Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، احمد حسین‌زادگان در این بخشنامه که امروز سه‌شنبه ارسال و نسخه ای از آن در اختیار ایرنا قرار گرفته است ، حد مصرف دستگاه ها و نهادها و موسسات دولتی و عمومی را تصویب نامه ۱۱ خرداد سال جاری هیات وزیران اعلام کرد و به مدیرانی که نسبت به اجرای مصوبه دولت کوتاهی کنند ، هشدار داد.

بخشنامه استانداری مازندران همزمان با پیش بینی هواشناسی استان در باره افزایش ۶ درجه ای دمای هوا طی روزهای آینده و تداوم گرم شدن هوای مازندران با ورود به فصل تابستان ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دمای هوای مازندران از امروز افزایشی شده است و بنا به پیش بینی هواشناسی طی روزهای آینده دما در بعضی مناطق استان بویژه مرکز و شرق به بالای ۳۵ درجه سانتی گراد خواهد رسید. این میزان دما به همراه شرجی شدن هوا سبب افزایش میزان مصرف برق مشترکان خانگی خواهد شد و در صورت رعایت نکردن مدیریت مصرف برق در بخش دولتی و عمومی احتمال خاموشی ها را افزایش خواهد داد.

استاندار مازندران در این بخشنامه با استناد به تصویب نامه هیات وزیران و درخواست وزارت نیرو در خصوص ضرورت صرفه جویی و اصلاح الگوی مصرف برق در ادارات، نهادها و سایر دستگاه‌های اجرایی ، تاکید کرد : به منظور جلوگیری از خاموشی‌های احتمالی و افزایش پایداری شبکه‌های برق در فصل تابستان امسال، مقتضی است تمام واحدهای تابعه استانی و شهرستانی نسبت به این امر توجه کافی داشته باشند. 

وی افزود : دستگاه‌های اجرایی استان باید نسبت به معرفی یک نماینده ممیزی انرژی توسط تمام واحدها به شرکت‌های توزیع برق استان و شهرستان‌ها و همکاری بیشتر با شرکت‌های توزیع برق مرکز و غرب استان با هدف کنترل اوج بار مصرف برق در این ایام اقدام کنند.

حسین زادگان تاکید کرد : رعایت الگوی مدیریت مصرف برق در تمام ساختارهای سازمانی شامل ساختمان های اداری، آموزشی و یا مجتمع های رفاهی، تنظیم دمای محیط کاری خود به میزان حداقل ۲۵ درجه سانتیگراد در زمان کار، خاموش کردن سامانه سرمایشی و روشنایی غیرضروری در خارج از ساعت کاری و خودداری از روشن کردن تمام سرمایشی پرمصرف باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود : همچنین سرویس و استفاده از دیزل ژنراتورهای موجود در ساعت اوج بار و قطع کامل تقاضا از شبکه برق توسط تمام واحدها ازجمله واحدهای حساس و با اهمیت خدماتی شامل بیمارستان ها، مراکز درمانی، اماکن نظامی، امنیتی، مراکز نگهداری واکسن، ایستگاه‌های صدا و سیما، ایستگاه‌ها و مخازن آب شهری و روستایی، مراکز مخابراتی، نانوایی‌ها، و آمادگی کامل برای پیشگیری از توقف خدمات در زمان وقع قطع برق باید مورد توجه باشد.

نماینده عالی دولت در مازندران بر لزوم تامین بموقع و کافی سوخت مصرفی دیزل ژنراتورها از سوی شرکت های ملی پخش فرآورده های نفتی با هماهنگی شرکت های توزیع برق، رعایت کامل دستورالعمل‌های مدیریت مصرف برق توسط تمام سرپرستی‌های بانک‌ها و شعبات مربوطه در سطح استان و شهرستان، و کاهش ۵۰ درصدی انرژی مصرفی هر ساختمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته و مصرف برق حداکثر ۱۰ درصد ظرفیت موجود پس از ساعت اداری تا ۱۵ شهریورماه امسال تاکید کرد.

حسین زادگان همچنین تاکید کرده است که رعایت سهمیه های مدیریت مصرف توسط تمام مشترکان مانند شهرک های صنعتی، اصناف، مجتمع های تجاری، جایگاه‌های سوخت سی ان جی، جهاد کشاورزی و بخش‌های مختلف آن از جمله شیلات، مرغداری‌ها، و تمام واحدهای صنعتی طبق مکاتبات و اعلام برنامه‌های شرکت توزیع و همکاری اداره کل اوقاف با شرکت توزیع برق برای مدیریت مصرف و نظارت کاهش مصرف برق مساجد و اماکان مذهبی و استفاده نکردن از لامپ های پرمصرف و کولرهای غیرضروری و استفاده از ظرفیت ائمه جمعه، هیات‌های مذهبی در راستای توسعه فرهنگ صحیح انرژی برق در بین اقشار مختلف الزامی است.

استاندار مازندران از فرمانداران شهرستان ها هم خواست تا بر اجرای درست مفاد بخشنامه و مدیریت م صرف برق بر مبنای گزارشات امورهای توزیع برق شهرستان‌ها نظارت جدی داشته باشند و تاکید کرد :  نظارت بر رعایت و اجرای کامل موارد فوق توسط شرکت‌های توزیع برق و ارایه گزارش هفتگی به استانداری و فرمانداری‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: شرکت‌های توزیع برق موظفند نسبت به پایش و کنترل مصرف انرژی روزانه و ماهانه دستگاه‌ها اقدام و به اطلاع آنان برسانند ضمن اینکه به آن دسته از سازمان‌ها و دوایری که موارد مدیریت مصرف انرژی الکتریکی را مطابق مفاد مندرج در این نامه رعایت نکنند، تذکرات لازم را ابلاغ و در صورت تکرار و توجه نکردن به تذکرات، اقدامات قانونی را به عمل آورند.

عکس آرشیوی

درخواست شرکت برق برای صرفه جویی در مصرف برق

در همین حال شرکت توزیع نیروی برق مازندران نیز امروز با صدور اطلاعیه‌ای از شهروندان استان خواست تا مصرف برقشان را برای افزایش نیافتن خاموشی ها مدیریت کنند.

در اطلاعیه این شرکت تاکید شده است که با افزایش تدریجی دمای هوای استان تا پایان هفته جاری که در مناطق مرکزی و شرقی به ۳۵ تا ۳۶ درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد رسید و با توجه به خارج شدن ۲ واحد بزرگ نیروگاه‌های کشور از چرخه تولید و نیز گرمای زیاد هوا طی امروز در بیشتر نقاط کشور ، لازم است مشترکان برای کاهش قابل ملاحظه بار مصرفی خود اقدام کرده و با استفاده از مولدهای برق یا دیزل ژنراتورها به صورت خودتامین از حوالی ساعت ۱۱ صبح تا زمان برطرف شدن محدودیت‌های شبکه ، اقدامات و تمهیدات لازم را در این زمینه اتخاذ کنند.

پیش از این سخنگوی شرکت های توزیع برق مازندران از ۱۰ برابر شدن میزان مصرف برق استان در ۲ ماهه سال جاری نسبت به سال ۹۹ خبر داده بود.

مازندران ۲ شرکت توزیع برق دارد که یکی در ساری و دیگری در نوشهر مستقر است.

براساس آمار های رسمی ، استان مازندران حدود ۲ میلیون مشترک برق دارد.

برچسب‌ها ساری ایرنا استانداری مازندران احمد حسین زادگان  مازندران مصرف بهینه برق شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری ایرنا استانداری مازندران ساری ایرنا استانداری مازندران احمد حسین زادگان مازندران مصرف بهینه برق شركت توزيع نيروی برق شرکت های توزیع برق حسین زادگان مدیریت مصرف مصرف برق شرکت توزیع دستگاه ها توسط تمام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی صبح چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، تحقق مدیریت مصرف انرژی را در گرو حرکت به سمت هوشمندسازی این عرصه عنوان کرد و گفت: متأسفانه همه ساختارها و فرآیندها در کشور به صورت غیربهره‌ور در کشور شکل گرفته است.

وی یکی از دلایل اصلی در غیر بهره‌ور بودن ساختارها و فرآیندها را که به قبل از انقلاب برمی‌گردد، ناشی از متکی بودن به اقتصاد نفت عنوان کرد و افزود: یکی از عرصه‌هایی که باید به سمت هوشمندسازی حرکت کند، بحث توزیع برق است؛ چرا که این رویکرد منجر به مدیریت مصرف در حوزه انرژی خواهد شد.

دبیر علمی این کنفرانس نیز با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر در این کنفرانس بین‌المللی شرکت کردند، یادآور شد: ۲۷۹ مقاله در این کنفرانس پذیرش شد که داوری این تعداد مقاله را ۵۷۰ داور از سراسر کشور بر عهده داشتند.

علی ابدالی با اشاره به اینکه ۱۰ مقاله برتر فارسی در دو ژورنال و ۱۰ مقاله برتر انگلیسی نیز با داوری مجدد به چاپ خواهد رسید، خاطرنشان کرد: در کل ۸۲۱ مقاله به این کنفرانس ارسال شد که افزایش ۹ درصدی داشت.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094163

دیگر خبرها

  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی