Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@06:07:40 GMT

کوو برکت در راه قم

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۰۷۴۷

کوو برکت در راه قم

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از بازگشت استان به روال عادی واکسیناسیون کووید۱۹ از هفته آینده خبرداد.

دکترسیامک محبی  با اشاره به مشکلاتی که برای واردات واکسن های خارجی به کشور در هفته های اخیر پیش آمده بود بیان کرد: خوشبختانه دز دوم برخی واکسن های مورد نیاز به دست ما رسیده است و برخی دیگر نیز به زودی توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ابراز خرسندی از اعلام اخیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره کسب مجوّز واکسن ایرانی کوو برکت خاطر نشان کرد: امیدواریم توزیع قریب الوقوع واکسن ملی در همه استان های کشور و بویژه در استان قم سبب ترغیب بیشتر هموطنان و افراد اولویت دار به واکسیناسیون باشد.

رئیس مرکز بهداشت استان قم همچنین افزود: در روزهای اخیر، واکسیناسیون کرونا در استان قم کاهش داشت، اما هیچ گاه به صفر نرسید.

محبی درباره ۴ نوع واکسن وارداتی افزود: واکسن بهارات هندوستان تنها در یک نوبت به استان قم تخصیص یافت که همان تعداد دز در دو نوبت به افراد فراخوان شده اولویت دار تزریق شد.

وی ادامه داد: واکسن آسترازنکا کره جنوبی هم در حالی به برخی هم استانی های بیش از ۷۰ سال تزریق شد که ذخیره ای از آن را در استان برای تزریق دز دوم نگهداری کردیم تا واکسیناسیون دز دوم آن طبق زمان بندی سه ماهه برای این افراد انجام شود، بنابراین نگرانی خاصی درباره واکسن کره ای وجود ندارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه کرد: بیشتر مشکلات اخیر درباره کمبود دز دوم واکسن های اسپوتنیک روسی و سینوفارم چینی بود، بویژه آن که دز دوم واکسن اسپوتنیک دقیقا مشابه دز اول نیست و باید از کشور روسیه وارد می شد که خوشبختانه در دو روز گذشته، یک هزار و ۷۰ دز از این واکسن مربوط به تزریق دوم وارد استان شده است و آماده تزریق آن به افرادی که دز اول را دریافت کرده اند هستیم.

محبی درباره واکسن سینوفازم نیز گفت: طبق شیوه نامه مربوط به این واکسن، دز دوم باید در فاصله ۴ تا ۶ هفته پس از دز نخست تزریق شود و از آن جا که فعلا حدود ۴ هفته از تزریق دز نخست این واکسن به افراد فراخوان شده در استان گذشته است، بنابراین فعلا مشکلی وجود ندارد، بویژه آن که واردات جدید این واکسن نیز انجام شده و به زودی محموله های جدیدی از آن در استان ها و از جمله استان قم توزیع خواهد شد.

وی با تصریح بر عدم اقبال برخی از هم استانی ها به تزریق واکسن های وارداتی ابراز امیدواری کرد با توزیع قریب الوقوع واکسن ایرانی، استقبال افراد فراخوان شده اولویت دار به انجام واکسیناسیون در استان بیشتر شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در سخنان خود پایان اذعان کرد: إن شاء الله واکسیناسیون کووید۱۹ در استان از هفته آینده به روال عادی خود باز خواهد گشت تا نگرانی ها در این موضوع به حداقل برسد و بتوانیم گروه های سنّی دیگری را هم برای انجام واکسیناسیون فراخوان کنیم.

/ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استان قم دز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امید ممبینی گفت: بیش از ۷۰ هزار راس دام سبک دام در ۶۵ واحد اپیدمیولوژیک زیر پوشش رایگان واکسیناسیون قرار می‌گیرند.


وی بیماری آبله را یک بیماری عفونی ویروسی و بسیار واگیردار در دام‌ها به ویژه گوسفند و بز دانست و افزود: مهم‌ترین نشانه‌های بروز این بیماری ایجاد برجستگی‌های ریز و تاول‌ها و ضایعات روی پوست قسمت‌های فاقد پشم بدن دام است که سبب ایجاد مشکلاتی نظیر آسیب پوست، عفونت‌های ثانویه و تلفات دام می‌شود.


ممبینی واکسیناسیون را یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌ها عنوان کرد و ادامه داد: با واکسیناسیون می‌توان از ابتلای دام‌ها به بیماری‌های مختلف دامی جلوگیری کرد که این امر نقش بسیار مهمی در حفظ بهداشت و سلامت دام دارد که در نتیجه نقش موثری در حفظ سلامت عمومی ایفا می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • برگزاری مراسم تشییع شهید تازه تفحص شده «محمدشفیع فیضی‌زاده» در ایلام
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • شهدا برکت مجموعه انتظامی هستند
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • روحانیت در دفاع از دین جان و مال را فدا می‌کند