Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@02:26:32 GMT

باتری خودرو تا 10 درصد بالا رفت

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۹۰۶۹

باتری خودرو تا 10 درصد بالا رفت

سرب در سال جاری ۲۰ درصد گران شده است و به دنبال آن باتری خودرو نیز از ابتدای سال جاری رشد ۲۰ درصدی قیمت را تجربه کرده است.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از قطعه نیوز، به گفته فعالان صنعت باتری خودرو از ابتدای سال جاری قیمت باتری دو مرحله افزایش داشته است، مرحله اول افزایش قیمت در اردیبهشت ماه و مرحله دوم در هفته جاری رخ داد که در مجموع در سال جاری قیمت باتری ۲۰ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علت این افزایش، بالا رفتن قابل توجه قیمت سرب عنوان می‌شود.

سرب در سال جاری ۲۰ درصد گران شده است و به دنبال آن باتری خودرو نیز از ابتدای سال جاری رشد ۲۰ درصدی قیمت را تجربه کرده است.

باتری خودرو در سال جاری رشد ۲۰ درصدی قیمت را تجربه کرده است

به گفته فعالان صنعت باتری، سرب به کشور وارد و مازاد آن صادر می‌شود. دولت در ماه‌هایی که برای این ماده اولیه تقاضای زیاد وجود دارد میزان صادرات آن را کاهش می‌دهد یا به طور کلی آن را ممنوع اعلام می‌کند.

با این حال در سال جاری صادرات سرب کم نشده است و کمبود این ماده در کشور قیمت آن را بالا برده است که در نهایت این موضوع بر قیمت باتری اثر گذاشته است.

موضوع دیگر در بازار باتری بحث دامپینگ است که تولیدکنندگان این قطعه خودرو مدت‌ها است با آن دست به گریبانند.

زمستان سال گذشته، اعضای هیات‌مدیره اتحادیه باتری‌سازان تهران هشدار دادند که دامپینگ چند بنکدار باعث شده است بازار باتری با مشکلات جدی مواجه شود و زیرفروشی در بازار باتری، شغل بیش‌از ۲۰ هزار نفر را تحت تاثیر قرار داده است.

به گفته این فعالان صنعت باتری، در سال‌های گذشته زیرفروشی(دامپینگ) در بازار باتری دیده می‌شد اما این موضوع در سال ۹۹ به اوج رسید، به طوری که برخی کارخانه‌ها، باتری‌های تولیدی را در قبال باتری فرسوده، پول یا چک به نمایندگان خود (بنکداران ) واگذار و در قبال هر باتری فرسوده که به نرخ روز محاسبه می‌شود، ۹‌درصد مالیات ارزش افزوده نیز پرداخت می‌کنند.

تولیدکنندگان باتری خبر می‌دهند که تعدادی از فعالان این صنعت در حال پیگیری ماجرا از طریق نهادهایی مانند مجلس شورای اسلامی هستند و گزارش‌های آنها در دست بررسی است.

خریدار هم باید این ۹درصد ارزش افزوده را به‌حساب وزارت دارایی واریز کند، اما نکته مهم این است که این مالیات ۹‌درصد بر ارزش‌افزوده جابه‌جا نمی‌شود بلکه فقط چند بنکدار به‌اصطلاح با مانوری که از طریق مالیات ارزش افزوده می‌دهند، بازار باتری را با چالش‌های جدی مواجه کرده‌اند.

این موضوع در سال ۱۴۰۰ نیز همچنان به قوت خود باقی است، البته تولیدکنندگان باتری خبر می‌دهند که تعدادی از فعالان این صنعت در حال پیگیری ماجرا از طریق نهادهایی مانند مجلس شورای اسلامی هستند و گزارش‌های آنها در دست بررسی است.

فرارسیدن ماه‌های پایانی کار دولت دوازدهم نیز دلیلی است که سازندگان باتری برای نبود رسیدگی به این موضوع از سوی دولت عنوان می‌کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قیمت باتری خودرو باتری خودرو پول نیوز باتری سازان سرب باتری خودرو ارزش افزوده بازار باتری سال جاری ۲۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی

نیسان سانی را می‌توان قدیمی‌ترین و به اصطلاح دمده‌ترین خودرو وارداتی جدید بازار ایران نامید. قیمت نیسان سانی به‌طور رسمی از سوی جهان نوین آریا معادل یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان اعلام شده است، بااین‌حال برای خرید نیسان سانی از بازار باید مبلغ بیشتری را هزینه کنید.

به گزارش دیجیاتو، درحال‌حاضر قیمت نیسان سانی در بازار آزاد، حدود ۲.۵ میلیارد تومان است. البته قیمت‌ها در یک سطح نیستند؛ به عنوان مثال یک فروشنده نیسان سانی خود را با قیمت ۲.۴ میلیارد تومان به معرض فروش گذاشته است، درحالی‌که فروشنده دیگری برای همین مدل خودرو ۲.۷ میلیارد تومان طلب می‌کند. در جدول زیر به بررسی این قیمت‌ها پرداخته‌ایم.

قیمت نیسان سانی در بازار آزاد، اردیبهشت ۱۴۰۳:

نیسان سانی علاوه برآن‌که یک خودرو قدیمی و ازمدافتاده محسوب می‌شود، در رده ارزان‌ترین خودرو‌های وارداتی نیز قرار می‌گیرد. بااین‌حال فروشندگان این خودرو تصمیم گرفته‌اند تا نیسان سانی را به دو برابر قیمت اعلامی واردکننده بفروشند! بدیهی است که پرداخت مبلغ ۲.۵ میلیارد تومانی برای خرید نیسان سانی در شرایط فعلی توجیه ندارد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم مدتی صبر پیشه کنید تا هیجان تورمی قیمت این خودرو کاسته شود.

با مبلغی کمتر از ۲.۵ میلیارد تومان، گزینه‌های جذاب بسیاری در دسترس شما هستند. ازجمله جذاب‌ترین گزینه‌ها در بازه قیمتی ۲ الی ۲.۵ میلیارد تومان می‌توان به پژو ۲۰۰۸ و کیا سراتو وارداتی با کارکرد کمتر از ۵۰ هزار کیلومتر اشاره کرد. خرید خودرویی همچون فونیکس تیگو ۷ پرو پرمیوم یا فونیکس FX از بازار آزاد نیز با مبالغ ۲ و ۲.۳ میلیارد تومان امکان‌پذیر است. حتی می‌توانید با مبلغ ۲.۳ میلیارد تومان، نسخه‌های تمیز و کم‌کارکرد نیسان جوک را خریداری کنید. بدیهی است که در کنار این رقبای قدرتمند، نیسان سانی اقتصادی با موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی و گیربکس چهارسرعته AT حرف چندانی برای گفتن نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت