Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@19:15:26 GMT

پوشاک و کفش داخلی جایگزین محصولات خارجی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۰۷۶۶

پوشاک و کفش داخلی جایگزین محصولات خارجی شد

ایران اکونومیست- مدیرکل صنایع نساجی، پوشاک و سلولزی ‌وزارت صنعت گفت: با ایجاد محدودیت‌های وارداتی، بستر مناسبی برای حمایت از تولید ملی فراهم شده و بخش عمده‌ای از تولیدات داخلی پوشاک و کفش جایگزین محصولات خارجی شده است.

به گزارش  وزارت صنعت، معدن و تجارت، «افسانه محرابی» در مراسم رونمایی از برنامه عملیاتی توسعه صنعت پوشاک و کفش، از توسعه سرمایه‌گذاری برای تامین مواداولیه مورد نیاز صنعت پوشاک و کفش خبر داد و افزود: با بسترهای ایجاد شده، تولید انواع محصولات در زنجیره صنعت پوشاک توسعه خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تشریح مزیت‌های سرمایه‌گذاری در این صنعت راهبردی پرداخت و گفت: در صورت ابلاغ برنامه عملیاتی، فرآیند جایگزینی محصولات داخلی به‌جای خارجی با سرعت بیشتری اتفاق خواهد افتاد.

محرابی ادامه‌داد: این صنعت از ارزش‌افزوده بالا در مقایسه با سایر رشته‌های صنعتی برخوردار است و سرانه سرمایه‌گذاری ‌در این صنعت در مقایسه با سایر رشته‌های صنعتی پایین است.

تدوین برنامه عملیاتی توسعه این صنعت با همکاری بخش خصوصی

مدیرکل صنایع نساجی، پوشاک و سلولزی ‌وزارت صنعت با اشاره به تدوین پیش‌نویس برنامه عملیاتی توسعه صنعت پوشاک و کفش، گفت: این برنامه در چهار محور زیرساختی با همکاری تشکل‌های تخصصی و صاحب‌نظران در صنعت پوشاک و کفش تدوین شده است.

وی اظهار داشت: فراهم کردن زیرساخت مناسب برای تجمیع و ساخت واحدهای صنعتی در کشور و ساماندهی زنجیره ارزش، لجستیک و تامین در حوزه کالا، از جمله محورهای چهارگانه این برنامه راهبردی است.

محرابی اضافه‌کرد: در این محورها توسعه شهرک‌های تخصصی پوشاک و همچنین تسهیل روند تامین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای صنعتی و صنفی با اتخاذ تدابیر حمایتی و صیانتی در نظر گرفته شده است.

به‌هم‌رسانی واحدهای صنفی و صنعتی زنجیره تامین

وی، ساماندهی چگونگی تولید در بنگاه‌های کوچک و متوسط و به‌هم‌رسانی واحدهای صنفی و صنعتی زنجیره تامین واحدهای تولیدی را محور سوم این برنامه عملیاتی برشمرد.

به گفته این مقام مسوول، حمایت از توسعه و فعالیت نام‌های تجاری (تولید بدون کارخانه) در زنجیره ارزش پوشاک، کفش و مصنوعات چرمی، تسهیل در ثبت برند، تبلیغات محیطی، حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و همچنین ساماندهی، طراحی و توسعه خوشه های صنفی/ صنعتی از جمله موضوعاتی است که در این محور پیگیری خواهد شد.

محرابی، ساماندهی چگونگی بازاریابی و فروش در قالب پلت‌فرم کسب و کار برای فروش داخلی و خارجی را محور چهارم این برنامه عنوان کرد و گفت: در این محور سیاست‌های حمایت از ایجاد فروشگاه‌های تخصصی (شهر پوشاک وکفش)، اصلاح رویه‌های نظارت بر توزیع و حمایت از پلت‌فرم‌های نوین مورد تاکید قرار گرفته و تمهیداتی برای تحقق آن در نظر گرفته شده است.

 پیشتر نایب رییس اتحادیه تولید و صادرات نساجی با بیان اینکه تا پایان مهر پارسال نزدیک به ۵۰ میلیون دلار صادرات پوشاک انجام شد، گفت: بیشتر صادرات این کالاها به دو کشور همسایه یعنی عراق و افغانستان، بخشی از آن به کشورهای آسیای میانه و به میزان بسیار ناچیز به کشورهای اتحادیه اروپا انجام می‌شود.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنعت پوشاک و کفش برنامه عملیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی در خصوص توسعه صنعت فضایی در کشور گفت: توسعه کاربردهای صنعت فضایی جز محورهای مهم برنامه ۱۰ ساله صنعت فضایی کشور است.

وی افزود: در این راستا، پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی و هوش مصنوعی از مأموریت‌های پژوهشگاه فضایی و مرکز هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات در تعامل با وزارت جهاد کشاورزی است که الحمدلله در حال پیشرفت است.

کد خبر 6090531 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • زنجان چه ظرفیت‌های صادراتی دارد؟ + فیلم
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد/ میزبانی از ۲ هزار تاجر خارجی
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت