Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دکتر علیرضا ناجی، افزایش ظرفیت آزمایشگاهی با هدف بررسی و شناسایی واریانت (گونه های) جدید کرونا را ضروری دانست و گفت: این پایش ها باید به سرعت، موثر و مناسب انجام شود چرا که اطلاعات و داده های این بررسی ها کمک قابل توجهی به سیاست گذاران برای اتخاذ روش های پیشگیرانه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که تفاوتی بین نحوه درمان کرونای کلاسیک با انواع جهش یافته آن وجود ندارد اظهار کرد: واریانت های مختلف می توانند خصوصیات و رفتارهای مختص به خود را داشته باشند.

وی با اشاره به این که تاکنون واریانت‌های متفاوتی از کووید-۱۹ مشاهده شده افزود: ممکن است بین گونه های مختلف کرونا  جهش‌های مشترکی وجود داشته باشد اما هرکدام از واریانت‌ها تغییرات مخصوص به خود را دارند.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسیدانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اهمیت شناسایی واریانت های مختلف کووید را مورد توجه قرار داد و گفت: این موضوع که بدانیم  چه نوع گونه ی ژنتیکی درحال چرخش است، درنحوه مداخلات پیشگیرانه و تعریف پروتکل های درمانی به میزان قابل توجهی اثرگذار خواهد داشت.

ناجی شناسایی این موضوع که چه نوعی از ویروس در کشور درحال چرخش  است را وظیفه ای ملی و حاکمیتی عنوان کرد.

وی با بیان این که کیت‌های آزمایشگاهی قادرند دو هدف ژنی مختلف را همزمان در نواحی مختلف مورد شناسایی قرار ‌دهدبه  متداول ترین روش شناسایی جهش های ویروسی اشاره کرد و ادامه داد: سکانس کردن ترادف ژنومیک در سه مرکز پاستور، آزمایشگاه ملی آنفولانزا و مرکز ژنتیک دانشگاه توانبخشی در حال بررسی و آزمایش است.

وی افزایش ظرفیت آزمایشگاهی با هدف بررسی و شناسایی واریانت های جدید کرونا را ضروری ذکر کرد و گفت: این پایش ها باید به سرعت، موثر و مناسب انجام شود چرا که اطلاعات و داده های این بررسی ها کمک قابل توجهی به سیاست گذاران برای اتخاذ روش های پیشگیرانه و مقابله با این ویروس خواهد کرد.

رییس مرکز ویروس شناسی علوم پزشکی شهیدبهشتی به موج چهارم کرونا اشاره کرد و توضیح داد: واریانت انگلیسی ویروس غالبی بود که در موج چهارم در گردش بود اگر چنانچه این گونه ی جهش یافته به موقع شناسایی می شد قطعا با اعمال محدودیت های سخت گیرانه تر و قرنطینه با خسارات کمتری از این پیک خارج می شدیم.

ناجی با بیان این که در حال حاضر واریانت هندی و آفریقای جنوبی دردنیا در حال چرخش است تاکید کرد: باید ردیابی و گستردگی چرخش کرونای هندی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم چرا که این داده ها می تواند در روند شکل گیری دقیق پیک و اوج بیماری کمک کننده باشد.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیماری های ویروسی آفریقای جنوبی واکسن کرونا کرونای انگلیسی پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیماری های ویروسی کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیماری های ویروسی آفریقای جنوبی واکسن کرونا کرونای انگلیسی واریانت ها علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی گفت: برداشت این گونه برای بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.
گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای بررسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.
وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

دیگر خبرها

  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار