام خارج شد به آن بازگردد و تعهدات خود را اجرایی کند. ما هم به تعهدات خود بعد از راستی‌آزمایی بازگردیم.

وی با بیان اینکه اگر مردم رای ندهد نمی‌توان با فساد مبارزه کرد، گفت: ساختار بودجه قابل اصلاح است. ظرف دو سال این ساختار را اصلاح خواهم کرد چرا که به کسی بدهکار نیستم و با او تعامل نکردم که بخواهم بعد از انتخابات هوایش را داشته باشم. در دولت من اجازه این نوع دخالت‌ها در اقتصاد و بازی با معیشت مردم وجود ندارد.

همتی در پاسخ به این پرسش که برای افزایش پهنای باند اینترنت چه برنامه‌ای دارد، گفت: بخش‌هایی مثل اینستاگرام تبدیل به فضای کاری شده است. فضای مجازی تبلور فضای حقیقی ماست. باید فضای حقیقی جامعه را درست کنیم. نباید محدودیت و فیلترینگ ایجاد کنیم. همه دارند از فیلترشکن استفاده می‌کنند سوال این است که پول فروش آن به جیب چه کسی می‌رود؟ چه کسانی از این وضع نفع می‌برند؟

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مگر ما می‌خواهیم مردم را اذیت کنیم؟ این چه کاری است که به مردم بگوییم می‌توانی به یوتیوب، توییتر یا تلگرام بروی، اما نمی‌شود راحت این کار بکنی، باید اذیت شوی!

وی یادآور شد: من به آقای رئیسی گفتم شما وارد توییتر شدید اجازه دهید توییتر رفع فیلتر شود و مردم راحت توییت‌های شما را بخوانند، اما دستوری ندادند.

همتی خاطرنشان کرد: طبیعی است که دوستانی ۲ الی ۳ سال است تبلیغ می‌کنند و هر روز تیتر اول تلویزیون هست و هر روز از اقدامات خود برای اصلاح امور تبلیغ می‌کنند و طبیعی است که مردم حس کنند انتخابات از قبل تعیین شده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادعا کرد: دوستانی که رقیب من هستند سبب شدند که شرایط اقتصادی اینگونه شود و من به این دلیل تخریب می‌شوم که نگذاشتم شرایط بدتر از این شود. اگر مردم قهرشان را بر ندارند نمی‌توانم موفق شوم. نظرسنجی‌های دیروز انجام شده نشان می‌دهد که رای من جهش عظیمی کرده است. مردم باید بزنند زیر میز و اجازه ندهند نتایج انتخابات از قبل مشخص باشد. مردم نباید اجازه دهند سر نوشت چهار سال آینده آنان توسط کسانی که از پیش همه چیز را تعیین کردند، نوشته شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: همتی انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ساختار بودجه معیشت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۶۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • فروش ویژه 3 نهال گردو اصلاح شده چندلر، فرنور و ژنوتیپ برتر با باردهی 11 تن
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • پتروشیمی‌ها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • استقرار شعب رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند