Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به آسیب‌دیدگی شرکت‌های خلاق از همه‌گیری ویروس کووید ۱۹، در تلاش است از طریق رایزنی با دیگر نهادهای دولتی، تا حد امکان منابع موجود را برای حیات بخشی بیشتر به زیست‌بوم صنایع نرم و خلاق جذب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از زیرشاخه‌های مهم صنایع نرم و خلاق و مورد حمایت ستاد، حوزه سمعی و بصری و سینمایی است. بسیاری از شرکت‌های خلاق و استارتاپ‌های فعال در این حوزه از آسیب‌های کرونایی بی‌نصیب نماندند.

پیش از این معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی وام‌هایی را برای جبران خسارت ناشی از کرونا به شرکت‌های خلاق فعال در همه حوزه ها اختصاص داد.

در حال حاضر نیز عرصه‌های پشتیبانی فنی سینمایی، تهیه‌کنندگان دارای پروانه ساخت دارای اعتبار، صدابرداران، کارگردانان و دیگر اشخاص و شرکت‌ها و موسسات، به ویژه موسسات خلاق و فناور می‌توانند از وام ویژه کرونا که از مسیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تخصیص یافته است، بهره مند شوند. این وام با سود ۱۲ درصد اعطا می‌شود.

علاوه بر این،  ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق، رایزنی‌های مختلفی انجام داده است تا با همکاری رگان‌های مختلف، تنوع منابع مالی و تسهیلاتی در اکوسیستم فرهنگی و نرم و هویت‌ساز کشور افزایش یابد.

تاسیس صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق که به صورت تخصصی به شرکت‌های خلاق و استارتاپ‌های این حوزه خدمات مالی ارائه می‌دهد، یکی از تلاش‌های صورت گرفته در همین مسیر است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اقتصاد دانش بنیان صنایع خلاق سینما پرداخت تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اقتصاد دانش بنیان صنایع خلاق ویروس کرونا اقتصاد دانش بنیان صنایع خلاق سینما پرداخت تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری ریاست جمهوری صنایع نرم و خلاق شرکت های خلاق معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۷۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور