Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@19:19:53 GMT

◄ پایان نظارت دوره ای مناطق ۲۲ گانه شهر تهران

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۸۰۲۳

◄ پایان نظارت دوره ای مناطق ۲۲ گانه شهر تهران

تین نیوز

مصطفی سلیمی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از پایان ارزیابی مناطق ۲۲ گانه و نواحی ۱۲۴ گانه شهر تهران خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران دکتر سلیمی با اعلام این خبر افزود : نظارت ستادی مناطق و نواحی ۱۲۴ گانه شهر تهران با اهداف ۷گانه: شناسایی نقاط قوت و ضعف، فرصت و چالش ها در واحد های مورد ارزیابی، آسیب شناسی وضع موجود نواحی ،ارزیابی روند و میزان تحقق اهداف سازمانی در مناطق ، ارزیابی کیفیت خدمات رسانی به شهروندان از طریق بررسی وضعیت موجود در قیاس با استانداردها، ایجاد انگیزه و تقویت روحیه همبستگی، همکاری و تعاون بین نیروی انسانی برای افزایش بهره وری ،کنترل گذشته نگر و کنترل آینده نگر در طی بازدیدها و بررسی وضعیت نگهداشت کیفی شهر در تمامی حوزه ها از آذر ماه سال گذشته آغاز و پس از گذشت شش ماه، نظارت دوره ای مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در هفته گذشته با ۲۳۵ مصوبه به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به منظور افزایش کارایی و پوشش بیشتر سطوح نظارتی در بازدیدهای میدانی، نمایندگان ادارات کل تخصصی و ارزیابان اداره کل هماهنگی، نظارت و پیگیری معاونت هماهنگی و امور مناطق در شش گروه نظارتی شامل:گروه نظارت خدمات شهری و محیط زیست،گروه نظارت شهرسازی،گروه نظارت فنی و عمران و حمل و نقل و ترافیک،گروه نظارت مالی و برنامه ریزی ،گروه امورفرهنگی و اجتماعی و گروه مدیریتی طی برنامه زمانبندی در طول یک هفته از سطح هر منطقه بازدید بعمل آوردند و گزارش نهایی هر منطقه در پایان همان هفته در جلسه ارزیابی نظارت دوره ای با حضور مدیران کل ستادی ذیربط ، شهردار ، معاونین و شهرداران نواحی ارائه می شد.

سلیمی در ادامه به ارزیابی صورت گرفته و سطح کیفی نگهداشت در مناطق اشاره کرد و افزود: در بازدید هایی که طی ۶ ماه اخیر از حوزه نگهداشت شهر و پیشرفت پروژه های شهری اعم از توسعه محلی و اولویت دار سطح مناطق صورت گرفت ، در مجموع مناطق ۲۲ گانه از وضعیت مطلوبی در پیشبرد اهداف مدیریت ارشد  کلانشهر تهران برخوردار بودند.

وی افزود: در این دوره نظارت دوره ای مناطق ۲۲ گانه بیشتر با رویکرد دستگیری، تقویت وحمایت از مناطق صورت پذیرفت و در جلسات ارزیابی نیز شهرداران مناطق بیشتر به بیان چالش ها ، معضلات و مشکلات پیش روی خود در حوزه مدیریتی می‌پرداختند و در همان جلسه  مذاکره با دستگاه یا سازمان متبوع صورت می پذیرفت تادر حل و فصل مسائل و مشکلات مناطق گام موثری برداشته شود.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تهران در پایان به بازدید از پروژه های توسعه محلی و اولویت دار مناطق اشاره کرد و افزود: در سال گذشته ۱۲۵۹ پروژه توسعه محلی در سطح ۳۷۲ محله تعریف شد که مناطق ۲۲ گانه نسبت به انجام و بهره برداری آن اقدام کردند.

 علاوه بر این نظارت بر اجرای ۶۲ پروژه اولویت دار بالای ۷۰ درصد مناطق نیز در دستور کار معاونت هماهنگی و امور مناطق قرار‌گرفت که در بازدید های صبحگاهی نظارت دوره ای ، روند پیشرفت پروژه ها مورد ارزیابی قرار گرفت که با اهتمام مناطق و برنامه های زمان بندی شده بخش اعظم این پروژه های اولویت دار،  تا پایان تیر ماه سال جاری مورد بهره برداری و در اختیار شهروندان قرار می گیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شهرداری تهران هماهنگی و امور مناطق گانه شهر تهران نظارت دوره ای مناطق ۲۲ گانه اولویت دار گروه نظارت پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۸۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از انجام مطالعات آسفالت پلیمری خبر داد و گفت: برنامه‌ای برای افزایش کارخانه آسفالت نداریم.

به گزارش ایسنا، صداقتی ظهر امروز در نشست خبری با بیان اینکه سال جاری سال پرپروژه‌ای برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران خواهد بود، گفت: از سال۱۴۰۰ برنامه ریزی و ریل گذاری در حوزه فنی و عمرانی انجام دادیم، به گونه‌ای که مطالعات احداث پروژه‌های مختلف را انجام داده و از سال ۱۴۰۱ انجام پروژه‌ها را در دستور کار قرار داریم و حالا ۲۵ پروژه عمرانی در سال جاری افتتاح خواهند شد که هر کدام از این پروژه‌ها انرژی جدیدی را به بدنه شهرداری تهران تزریق خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اولین افتتاح عمرانی‌مان در ۲۰ شهریور بود یعنی شش ماه اول سال پروژه‌ای برای افتتاح نداشتیم، اظهار کرد: اما امسال از ۲۰ فروردین‌ماه اولین پروژه سال جدید را افتتاح کردیم و در نظر داریم هر ماه دو پروژه عمرانی افتتاح کنیم هرچند که ممکن است برخی پروژه‌ها از نظر وسعت کوچک باشند؛ اما قطعا پیچیدگی و حساسیت‌های خاص خود را دارند.

مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه عملیات بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان امروز رونمایی شد، تصریح کرد: در حال حاضر در ۳۰ نقطه شهر عملیات تراش و روکش آسفالت در حال انجام است که این عملیات عمر مفید آسفالت را حداقل ۱۰ سال افزایش می‌دهد.

صداقتی با بیان اینکه شهردار تهران انصافا نگاه ویژه‌ای به پروژه‌های عمرانی دارد؛ به گونه‌ای که در تامین منابع و همچنین رفع معارضین پروژه‌ها دستورات اکیدی داشته است، ادامه داد: سهم آسفالت تهران در سال یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن خواهد بود چرا که ما یک افق ۱۰ ساله ترسیم کردیم و بعد از ۱۰ سال کل آسفالت نوسازی خواهد شد و معابر نیز اولویت‌بندی خواهد شد و بزرگراه هایی همچون یادگار و حکیم در اولویت هستند و در نظر داریم تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت در سال را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه کارخانه‌های آسفالت موجود صرفا در جهت تولید آسفالت نو فعال هستند، تصریح کرد: باید به سمت کارخانه‌های آسفالت بازیافتی برویم تا از تراشه‌های آسفالت در تولید آسفالت جدید استفاده کنند که تکنولوژی خاصی را می‌طلبد و در همین زمینه کارخانه‌ جدیدی تحت عنوان آسفالت بازیافتی احداث شود تا با استفاده از تراشه‌های آسفالت نسبت به تولید آسفالت جدید اقدام کنند.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران اضافه کرد: تراشه‌های آسفالت قیمت مصالح را دارند و درصدی قیر به آنها اضافه شده است و با استفاده از تراشه‌های موجود آسفالت می‌توانیم در مصرف قیر نیز صرفه‌جویی کنیم که معضل زیست محیطی نخواهد داشت.

صداقتی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر حجم تراشه‌های آسفالت موجود اظهار کرد: تراشه‌هایی که در بزرگراه‌ها ایجاد می‌شود براساس قراردادی که با پیمانکاران داریم در محلی دپو می‌شود و حجم این تراشه‌ها در حال حاضر مشخص است و باید بگویم حداقل سه سال کارخانه بازیافتی‌مان خوراک دارد یعنی سه سال طول می‌کشد که کارخانه بازیافتی‌مان تراشه‌های موجود را بازیافت کند.

وی درباره استفاده از روش‌های نوین در آسفالت‌ ریزی گفت: روش تراش و روکش موضوع قدیمی نیست که بخواهیم آن را رها کنیم و به سراغ روش‌های نوین بپردازیم و دقت داشته باشید که تهران یک میلیون و ۱۰۰ هزار کیلومترمربع معابر دارد و اگر بخواهیم زیرساخت‌ها را بتنی کنیم هزینه مضاعفی خواهد داشت و این در حالی است که ما سعی می‌کنیم که آسفالت در معابر مهم همچون بزرگراه‌ها را از مواد درجه یک استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که محیط زیست اعلام کرده که هنوز به کارخانه آسفالت واقع در آبعلی مجوز نداده است، گفت: برنامه‌ای برای افزایش کارخانه آسفالت نداریم و از نظر زیرساختی و برنامه ریزی نیز به حد مطلوب رسیدیم.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داده که باید در سمت شرق تهران کارخانه آسفالت داشته باشیم، تصریح کرد: در حال رایزنی با محیط زیست هستیم که مجوزهای لازم با اتخاذ رویکرد مثبت اخذ شود چرا که محیط زیست می‌گوید کارخانه‌های تولیدی باید به شعاع ۱۲۰ کیلومتری خارج از شهرها منتقل شوند؛ اما اگر کارخانه آسفالت را به بیرون از شهرها ببریم آسفالت یخ‌زده به معابر می‌رسد که در حال رایزنی هستیم تا موارد فنی طی شود.

صداقتی در پاسخ به سوالی مبنی بر چرایی آسفالت بزرگراه امام علی (ع) که کیفیت نامناسبی دارد، اظهار کرد: حدود ۱۰ سال از عمر آسفالت بزرگراه امام علی (ع) می‌گذرد، یعنی ممکن است ترک‌های طبیعی در سطح آسفالت ایجاد شده باشد که دو تیم آسفالت در بزرگراه امام علی (ع) مشغول فعالیت هستند.

وی همچنین در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان با تاکید بر این‌که دانشگاه امیرکبیر به عنوان بازوی مطالعاتی به ما کمک می‌کند، تصریح کرد: کما این‌که در نوروز سال ۱۴۰۱ تعدادی از ایستگاه‌های بی آر تی که آسفالت‌شان دچار مشکل جمع‌شدگی شده بود با بتن الیافی تأمین شده است و در حال حاضر نیز مطالعات در مورد استفاده از آسفالت پلیمری در حال انجام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد