Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@13:38:28 GMT

در مناظرات بداخلاقی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۷۶۸۲

در مناظرات بداخلاقی شد

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام رحیم قزلباش در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: قاضی‌زاده هاشمی از همان روز اول بنا را بر این گذاشته است که به ضرر جبهه گفتمان اسلامی عمل نخواهند کرد.

مسؤول ستاد انتخاباتی قاضی‌زاده هاشمی در زنجان در ارتباط با انصراف قاضی‌زاده هاشمی از انتخابات نیز گفت: روز گذشته در فضای مجازی خبری مبنی بر انصراف قاضی‌زاده هاشمی از نامزدی در انتخابات منتشر شد، اما موضع دیروز نیز به خاطر این بود که به وی فشار زیادی وارد شده است، بنابراین آن اظهار نظر را کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اظهار نظر دیروز به خاطر فشارها بود، وگرنه  قاضی‌زاده تا آخر هستند و مشارکت حداکثری هدف آقای دکتر است و هدف جبهه انقلاب نیز قطعا همین امر است.

قزلباش با بیان اینکه تجربه انتخابات گذشته نشان داد که احمدی‌نژاد پدیده شد، گفت: به عقیده ما مردم از دو قطبی بودن خسته شده‌اند، یعنی ما کمترین امکانات را داشتیم اما بازخورد خوبی داشتیم و اگر مردم این را متوجه شوند، قطعا رای خواهیم آورد.

مسؤول ستاد انتخاباتی قاضی‌زاده هاشمی در زنجان گفت: مردم از شعار خسته شده‌اند و نیازمند یک تفکر جدید با عملکرد هستند.

وی با بیان اینکه حضور کاندیدهای مختلف موجب حضور پررنگ مردم در عرصه خواهد بود، بیان کرد: قاضی‌زاده معتقد به این است که ساختارها باید عوض شود و جوانان به میدان بیایند و دولت به خود مردم سپرده شود.

قزلباش با اشاره به اینکه اداره کشور باید از بحث کدخدا منشی خارج شود، گفت: قاضی‌زاده، آرایی را پای صندوق‌های رای می‌آورد که نمی‌خواستند رای دهند، از همین رو اگر بخواهد انصراف دهد سبب ریزش آرا می‌شود که به ضرر اصل انتخابات است.

مسؤول ستاد انتخاباتی قاضی‌زاده هاشمی در زنجان درباره میزان مشارکت مردمی در انتخابات نیز گفت: الان مهم نیست که چه کسی پیروز انتخابات است، بلکه ما دنبال مشارکت هستیم و امیدواریم که مردم انتقام این دولت را از دولت بعدی نگیرند.

وی با بیان اینکه تمام نامزدها با هدف پیروزی، وارد عرصه انتخابات می‌شوند، تصریح کرد: یکی از مبانی اصلی قاضی‌زاده هاشمی، کمک به مشارکت حداکثری در انتخابات است، اما کاری علیه جبهه انقلاب انجام نمی‌دهند.

قزلباش همچنین درباره احتمال پدیده بودن قاضی‌زاده هاشمی در انتخابات 1400 گفت: تجربه گذشته نشان داده که در برخی دوره‌ها نامزدی که کسی به آن فکر نمی‌کرد به عنوان رئیس‌جمهوری، انتخاب شده و اکنون در وضعیتی به سر می‌بریم که مردم از دوقطبی، خسته شده و به دنبال نفس جدید در عرصه انتخابات هستند و گفتمانی که قاضی‌زاده هاشمی وارد انتخابات کرده، این مطلب را پررنگ‌تر کرده است.

مسؤول ستاد انتخاباتی قاضی‌زاده هاشمی در زنجان درباره انتخابات شورای شهر و تاثیر مثبت آن در انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: امیدواریم میزان مشارکت افزایش یابد.

وی با بیان اینکه باید اجازه ورود گفتمان‌های جدید به انتخابات را بدهیم، گفت: قاضی‌زاده هاشمی، علمدار و طلایه‌دار گفتمانی است که خواستار تغییر ساختارها و میدان دادن به جوان‌ها است تا خود مردم، مدیران را انتخاب و در صورت نارضایتی، عزل کنند.

قزلباش درباره برگزاری مناظرات انتخاباتی نیز گفت: مناظره دوم چالش کمتری نسبت به مناظره اول داشت و در عرض سه دقیقه کسی نمی‌تواند برنامه بگوید به عقیده بنده دو قطبی شدن مناظرات خوب نیست و مردم دنبال برنامه هستند.

مسؤول ستاد انتخاباتی قاضی‌زاده هاشمی در زنجان با بیان اینکه در مناظرات بداخلاقی شد و کاندیداها طرف اخلاق را رعایت نکردند، اضافه کرد: مناظره سوم به دلیل مشترک بودن سوال نامزدها نسبت به مناظره اول و دوم بهتر بود اما متاسفانه مناظرات وارد فضای دوقطبی شد.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: قاضی زاده هاشمی انتخابات زنجان گفتمان اسلامی نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۷۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت، از برنامه شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: شورای وحدت دو ماموریت اساسی دارد. نخست کمک به کشورداری بر اساس نظام مسائل است. یعنی موضوعات اساسی کشورداری شناسایی و حوزه‌هایی که مورد اجماع نیست به بحث گذاشته شود تا به نظر واحدی دست یابیم و آن را در اختیار دولت قرار دهیم که این جزو ماموریت اصلی شورای وحدت است.

وی در گفتگو با ایرنا، دومین ماموریت شورای متبوعش را حضور در مناسبت‌ها و رویدادهای مهم سیاسی بیان کرد و افزود: یکی از این مناسبت ها، انتخابات است که شورای وحدت در عمر چهارساله خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری حضور فعال و مسئولانه داشت، البته در انتخابات مجلس در حوزه تهران انتظار ما برآورده نشد.

سخنگوی شورای وحدت با بیان اینکه در سطح کشور با تلاش شورای وحدت ۶۰ نماینده اختصاصی و ۳۰ نماینده مشترک با جریان های دیگر راهی بهارستان شدند، اعلام کرد: در مرحله دوم انتخابات هم نامزد داریم که معرفی می‌‍شوند و ممکن است تصمیم بگیریم از فهرست‌های دیگر لیست را تکمیل و به مردم تهران معرفی کنیم. در استان‌ها هم بررسی‌ها انجام و نامزدها مشخص شدند که در زمان خود اعلام می‌کنیم.

متکی همچنین مهمترین برنامه مجلس دوازدهم را نظارت عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های حکمرانی در کشور نیاز دارند هر چند وقت یکبار خود را در معرض قضاوت مردم قرار دهند که در حکمرانی نوین در دنیا به آن سنجش مقبولیت می‌گویند. تلقی بر این است که مردم نسبت به مجلس یک ارزیابی بسیار مثبتی ندارند و انتقادات و مطالبات برزمین مانده دارند که فکر می‌کنند مجلس به آن رسیدگی نکرده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس ما ضرورت تحول در رویکردها و کاردکردهای مجلس دوازدهم را مطرح کردیم، افزود: در مجلس در حوزه های شکلی و سخت افزای کار نیاز به تحول داریم.

منتخب مجلس داوزدهم از دیگر حوزه هایی که نیاز به تحول دارد را حوزه مدیریت مجلس عنوان کرد و گفت: رئیس مجلس قبل از ورود به دستور صحن علنی باید موضوعات را بررسی کرده باشد و در عین حال باید گروه‌های مشاوره‌ای تشکیل دهد تا موضوعات را بررسی کنند که این مشاوران می‌تواند روسای کمیسیون‌ها، استادان دانشگاه و نخبگان باشند و از طرفی تعامل باید برآمده از نگاه نمایندگان باشد.

متکی در بیان ویژگی‌های رئیس مجلس دوازدهم نیز، اظهار کرد: اشراف به حوزه داخلی و خارجی و دیپلماتیک می‌تواند نقاط قوت یک نامزد ریاست مجلس باشد تا بتواند مدیریت شکلی و محتوایی موفقی را در مجلس داشته باشد. یا می تواند خودش متخصص باشد و یا از مشاوران استفاده کند. اما باید نسبت به مسائل کلان کشور داری اشراف داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899368

دیگر خبرها

  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه
  • استقرار شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم
  • استقرار شعب رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • مراسم قرعه کشی پخش مناظرات نامزد‌های انتخاباتی در صدا و سیمای لرستان
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود