Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@07:22:24 GMT

کروکدیل خون آشامی که اسامه بن لادن لقب گرفت!

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۹۶۱۲

کروکدیل خون آشامی که اسامه بن لادن لقب گرفت!

کروکدیل خون آشامی که تاکنون ۸۰ نفر از اهالی یک روستا در اوگاندا را به کام مرگ فرستاده به سوژه رسانه‌ها تبدیل شده است.

به گزارش روی خط رسانه های خبرگزاری برنا،این کروکدیل که گفته می‌شود ۷۵ ساله است از سوی ساکنان روستا « اسامه بن لادن » خوانده می‌شود. این حیوان در دریاچه ویکتوریا اوگاندا زندگی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کروکدیل ۱۶ فوتی بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۵ موجب مرگ ده‌ها نفر از اهالی روستا شده است. بنا به گزارش دیلی استار این حیوان کودکانی را که برای آوردن آب به این دریاچه می‌رفتند یا ماهیگیران محلی را شکار می‌کند. در برخی موارد این کروکدیل به داخل قایق‌های چوبی ماهیگیران پریده و آن‌ها را به زیر آب می‌کشد

بنا به گزارش رسانه‌های محلی یکی از قربانیان، یک ماهیگیر محلی بود که لباس‌های پاره او روی آب دریاچه پیدا شده بود. قربانی دیگر مردی بود که با خوش شانسی از دست این کروکدیل فرار کرده بود، اما برادرش به اندازه او خوش شانس نبود. «پائول کِیِوالیانگا» در گفتگو با «سیدنی مورنینگ هرالد» گفت که در آن حادثه در حالی که در عقب قایق حضور داشت، برادرش پیتر در جلوی قایق نشسته و مشغول ماهیگیری بود که ناگهان مورد حمله اسامه قرار گرفت.

او در این باره گفت: «این کروکدیل ناگهان از آب بیرون آمد، پای برادرم را گرفت و او را به داخل آب کشید. پیتر فریاد می‌زد، آن‌ها به مدت ۵ دقیقه با هم مبارزه کردند، اما برادرم سرانجام تسلیم و طعمه اسامه شد. چند روز بعد ما سر و دست برادرم را در دریاچه پیدا کردیم.»

پس از سلسله حملات این کروکدیل به اهالی روستا، آن‌ها از مسئولان حیات وحش محلی برای کشتن این حیوان درخواست کمک کردند. با این حال این درخواست از سوی مسئولان حیات وحش رد شد. مسئولان محلی با اعلام اینکه آن‌ها نمی‌توانند برای «مجازات» اقدام به کشتن «اسامه» کنند آن را یک جاذبه توریستی جذاب در این منطقه  قلمداد می‌کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کروکدیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: آب رودخانه‌های سقز، آدینان، خورخوره، سرشاخه‌های ساروق و سرشاخه‌های سیمینه‌رود از استان کردستان به سمت دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود.

آرش آریانژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار می‌کند: آب رودخانه‌های سقز، آدینان، خورخوره، سرشاخه‌های ساروق و سرشاخه‌های سیمینه‌رود از استان کردستان به سمت دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود.

وی میزان حجم جریان سطحی خروجی از استان کردستان به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را معادل ۱۲۸۴ میلیون مترمکعب اعلام می‌کند و می‌افزاید: حجم جریان سطحی خروجی از استان به سمت دریاچه ارومیه در دوره درازمدت ۱۵۶۲ میلیون مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان ادامه داد: حجم جریان سطحی خروجی از استان کردستان به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری تا پایان اسفند ۱۴۰۲ نیز معادل ۶۹۹ میلیون مترمکعب بوده است.

آریانژاد اضافه کرد: شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان در چارچوب طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی مؤظف به اجرای طرح‌ها و پروژه‌هایی است که از محل اجرای آنها حجم معینی آب ذخیره شده و در راستای احیای دریاچه ارومیه به کار گرفته شده است.

وی یکی مهمترین این پروژه‌ها را انسداد چاه‌های غیرمجاز دانست و گفت: از ابتدای اجرای طرح تعادل بخشی تا پایان سال گذشته، ۹۸۴ حلقه چاه غیرمجاز مسدود شده که از این محل، حجم آبی به میزان ۱۴.۵۸ میلیون مترمکعب به آبخوان‌های استان برگشت داده شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان نصب و بهره‌برداری ۵۵۰ دستگاه کنتور هوشمند را نیز از دیگر اقدامات این شرکت دانست و تصریح کرد: اصلاح ۳۶۰ پروانه بهره‌برداری و ذخیره آب از این محل به میزان ۴.۸۳ میلیون مترمکعب، جلوگیری از اضافه برداشت ۳.۲ میلیون مترمکعب آب از محل چاه‌های مجاز از ابتدای اجرای طرح تا پایان سال ۱۴۰۲، انجام اقدامات لازم برنامه سازگاری با کم آبی و رهاسازی بیش از ۱.۲ میلیارد مترمکعب آب سطحی در سال به دریاچه سد شهید کاظمی (تعهد استان کردستان کمتر از یک میلیارد مترمکعب در سال است) از دیگر تعهدات و اقدامات این شرکت در راستای احیای دریاچه ارومیه بوده است.

کد خبر 748320

دیگر خبرها

  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • فرزام: باید شرایط آمادگی استاندارد را در روئینگ داشته باشیم
  • قایق هایی از جنس ملودی (عکس)
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • روایت یک دلداگی به همسر؛ مرد ایرانی ۲۵ سال در دریا سرگردان بود! +تصویر
  • جشنواره بازی‌های بومی محلی در میناب
  • جشنواره بازی های بومی محلی در میناب
  • مجنون گیلانی که ده‌ها سال آواره‌ی دریا بود/ عشق لیلا با «کاجامه‌ خوس» چه کرد؟
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید