Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنرمند قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون اعتقاد دارد که قهر با صندوق اتفاقی را رقم نمی‌زند؛ اگر می‌خواهیم چیزی عوض شود باید رأی بدهیم.

به گزارش مشرق، یادمان می‌آید در دوره یازدهم و دوازدهم ریاست جمهوری گروهی از هنرمندان می‌آمدند مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت می‌کردند و گروهی هم در فضاهای انتخاباتی برخی از کاندیدا، نقش‌آفرینی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اتفاقاً این نکته را برخی از هنرمندان اشاره کردند که چرا همان‌ها امروز نمی‌آیند و دوباره دعوت نمی‌کنند؟ چرا امروز سکوت کرده‌اند؟ جواب کاملاً مشخص است؛ بسیاری از آن‌ها پشیمانی‌شان را ابراز کرده‌اند و گروهی هم ترجیح دادند با سکوت‌شان، این نکته را ابراز کنند. 

البته این روزها برخی از کانال‌ها و رسانه‌های منتسب به معاندین می‌کوشند در میان مردم شبهه ایجاد کنند که به خاطر مشکلات اقتصادی و هر نوع مشکل دیگر، پای صندوق نروند و نه به انتخابات و یا قهر با صندوق را در میان مردم ترویج داده‌اند. حتی می‌گویند هنرمندان هم اگر به میدان نمی‌آیند، چون همنوای با برخی از گروه‌ها، نمی‌خواهند در انتخابات شرکت کنند. 

وقتی به سراغِ چند هنرمند رفتیم، دیدیم که اصلاً چنین نکاتی وجود ندارد و دشمنان این بار می‌خواهند، به این سبک و سیاق، شخصیت‌های فرهنگی و هنری مورد اقبال مردم را ابزارِ اهداف شوم خود کنند. 

حتی با برخی از مردم هم صحبت کردیم در کنارِ انتقادات، گلایه‌ها و اشاره به مشکلات‌شان، می‌گفتند سرنوشت کشورشان آن‌قدر برایشان اهمیت دارد که روز جمعه ۲۸ خردادماه پای صندوق رأی می‌روند و نامزدهای موردنظرشان را برای ریاست‌جمهوری، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان و شورای شهر انتخاب خواهند کرد. 

دانلود

همان‌طور که در سوره رعد آیه ۱۱ خداوند این‌چنین فرموده‌اند: «ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم» خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی‌دهد، مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند.

براساس این آیه شریفه، انسان نمی‌تواند نسبت به تحولات محیط پیرامونی خود اعم از خانوادگی، محیط کار و اجتماع بی‌تفاوت باشد، رأی ندادن گرچه یک کنش اجتماعی و سیاسی است، اما ثمره آن بی‌تفاوتی از یک‌سو و میدان دادن به اندیشه‌ها و تفکراتی است که خواه مطلوب ما باشند و خواه نباشند، اما سرانجام تصمیمات آنها و رفتارشان، سرنوشت ۸۰ میلیون ایرانی را رقم خواهد زد.

یکی از این هنرمندان که مردم با کارهایش در عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون خاطره دارند، داریوش ارحمند است. او در تیرماه سال ۱۳۹۲ نشان درجه‌یک فرهنگ و هنر دریافت کرد.  ارجمند علاوه بر بازیگری، از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۹ به‌عنوان مجری با مجموعه تلویزیونی "طلوع ماه" به‌تهیه‌کنندگی رضا خوشدل راد همکاری کرد. او را در ایامِ ماه مبارک رمضان با شخصیتِ اول سریال "یاور" شبکه سه دیدیم.

مثل گذشته پُرکار نیست چون به‌قولِ خودش، فیلمنامه‌ها آن حال‌وهوای گذشته را ندارد. پیشنهادهای دیگر در نمایش‌خانگی و مدیوم‌های دیگر دارد آن‌ها را هم نپذیرفته چون آن شرایط محتوایی درست و اصولی را نداشته است.

داریوش ارجمند درباره مشارکت مردم در انتخابات به گفت:  "من می‌گویم باید رأی بدهیم به خاطر اینکه روش مملکت ما این است؛ سیستم اداره مملکمت‌مان است؛ قهر کردن (با صندوق) کار نمی‌شود. این آدم‌ها اگر مملکت بهشت برین بشود وقتش برسد قهر می‌کنند. البته منکر ناراحتی‌های مردم نیستم من هم زیر همان فشارهایی‌ام که همه مردم قرار دارند. اگر می‌خواهید چیزی عوض شود باید رأی بدهید."

 وقتی از این هنرمند سؤال کردیم که به عنوان یک هنرمند مطالبات‌تان از دولت آینده چیست، پاسخ قابل تأملی داد که شاید مطلعِ اصلی گزارش درباره فقدان سؤال فرهنگی در مناظره فرهنگی ریاست جمهوری وجود داشت؛ او گفت: "مطالباتی ندارم برای اینکه این هفت نفری که کاندید بودند هیچ‌کدام نه از فرهنگ، نه از هنر، نه از تئاتر، سینما، موسیقی و نقاشی چیزی نگفتند. چه توقعی می‌توانم داشته باشم." 

او همچنین تأکید کرد: "ما مگر به دنبال دموکراسی نیستیم؛ از خانواده بگیرید تا اجتماع. به دموکراسی و مردم‌سالاری رسیدن راه سنگلاخ و دشواری است؛ یک‌شبه نمی‌توان صاحب دموکراسی شد،؛ همه این پیچ و خم ها را دارد. آن کشورهایی صاحب دموکراسی‌اند چندین سال طول کشیده به این جایگاه رسیده‌اند. هرکسی دوستدار تغییری بر اوضاع مملکت است باید برود و رأی بدهد."

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین انتخابات رسانه ملی تلویزیون مجلس خبرگان مجلس شورای اسلامی دموکراسی انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری باید رأی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۸۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!

این روزها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیگیری‌هایی که انجام شده این روزها تلویزیون 52 سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند. 

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کارهای فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آنها پرداخته شده است.

البته این روزها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌‌خانگی پخش شود. 

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روزها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبرها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است. 

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کارهایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کارهای کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • تغییر چهره بازیگر مهمان مامان مهرجویی بعد از ۲۰ سال | ببینید
  • بازیگری متفاوت عمو پورنگ؛ منتظر این سریال در نمایش خانگی باشید
  • دعوت علما و روحانیون اهل سنت از مردم گنبدکاووس برای حضور پر شور در مرحله دوم انتخابات
  • دعوت سپاه از مردم برای نقش‌آفرینی در کنگره شهدای استان مرکزی
  • دعوت امام جمعه موقت ورامین از مردم برای حضور پرشور در انتخابات
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!