Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، همزمان با افتتاح این مجتمع ، دانشجویان و شرکت های دانش بنیان دانشگاه کشاورزی ساری تولیدات و اختراعات خودشان را در حوزه فناوری‌های نوین محصولات کشاورزی در آن به نمایش گذاشتند.

تولید مکمل باروری خروس ، مکمل غذایی درختان سیاه ریشه ، انبار هوشمند نگهداری میوه ، طراحی و ساخت ماشین گرما درمانی میوه ، کود ارگانیک ، کود طبیعی کپسولی مایع جنگلی  و محلول ضد اتیلن نگهدارنده گل های شاخه بریده از جمله اختراعات به نمایش در آمده در مجتمع فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بود که مورد توجه معاون رئیس جمهوری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان مازندران با ۴۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی تولید سالانه بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات ، نقش مهم و محوری در امنیت غذایی کشور دارد.

ستاری صبح امروز سفر یک روزه اش به مازندران را از آمل شروع کرد. وی قرار است مسئولان و دست اندرکاران حوزه دانش بنیان استان هم نشستی داشته و مسایل و مشکلاتشان را بررسی کند.

برچسب‌ها ساری سورنا ستاری مازندران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری سورنا ستاری مازندران ساری سورنا ستاری مازندران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ روح الله دهقانی معاون علمی و فناوری رییس جمهور صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت، اظهار داشت: رییس جمهور کارگروه تخصصی برای ساخت هواپیمای جت تشکیل داد که 8 جلسه کارگروه تشکیل شده است.

وی افزود: مسئولانی از وزارت صمت، دفاع، راه و شهرسازی، سازمان هواپیمایی، ایرلاین های معتبر در این جلسات شرکت کردند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه جمع بندی این بود که یک هواپیمای جت  100 نفره طراحی شود، گفت: پیش قراردادهای 10 تا 12 جت هم بسته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • آمادگی مازندران برای سفر رییس جمهوری
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی